Alptuğ Özcan 23 Aralık 2024 Paylaş 23 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok denk. Motor şanzıman harici şeylere odaklanmak lazım. Donanım iç hacim vs. İkinci elde de benzer satılma kabiliyetleri var. Belki clio bir tık daha avantajlı Donanım da çok benzer aslında temmuzdan sonra yürürlüğe giren yasa ile birlikte güvenlik donanımları(şerit takip, çarpışma önleme vs) en alt donanım seviyesinde dahi sunuluyor, İ20yi test ettim 1.0 turbo 90bg perfomansı gayet yeterli geldi bana 7 ileri şanzıman ile birlikte, Clioyu test edemedim zaman kısıtlı olduğu için, giriş seviye donanımlı araç da yok dedi zaten stoklarda 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Aralık 2024 Paylaş 24 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: 1.0 TCE Clio mu 1.0 T-GDİ İ20 mi hangisi mantıklı olur Alacagimdan değil de soru iste 😂 Clio ya sıralı LPG takılabilir 😬 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 24 Aralık 2024 Paylaş 24 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Clio ya sıralı LPG takılabilir 😬 Tce motora 🤣 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Aralık 2024 Paylaş 24 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Tce motora 🤣 Bir tık yakiyor imansız 😬 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Bir tık yakiyor imansız 😬 bi tık'ın karşılığı nedir. Litre olarak yani 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Ümit Türk yazdı: bi tık'ın karşılığı nedir. Litre olarak yani Manuelinin 6 litre yaktığı yerde X-Tronic CVT 7 litreye kadar yakıyor 😊 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Aralık 2024 Paylaş 25 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Manuelinin 6 litre yaktığı yerde X-Tronic CVT 7 litreye kadar yakıyor 😊 Bedeve. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 @Serkan Derya araç satılık mı şimdi? İlanı var mı müşteri olalım mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 Otomatik olmayınca araç kullanamayan bi nesil türedi 4 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Hahhaha sesli güldüm yeminle Doğru söylüyor ,çok var. Pandemiden sonra daha da arttı. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Otomatik olmayınca araç kullanamayan bi nesil türedi Bunların çoğu haberlerde kaza görüntülerine konu oluyor. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Bunların çoğu haberlerde kaza görüntülerine konu oluyor. Fren yerine gaza basıp dükkana girdi haberi vs 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Otomatik olmayınca araç kullanamayan bi nesil türedi Yasal olarak 18 yasımdan beri manuel araç kullanıyorum, 35 yasındayım, bence yeterince manuel araç kullanmışım, ayrıca Ankara trafiği de artık azımsanmayacak kadar sıkışık 27 Aralık 2024 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Yasal olarak 18 yasımdan beri manuel araç kullanıyorum, 35 yasındayım, bence yeterince manuel araç kullanmışım, ayrıca Ankara trafiği de artık azımsanmayacak kadar sıkışık Aralardan kaçmayı bilmiyorsun demekki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Yasal olarak 18 yasımdan beri manuel araç kullanıyorum, 35 yasındayım, bence yeterince manuel araç kullanmışım, ayrıca Ankara trafiği de artık azımsanmayacak kadar sıkışık Yeterincelik bir durum yok ki? Bu bi tercih. Bazen de daha ekonomik ve riski az bir tercih eğer bütçe sınırlıysa. İnsanlar hem sorun çıkarmasın hem az yaksın hem otomatik olsun diyor. Eski araçta otomatik her zaman risk. Buna katlanırım denirse sorun yok tabi. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Aralardan kaçmayı bilmiyorsun demekki Tek olunca kaçıyorum da diğer türlü tercih etmiyorum😁 Mehmet Göktürk yazdı: Yeterincelik bir durum yok ki? Bu bi tercih. Bazen de daha ekonomik ve riski az bir tercih eğer bütçe sınırlıysa. İnsanlar hem sorun çıkarmasın hem az yaksın hem otomatik olsun diyor. Eski araçta otomatik her zaman risk. Buna katlanırım denirse sorun yok tabi. Bilmiyorum çok kararsız kalıyorum 1.0 giriş donanımı polo ile 2.el otomatik arasında Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Bilmiyorum çok kararsız kalıyorum 1.0 giriş donanımı polo ile 2.el otomatik arasında Yeni yenidir. Beğenmezsen kolaylıkla satarsın. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Alptuğ Özcan yazdı: Tek olunca kaçıyorum da diğer türlü tercih etmiyorum😁 Bilmiyorum çok kararsız kalıyorum 1.0 giriş donanımı polo ile 2.el otomatik arasında Turbo değilse yanaşma derim. Hem manuel hem atmosferik şener şen repliği aklıma geldi 😅 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Yeni yenidir. Beğenmezsen kolaylıkla satarsın. Kafa karıştırma muhasebeci 😅 Metin Akbal yazdı: Turbo değilse yanaşma derim. Hem manuel hem atmosferik şener şen repliği aklıma geldi 😅 Ben de bu şekilde düşünüyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Beğenmezsen kolaylıkla satarsın. ilanı verebilecek yer kalmışsa 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: ilanı verebilecek yer kalmışsa Sıkışırsa 350ye alırız be abi Alptuğ Özcan yazdı: Kafa karıştırma muhasebeci 😅 Aklın yolu bir. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Aralık 2024 Paylaş 28 Aralık 2024 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Sıkışırsa 350ye alırız be abi Kuntis 28 Aralık 2024 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts