İçeriğe Yönlendir

Honda ve Nissan Birleşmesi

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Ali Gülmez

Çinli elektrik firmaları herkesi batıracak

Nissan için devreye foxxon firması da devreye girdi

adamlar cep telefonu üretiyor ama elektrikli araçta yapmak istiyorlar

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Bu elektrikli araba, bütün otomotiv sektörünün kimyasını bozdu. 

Hep bu Elon yok mu, sektörün ayarları ile oynadı şimdi kalibrasyon tutmuyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Hasan Karabekiroglu yazdı:

elektrikli araç koskoca vw bile zora soktu iş garantisi veren firma ben vazgeçtim bu kuraldan deyip adam çıkarmayı düşünüyor

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Ali Gülmez yazdı:

elektrikli araç koskoca vw bile zora soktu iş garantisi veren firma ben vazgeçtim bu kuraldan deyip adam çıkarmayı düşünüyor

Ufak ufak geliyordu elektrikli araçlar.

Büyük markalar çok küçümsediler, bu yeni üretimleri, rağbet görmeyeceğini düşündüler. 

Sonra Tesla ile patlama yaşanınca, hooop bi dakka ya filan dediler ama iş artık evrim geçirmişti.

Sonra Toyota "döğüşmen guzum bende hibriti çıkarıyorum" deyince çarşı karıştı.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yer altı kaynakları demir fosfat ve alternatif kardeşleri vs için ortalama 50m araç yapımına yetiyor. Fosil yakıt gibi devamlılığı da yok. Çin çöktüğü yerlerin altını yakutu zümrütü peşinde değil. Yer altı kaynakları pilli arabalar için devamlılık sunamıyor. 

Gaz kaçar yakında

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bir teoriye göre bir milyar Çinli aynı anda ziplarsa dünyanın diğer tarafını sarsabilir diye şimdi kendi altlarını oyduklarina göre durum vahim o zaman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Servet Aydın yazdı:

Yer altı kaynakları demir fosfat ve alternatif kardeşleri vs için ortalama 50m araç yapımına yetiyor. Fosil yakıt gibi devamlılığı da yok. Çin çöktüğü yerlerin altını yakutu zümrütü peşinde değil. Yer altı kaynakları pilli arabalar için devamlılık sunamıyor. 

Gaz kaçar yakında

pillerin geri dönüşüm olayı da olacak abi

yani bu ölü pillerin dönüşümü de katıldığında kaç milyonluk araç üretebilecek sayısı daha yükseklere çıkabilir

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Gülmez yazdı:

pillerin geri dönüşüm olayı da olacak abi

yani bu ölü pillerin dönüşümü de katıldığında kaç milyonluk araç üretebilecek sayısı daha yükseklere çıkabilir

Geri dönüşüm kazancı çok değil. İçten yanmalı araçları satmayın lazım olacak🍆

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Geçende Nissanin Carlos Ghosn a haksizlik ettigi hakkinda güzel bir video seyretmistim. Youtube videosunu hazirlayan çok güzel açikliyordu. Nissan üst yönetiminin yeniliklere kapalı olmaları, gelenekçi ve japon milliyetçilikleri nedeniyle bu duruma düştükleri çok güzel açiklaniyordu.  Bu yönetim kafası ile birleşmekten başka hiçbir şansları yok. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir

Nissan daha önce de batıyordu qaskahai ile kurtarmışlardı  şimdi o da bitti . 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Furkan Avcı yazdı:

Nissan GTR R35 ucuzlar mı bu durumda :D

elektriklenir :) 

konu sadece elektrikli değil. Çin sadece elektrikli üretmiyor. Geçenlerde yazmıştım. Adamlar başka ülkenin markasının motorunun kopyasını da yapıyor. 

çince bilmediğimiz için o dünyaya yabancı kalıyoruz ama inanılmaz boyutta kara delik gibi üreten bir çin var. Elektriklilere vergi koyunca anında plugin hibriti hızlandırabiliyor. 

Hasan Karabekiroglu yazdı:

toyota 90’lı yıllarda hibrit araba satmaya başlamıştı. Şu an çinliler de hibrit pazarına yoğunlaşıyor

Gelecek hidrojende. Ne tesadüf, çinliler bu konuda da çok fazla yatırım yapıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...