Sani Gerşon Çarşamba 17:34 Paylaş Çarşamba 17:34 10 takımda 19 pilotun yeri belliyken, Redbull'da son dakika değişiklikle Perez'in kovulması ile birlikte koltuk sayısı 18'e düştü. Perez'in yerine Redbull'a Tsunoda'nın gelebileceği konuşuluyordu uzun zamandır. Ancak hala belirsiz. 3 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Çarşamba 19:01 Paylaş Çarşamba 19:01 Yıllardır F1 izleyicisi olarak son yıllarda artık gerçekten zevk alamıyorum ki bu sezon 1 yarış izlemedim düne kadar yarış kaçırmayan kişi olarak..... Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu Çarşamba 19:11 Paylaş Çarşamba 19:11 (düzenlendi) DRS olayının mantıklı bir düzenlemeye ihtiyacı var. Max, Hamilton gibi şampiyon pilotların korunması kollanmasi isleri bırakılmalı. Kaza olaylarında ise rakibine buyuk zarar veren pilotların 5-10 sn ile kurtarması tekrar düşünülmeli. Max-Norris kazasında Norrisin yarış dışı kalıp Max'in 10 sn ile kurtarması gibi olaylar. Perezde buyuk düşüş vardi. Ayrılması iyi oldu. Sainz'in da Ferrariden ayrilmasi çok iyi oldu. Adamın direnç gösterdiği tek pilot takim arkadasiydi. Çarşamba 19:14 tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 19:25 Paylaş Çarşamba 19:25 Şumaher ne oldu? Yaşıyor mu hala? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 19:26 Paylaş Çarşamba 19:26 Erdem Bozkurt yazdı: Yıllardır F1 izleyicisi olarak son yıllarda artık gerçekten zevk alamıyorum ki bu sezon 1 yarış izlemedim düne kadar yarış kaçırmayan kişi olarak..... Yazık etmişsin bu sezon baya güzel geçti bence. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Çarşamba 20:12 Paylaş Çarşamba 20:12 Sani Bey mesaj kutunuzu kontrol edebilir misiniz? Dolu olabilir mi Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu Çarşamba 21:05 Paylaş Çarşamba 21:05 Servet Aydın yazdı: Şumaher ne oldu? Yaşıyor mu hala? Gecenlerde kizinin dugunune katildi diye bir haber okumustum. Yillar sonra ilk defa bir etkinlige katilmis. Foto filan yok ama. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu Perşembe 13:19 Paylaş Perşembe 13:19 Perezin yerine Liam Lawson gelecekmiş. Tsunodanın motivasyonunu epey düşürür bu karar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 14:13 Yazar Paylaş Perşembe 14:13 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Perezin yerine Liam Lawson gelecekmiş. Tsunodanın motivasyonunu epey düşürür bu karar. Lawson çok agresif. Umarım Verstappen'le iyi anlaşırlar. Gerçi Tsunoda'nın da ondan aşağı kalır yanı yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 23:01 Paylaş Perşembe 23:01 Pilotlar baya değişmiş. Hamiltonu ferraride görmek ve aynı takımdan iki pilotun mucedalesi de baya zevkli olacak gibi. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Audi daha gelmeden küçülmeye başladı Gruptaki Kriz etkilemiş olabilir. Binotto ne yapacak Merak ediyorum. https://tr.motorsport.com/f1/news/audi-f1-katara-satiliyor-anlasma-beklenenden-daha-mi-buyuk-olacak/10672058/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 2025 ocak 5 te devlet tiyatrolarında ne sahnelecek onun haberini bile henüz bulamadık, formula çok planlı bir organizasyon Yorum bağlantısı
Recommended Posts