Mehmet Ozyurek 6 Şubat Paylaş 6 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ali abideki de bendekinin vitaminsizi Ama onunki için piyasada yağı yok diyorlar.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Şubat Paylaş 6 Şubat piyasada yağı olmayan renolarınız nakit değerlendirilir 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Ama onunki için piyasada yağı yok diyorlar.. Evet. O sebeple çakma yağ kullanıyor luq mu motül mü neyse artık. Garanti de yok. Yetkiliye hiç girmemiş. Gülme geldi yazamayacağım daha fazla ... 7 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 8 Şubat Paylaş 8 Şubat Honda Nissan'ı satın alamaz ulennn! 😁 Linkteki haberi bu şekilde anladım. https://tr.motor1.com/news/749810/nissan-honda-ortaklik-anlasmasini-sonlandirdi/ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 07:24 Paylaş Cuma 07:24 Honda nissan’a demişki, e-power işini sonlandır. Benim hibriti koy. Senin hibrit sistem geri dönüş anlamında çok masraf çıkarıyor. Servis bakımından. nissan kabul etmemiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 07:32 Paylaş Cuma 07:32 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Honda nissan’a demişki, e-power işini sonlandır. Benim hibriti koy. Senin hibrit sistem geri dönüş anlamında çok masraf çıkarıyor. Servis bakımından. nissan kabul etmemiş Fotokopici mi söyledi? Berber mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 07:45 Paylaş Cuma 07:45 İlkay Başaran yazdı: Fotokopici mi söyledi? Berber mi? çaycı odacı bir şey daha söyledi ama onu burada söyleyemem. Honda değişik bi teklif sunmuş. Nissan ceo’su kalp krizi geçirmiş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 07:46 Paylaş Cuma 07:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çaycı odacı bir şey daha söyledi ama onu burada söyleyemem. Honda değişik bi teklif sunmuş. Nissan ceo’su kalp krizi geçirmiş Fülüt falan çalmamıştır umarım elleri kullanmadan :D:D 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 08:37 Paylaş Cuma 08:37 İlkay Başaran yazdı: Fotokopici mi söyledi? Berber mi? Tansu Kalafatoğlu yazdı: çaycı odacı bir şey daha söyledi ama onu burada söyleyemem. Honda değişik bi teklif sunmuş. Nissan ceo’su kalp krizi geçirmiş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 09:09 Paylaş Cuma 09:09 İlkay Başaran yazdı: Fülüt falan çalmamıştır umarım elleri kullanmadan :D:D japon işi. Çok anlamıyorum Bunların sağı solu belli olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Cuma 09:15 Paylaş Cuma 09:15 Nissan elektrikli araca karşı diye bir şey söylendi ama adamlar e-power sistemini yarattılar Honda zaten hepten karşı elektrik işine Nasıl olacak bu işler anlamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts