Selçuk Bakış 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Sıkışırsa 350ye alırız be abi Bak şindi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Selçuk Bakış yazdı: Bak şindi Ben sıkışmadım 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben sıkışmadım Bakacaaaaz 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: @Serkan Derya araç satılık mı şimdi? İlanı var mı müşteri olalım mı? Aracımız engelli muafiyeti ile alınan bir araç ve hastamın son dönemlerde bazı sorunları var onunla ilgileniyorum. Bu nedenle şu an için rafa kaldırdım satışı. Teşekkürler ilginize, satacak olursam zaten buradan da sizlere iletirim sağolun. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Serkan Derya yazdı: Aracımız engelli muafiyeti ile alınan bir araç ve hastamın son dönemlerde bazı sorunları var onunla ilgileniyorum. Bu nedenle şu an için rafa kaldırdım satışı. Teşekkürler ilginize, satacak olursam zaten buradan da sizlere iletirim sağolun. Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts