İçeriğe Yönlendir

Honda ve Nissan Birleşmesi

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Servet Aydın yazdı:

Yer altı kaynakları demir fosfat ve alternatif kardeşleri vs için ortalama 50m araç yapımına yetiyor. Fosil yakıt gibi devamlılığı da yok. Çin çöktüğü yerlerin altını yakutu zümrütü peşinde değil. Yer altı kaynakları pilli arabalar için devamlılık sunamıyor. 

Gaz kaçar yakında

Hep diyorum, Çin'in yerinde olsam Rusya'ya savaç açardım. Enerji ve maden bol. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Gülmez yazdı:

Çinli elektrik firmaları herkesi batıracak

Nissan için devreye foxxon firması da devreye girdi

adamlar cep telefonu üretiyor ama elektrikli araçta yapmak istiyorlar

çin 5 seneye dünyaya hükmedecek sanayi konusunda.

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Şimdi bende Honda var, hanım da Nissan var. Eeee biz bu evliliği daha önceden yapmıştık zaten 😂

• Mutlu 10
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

O değilde holivudun fantastik zombili, uzaylı filmlerinde hep patlayan dağa sola terk edilenler ya jeep kj ya da pirius. Ne etti bunlar sana eyyy amerika

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Volkswagen i de biri alsın. 

Ferit şahenk alır, Türkiye ye taşır sübvanse alır millet rahat eder.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Uzunoğlu yazdı:

Ferit şahenk alır,

bankalar şirketine el koymak üzere, bu ara biraz sıkışık

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Servet Aydın yazdı:

O değilde holivudun fantastik zombili, uzaylı filmlerinde hep patlayan dağa sola terk edilenler ya jeep kj ya da pirius. Ne etti bunlar sana eyyy amerika

En şişman ve en gözlüklüler önce gider abi. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

bankalar şirketine el koymak üzere, bu ara biraz sıkışık

koysun.

3-5 tane cumhuriyet zenginimiz var. hani bugünkü beşli çete gibi bir şey. Ne yapmışlar montaj dışında, distribütörlük dışında. İnşaat dışında. Market dışında. Akaryakıt dışında. O kadar zengin olunca ufak üretim şımarıklıklarıyla gönlümüzü almışlarmış mış. 50-80 yıllık firmalar. Neyse..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

lütfen cumhuriyetle barışalım arkadaşım. Koç grubu devasa ihracat yapıyor. 

Klasik lafları yeniden ısıtmayalım. Baba Şahenk senelerce ülkeye katkıda bulundu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Furkan Avcı yazdı:

Nissan GTR R35 ucuzlar mı bu durumda :D

GTR üretimi finito, artık üretilmeyecek dediydi Japonic...

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

lütfen cumhuriyetle barışalım arkadaşım. Koç grubu devasa ihracat yapıyor. 

Klasik lafları yeniden ısıtmayalım. Baba Şahenk senelerce ülkeye katkıda bulundu. 

ondan daha sonra çıkan, onun kadar devlet desteği alan samsungla karşılaştırabiliriz. Cumhuriyetle sorunumuz yok ayrıca. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Korenin bizim önümüze geçmesi 80 sonrası…amerikayla kanka.. köktencilik yok. Samsung amerikanın desteğini alıyor. Hyundai ise libyanın parası. 

libyada 70 li yıllarda koreli işçiler diye bir arat. Askerlik mi libya mı diye seçenek varmış.

İnşallah yoktur sorun. Cumhuriyet zenginleri lafı pek hoş gelmedi bana. Şu an neyle zengin olunuyor? Ne fark var?

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Evren Erakçora yazdı:

En şişman ve en gözlüklüler önce gider abi. 

Alınıyorum ama

Mehmet hoca elektrikli bisikletlere yazılımla falan geri vites takılabiliyor mu? 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mertol Kip yazdı:

Alınıyorum ama

Mehmet hoca elektrikli bisikletlere yazılımla falan geri vites takılabiliyor mu? 

Bizim 4 teker bisiklet valeo bir gearbox motor takacak olursak geri gidiyor. Takılır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Samsung amerikanın desteğini alıyor.

koç almadı mı :) 

Mehmet Göktürk yazdı:

Şu an neyle zengin olunuyor? Ne fark var?

benzer. Aynı. Siz benim hala siyasi savlarla yazdığımı düşünüyorsunuz. Halbuki ben can kıraç’ın patronunu anlatan kitaptan satır aralarını yazıyorum :) 

koç’un en büyük sekiz şirketi tüpraş, ford, tofaş, aygaz, yapı kredi, türk traktör, arçelik, otokar. Ne kadar emeğe ve teknoloji ihracatına dayalı şirketler değil mi :) market falan vardı onlar kapandı. neyse. Uzatmıyorum. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mertol Kip yazdı:

Alınıyorum ama

İki kontaklı röle koy, iki fazın uçarını depiştir geri gider. Ama hall sensörlerden de ikisi yer değişecek. Yanarsa karışmam 🍆

Aslında içlerinde geri gidiş ucu vardır baksana sürücüye

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Cihangiroğlu yazdı:

GTR üretimi finito, artık üretilmeyecek dediydi Japonic...

Belki elentrikli r34 üretilir retro diye satarlar. Alamasak bile seyir zevki olur. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

koç almadı mı :) 

benzer. Aynı. Siz benim hala siyasi savlarla yazdığımı düşünüyorsunuz. Halbuki ben can kıraç’ın patronunu anlatan kitaptan satır aralarını yazıyorum :) 

koç’un en büyük sekiz şirketi tüpraş, ford, tofaş, aygaz, yapı kredi, türk traktör, arçelik, otokar. Ne kadar emeğe ve teknoloji ihracatına dayalı şirketler değil mi :) market falan vardı onlar kapandı. neyse. Uzatmıyorum. 

O zaman sen de farkında değilsin. Can kıraçın babası  felan diye yazıp çizenler belli bir grup insan şu an pek sesleri çıkmıyor. Bunlar rıza nur da çok der. 

eğitime, teknolojiye önem vermiş bir yönetim oldu da bunlar samsung olamadı ha? Bu arada amerika hiçbir zaman türkiyenin teknolojik gelişmesini istememiştir. Bizim başımıza 1947 den sonra rusyaya karşı köktendinciliği yeşil kuşağı bile bile sarmıştır.

Muzaffer özdağ niçin tasfiye edilmiştir örneğin bir bakalım.

neyse diyerek olmuyor cin şişeden çıkınca işte.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Furkan Avcı yazdı:

Nissan GTR R35 ucuzlar mı bu durumda :D

Eco elegance şeklinde fabrikasyon LPG li versiyonu çıkar bence:crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...