Metin Akbal Perşembe 06:46 Paylaş Perşembe 06:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kko’lu Mokokko 😅 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Perşembe 07:34 Paylaş Perşembe 07:34 Metin Akbal yazdı: Mokokko 😅 Neden şunu aldım yazmiyorsunuz,surekli bi gizemler 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 07:50 Paylaş Perşembe 07:50 Fikri Keleş yazdı: Neden şunu aldım yazmiyorsunuz,surekli bi gizemler Teslim alana kadar yazmam 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Perşembe 07:53 Paylaş Perşembe 07:53 Benimde kafam karıştı Bi t-cross fena olmazdı benim için 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Perşembe 19:29 Paylaş Perşembe 19:29 Metin Akbal yazdı: Liste fiyatı 1860 liradan başlayan fiyatlarla olan aracı 1440 a aldım. Cuma günü teslim almaya gideceğim kısmetse. Cumartesi bayiye gidip bakacağım belki kenar köşede bir şey kalmıştır😄 Kredi imkanı sunuyorlar mı? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 20:37 Paylaş Perşembe 20:37 Fikri Keleş yazdı: Benimde kafam karıştı Bi t-cross fena olmazdı benim için T cross bagaj olarak tatmin etmedi ama daha ferah. Bizim boyumuz kısa çok sorun yok Alptuğ Özcan yazdı: Cumartesi bayiye gidip bakacağım belki kenar köşede bir şey kalmıştır😄 Kredi imkanı sunuyorlar mı? İnşallah diyelim 😅 4 bayi kredi kartina vade farkıyla taksit yapıyor. Ahlatçı Avek Arca Eskihisar. Krediden daha uyguna şu an. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts