Hasan Karabekiroglu Çarşamba 13:35 Paylaş Çarşamba 13:35 Honda ve Nissan birleşebilirmiş. Ne çekti bu Nissan yahu. https://x.com/turgutyuksekdag/status/1869358926946312317 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 13:57 Paylaş Çarşamba 13:57 Çinli elektrik firmaları herkesi batıracak Nissan için devreye foxxon firması da devreye girdi adamlar cep telefonu üretiyor ama elektrikli araçta yapmak istiyorlar Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Çarşamba 14:10 Yazar Paylaş Çarşamba 14:10 Bu elektrikli araba, bütün otomotiv sektörünün kimyasını bozdu. Hep bu Elon yok mu, sektörün ayarları ile oynadı şimdi kalibrasyon tutmuyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 14:19 Paylaş Çarşamba 14:19 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu elektrikli araba, bütün otomotiv sektörünün kimyasını bozdu. Hep bu Elon yok mu, sektörün ayarları ile oynadı şimdi kalibrasyon tutmuyor. elektrikli araç koskoca vw bile zora soktu iş garantisi veren firma ben vazgeçtim bu kuraldan deyip adam çıkarmayı düşünüyor Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Çarşamba 14:49 Yazar Paylaş Çarşamba 14:49 Ali Gülmez yazdı: elektrikli araç koskoca vw bile zora soktu iş garantisi veren firma ben vazgeçtim bu kuraldan deyip adam çıkarmayı düşünüyor Ufak ufak geliyordu elektrikli araçlar. Büyük markalar çok küçümsediler, bu yeni üretimleri, rağbet görmeyeceğini düşündüler. Sonra Tesla ile patlama yaşanınca, hooop bi dakka ya filan dediler ama iş artık evrim geçirmişti. Sonra Toyota "döğüşmen guzum bende hibriti çıkarıyorum" deyince çarşı karıştı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 15:00 Paylaş Çarşamba 15:00 Yer altı kaynakları demir fosfat ve alternatif kardeşleri vs için ortalama 50m araç yapımına yetiyor. Fosil yakıt gibi devamlılığı da yok. Çin çöktüğü yerlerin altını yakutu zümrütü peşinde değil. Yer altı kaynakları pilli arabalar için devamlılık sunamıyor. Gaz kaçar yakında 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 15:39 Paylaş Çarşamba 15:39 Bir teoriye göre bir milyar Çinli aynı anda ziplarsa dünyanın diğer tarafını sarsabilir diye şimdi kendi altlarını oyduklarina göre durum vahim o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 15:39 Paylaş Çarşamba 15:39 Servet Aydın yazdı: Yer altı kaynakları demir fosfat ve alternatif kardeşleri vs için ortalama 50m araç yapımına yetiyor. Fosil yakıt gibi devamlılığı da yok. Çin çöktüğü yerlerin altını yakutu zümrütü peşinde değil. Yer altı kaynakları pilli arabalar için devamlılık sunamıyor. Gaz kaçar yakında pillerin geri dönüşüm olayı da olacak abi yani bu ölü pillerin dönüşümü de katıldığında kaç milyonluk araç üretebilecek sayısı daha yükseklere çıkabilir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 15:55 Paylaş Çarşamba 15:55 Reno ile ortak değil miydi zaten? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 15:57 Paylaş Çarşamba 15:57 İlkay Başaran yazdı: Reno ile ortak değil miydi zaten? dump etti reno. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Çarşamba 15:59 Paylaş Çarşamba 15:59 İlkay Başaran yazdı: Reno ile ortak değil miydi zaten? Ortaklığı bitirdi reno 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 15:59 Paylaş Çarşamba 15:59 Ali Gülmez yazdı: pillerin geri dönüşüm olayı da olacak abi yani bu ölü pillerin dönüşümü de katıldığında kaç milyonluk araç üretebilecek sayısı daha yükseklere çıkabilir Geri dönüşüm kazancı çok değil. İçten yanmalı araçları satmayın lazım olacak🍆 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 16:02 Paylaş Çarşamba 16:02 İlkay Başaran yazdı: Oo ürün yerleştirme yerleştirelim 1 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Çarşamba 16:25 Paylaş Çarşamba 16:25 Geçende Nissanin Carlos Ghosn a haksizlik ettigi hakkinda güzel bir video seyretmistim. Youtube videosunu hazirlayan çok güzel açikliyordu. Nissan üst yönetiminin yeniliklere kapalı olmaları, gelenekçi ve japon milliyetçilikleri nedeniyle bu duruma düştükleri çok güzel açiklaniyordu. Bu yönetim kafası ile birleşmekten başka hiçbir şansları yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:49 Paylaş Çarşamba 17:49 kim kimi kurtaracak anlmadım honda pek iyi durumda da değil Yorum bağlantısı
Emre Demir Çarşamba 18:22 Paylaş Çarşamba 18:22 Nissan daha önce de batıyordu qaskahai ile kurtarmışlardı şimdi o da bitti . Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Çarşamba 22:56 Paylaş Çarşamba 22:56 Nissan GTR R35 ucuzlar mı bu durumda 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Perşembe 05:24 Paylaş Perşembe 05:24 Furkan Avcı yazdı: Nissan GTR R35 ucuzlar mı bu durumda Takipteyim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 05:39 Paylaş Perşembe 05:39 Furkan Avcı yazdı: Nissan GTR R35 ucuzlar mı bu durumda elektriklenir konu sadece elektrikli değil. Çin sadece elektrikli üretmiyor. Geçenlerde yazmıştım. Adamlar başka ülkenin markasının motorunun kopyasını da yapıyor. çince bilmediğimiz için o dünyaya yabancı kalıyoruz ama inanılmaz boyutta kara delik gibi üreten bir çin var. Elektriklilere vergi koyunca anında plugin hibriti hızlandırabiliyor. Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu elektrikli araba, bütün otomotiv sektörünün kimyasını bozdu. Hep bu Elon yok mu, sektörün ayarları ile oynadı şimdi kalibrasyon tutmuyor. toyota 90’lı yıllarda hibrit araba satmaya başlamıştı. Şu an çinliler de hibrit pazarına yoğunlaşıyor Gelecek hidrojende. Ne tesadüf, çinliler bu konuda da çok fazla yatırım yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts