İçeriğe Yönlendir

Piyasa Sizce Nasıl?

Serkan Derya

Recommended Posts

Serkan Derya

Son dönemde mevcut aracım Egea Cross ile yolları ayırmayı düşünüyorum. Ama çevremde hep '' Piyasa kötü kimse araba almıyor'' söylemi mevcut. Araba satmak için kötü bir zaman mı? Biraz daha beklemek mi gerek? Sattıktan sonra üzerine ekleme yapmadan başka bir araca geçmeyi planlıyorum. Bütçe 700 K gibi. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

her zaman kötüdür her zaman iyidir , ilanlara bakıp en üst rakamlardan yazan için kötüdür

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

arabadan arabaya değişiyor, her marka kolay satılmıyor ama egea satılması kolay olabilir. Birde bazı kişilerde 2025 den önce araba alalım zamlardan etkilenmeyelim havası var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Serkan Derya yazdı:

Sattıktan sonra üzerine ekleme yapmadan başka bir araca geçmeyi planlıyorum. Bütçe 700 K gibi. 

Ekleme Yapmadan Emsal Araç Alabilecekmisiniz?

Malum Sattığın Aracın Aynısını Sattığın fiyata alamıyosun öyle bi dönemdeyiz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Derya
Mehmet Dagdeviren yazdı:

Ekleme Yapmadan Emsal Araç Alabilecekmisiniz?

Malum Sattığın Aracın Aynısını Sattığın fiyata alamıyosun öyle bi dönemdeyiz.

Minimal gitmeyi planlıyorum. Aynı model yılı olmasa bile belki bir kaç yaş düşürüp, yakıt verimliliği olan bir araca geçmek niyetim.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Valla kısmet. Astra J aracım ilana atıldıktan 20 gün sonra alan memnun satan memnun fiyatına gitti. Yeni aracıda aldım teslim alacağız inşallah. Göçmenlerin gelişi olay ama gidişi daha büyük olay olacak diyorum. Maaş zamlarını bağladık kredi kartına vade farkı ile taksitli aldık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Derya
Çağlar Bayur yazdı:

her zaman kötüdür her zaman iyidir , ilanlara bakıp en süt rakamlardan yazan için kötüdür

Evet abi haklısın. Zaten piyasayı da bu şekilde mahvettiler. Bu araba bu ediyorsa, benim ki bu eder diye diye nerelere geldik.

Yorum bağlantısı
Muhammet  Ölmez

Geçen hafta Fiesta sattım, ilana koyduktan 12 saat sonra gitmişti.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Eder rakamı yazılan her araba satılır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Derya yazdı:

Minimal gitmeyi planlıyorum. Aynı model yılı olmasa bile belki bir kaç yaş düşürüp, yakıt verimliliği olan bir araca geçmek niyetim.

lpg taktırın?

Yorum bağlantısı
Serkan Derya
Çağlar Bayur yazdı:

lpg taktırın?

Abi çok düşündüm bu konuyu ama kendi servisi bile önermiyor. Zaten aracın yağ eksiltme sorunu mevcut, muhakkak kaliteli yağ kullanımı ile önüne geçilir ama taktırıp garantiden çıkarmak istemedim. Yetkili servis saçma bir para istiyor çünkü. Mecbur dışarıda taktırmak lazım o zaman da garanti dışı.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Sabah 7de 2023 7binde egea sedan easy plus ilana girdi 970bin tl yazmış. 850 param var 2 saate noter dedik arkadaş için. Kesinlikle olmaz diyip 1 saat sonra 880 ver araba senin dedi. Aracı aldık hemen, diyeceğim o ki 50 bin 100 bin pazarlık payı artık normal karşılanıyor

• Beğen 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Satmak için piyasa ağzıyla kötü. 

almak için mükemmel zaman

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Uçuk bir fiyat değilse her türlü gidiyor.  Ama öyle bir an kollamasınız ki kısa sürede al gülüm ve gülüm olmalı. 

Ekonomik dediğiniz aracınız şehir için 100 km de kaç litre yakıyor ? 

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Mustafa Şahin2 yazdı:

Sabah 7de 2023 7binde egea sedan easy plus ilana girdi 970bin tl yazmış. 850 param var 2 saate noter dedik arkadaş için. Kesinlikle olmaz diyip 1 saat sonra 880 ver araba senin dedi. Aracı aldık hemen, diyeceğim o ki 50 bin 100 bin pazarlık payı artık normal karşılanıyor

Bende Benzinli Kona yı 1050 ye koymuştum. Mustafa adında bir alıcı arkadaş çıktı. 920 verebilirim dedi 950 ye al git dedim :biggrin: Mustafalar can yakıyor :)

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Şahin2 yazdı:

1 saat sonra arayınca, 850 den 50 yi hacadım, 800 var derdim net. egea sedan bol, 1 saatte alıcı az.

Serkan Derya yazdı:

kendi servisi bile önermiyor.

öneremez, tekink açıdan değil hukuken, hondaya fabrikası lpg takınca, tüm bsyiler dönüşüm merkezin haline bile geldi , ticari işler bunlar.

Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı

Alırken mi, satarken mi? Misal verelim;

Penaltı kullanılırken:

Kaleci için kale büyük, penaltı noktası çok yakındır.

Atan için ise, kale küçük, mesafe uzaktır.

Demem o ki, senin nereden baktığına göre durum değişir.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Erdoğan Temur yazdı:

Bende Benzinli Kona yı 1050 ye koymuştum. Mustafa adında bir alıcı arkadaş çıktı. 920 verebilirim dedi 950 ye al git dedim :biggrin: Mustafalar can yakıyor :)

Kendime notlar:

1. Alicinin adi Mustafa'ysa telefonu kapat :-)

2. Caglar Abi almak icin ariyorsa, hic acma :-)

Çağlar Bayur yazdı:

1 saat sonra arayınca, 850 den 50 yi hacadım, 800 var derdim net. egea sedan bol, 1 saatte alıcı az.

öneremez, tekink açıdan değil hukuken, hondaya fabrikası lpg takınca, tüm bsyiler dönüşüm merkezin haline bile geldi , ticari işler bunlar.

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Satarken 1 saat sürdü,alırken sürekli takipteydim  ilan düşünce aradım   10 dk sonunda anlaştık.

Şifre: ''Doğru fiyat,dürüst açıklama''

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Gökhan Tuna yazdı:

Kendime notlar:

1. Alicinin adi Mustafa'ysa telefonu kapat :-)

2. Caglar Abi almak icin ariyorsa, hic acma :-)

akasyada masaya yatırmalı konuyu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

İnsanlar beklemeyi bıraktı bir süredir evde arabada satılıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Aytac Sakal yazdı:

İnsanlar beklemeyi bıraktı bir süredir evde arabada satılıyor.

büyük test yaklaşıyor, 2007 den farklı olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Derya
Ümit Türk yazdı:

Uçuk bir fiyat değilse her türlü gidiyor.  Ama öyle bir an kollamasınız ki kısa sürede al gülüm ve gülüm olmalı. 

Ekonomik dediğiniz aracınız şehir için 100 km de kaç litre yakıyor ? 

Arabanın sıfır fiyatı belli zaten. Türkiye nin en ucuz arabası :biggrin: ben şu an şehiriçi 12 lt yakıyorum. Bundan dolayı alacağım bir çok araba daha ekonomik olacak.

Çağlar Bayur yazdı:

Hukuken birşey çıkacağını sanmıyorum abi. Yetkili serviste takıyor çünkü. Ama fiyat olarak gözünü çıkarıyorlar. Önerse de karar tüketicinin son olarak. İsterse taktırmaz.

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Çağlar Bayur yazdı:

büyük test yaklaşıyor, 2007 den farklı olacak

2025 zor geçecek diyorlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...