İçeriğe Yönlendir

Formula 1 - 2025 Sezonu ve Haberler

Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon

10 takımda 19 pilotun yeri belliyken, Redbull'da son dakika değişiklikle Perez'in kovulması ile birlikte koltuk sayısı 18'e düştü. Perez'in yerine Redbull'a Tsunoda'nın gelebileceği konuşuluyordu uzun zamandır. Ancak hala belirsiz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

Yıllardır F1 izleyicisi olarak son yıllarda artık gerçekten zevk alamıyorum ki bu sezon 1 yarış izlemedim düne kadar yarış kaçırmayan kişi olarak.....

Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu
(düzenlendi)

DRS olayının mantıklı bir düzenlemeye ihtiyacı var. 

Max, Hamilton gibi şampiyon pilotların korunması kollanmasi isleri bırakılmalı. 

Kaza olaylarında ise rakibine buyuk zarar veren pilotların 5-10 sn ile kurtarması tekrar düşünülmeli. Max-Norris kazasında Norrisin yarış dışı kalıp Max'in 10 sn ile kurtarması gibi olaylar. 

Perezde buyuk düşüş vardi. Ayrılması iyi oldu. Sainz'in da Ferrariden ayrilmasi çok iyi oldu. Adamın direnç gösterdiği tek pilot takim arkadasiydi. 

tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Erdem Bozkurt yazdı:

Yıllardır F1 izleyicisi olarak son yıllarda artık gerçekten zevk alamıyorum ki bu sezon 1 yarış izlemedim düne kadar yarış kaçırmayan kişi olarak.....

Yazık etmişsin bu sezon baya güzel geçti bence.

Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu
Servet Aydın yazdı:

Şumaher ne oldu? Yaşıyor mu hala?

Gecenlerde kizinin dugunune katildi diye bir haber okumustum. Yillar sonra ilk defa bir etkinlige katilmis. Foto filan yok ama. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Perezin yerine Liam Lawson gelecekmiş. Tsunodanın motivasyonunu epey düşürür bu karar.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Perezin yerine Liam Lawson gelecekmiş. Tsunodanın motivasyonunu epey düşürür bu karar.

Lawson çok agresif. Umarım Verstappen'le iyi anlaşırlar. Gerçi Tsunoda'nın da ondan aşağı kalır yanı yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Pilotlar baya değişmiş. Hamiltonu ferraride görmek ve aynı takımdan iki pilotun mucedalesi de baya zevkli olacak gibi.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2025 ocak 5 te devlet tiyatrolarında ne sahnelecek onun haberini bile henüz bulamadık, formula çok planlı bir organizasyon

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...