Mehmet Ozyurek Salı 15:05 Paylaş Salı 15:05 Çağlar Bayur yazdı: buna sağa çekme denmez, direksiyon düz iken sağa gidiyor denir, çekme terimi: direksiyonu tutmaz iken aracın kendi başına sağa gitmesidir Sağa da çekmiş de sonra düzeltilmiş diye anlıyorum.. Sağa çekme düzelmiş ama direksiyon simidinin açısı bozulmuş.. Yorum bağlantısı
Ercan Demirci Salı 18:31 Yazar Paylaş Salı 18:31 Çağlar Bayur yazdı: lastikte sorun yok, sizin direksiyon kutusu evvelden sökülüp tamir gördü mü hiç? buna sağa çekme denmez, direksiyon düz iken sağa gidiyor denir, çekme terimi: direksiyonu tutmaz iken aracın kendi başına sağa gitmesidir Direksiyon kutusuna müdahale var mı bilmiyorum. Aradım eski sahibini de o da bilmiyor, ilk sahibine de ulaşmamız mümkün değil. Kışlıklar ilk takıldığında bariz çekiyordu, rot yapıldı, çekme durdu ancak direksiyon yamuk kaldı. Sonra ben rotçuya direksiyonu sola değil de sağa yatık olarak bir daha ayarlayalım dedim, direksiyon neredeyse düzeldi, ancak sağa çekme devam ediyor. Direksiyonu bırakınca çekiyor, düz tutunca da çekiyor şu an. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:44 Paylaş Salı 18:44 ilk önce rot başları kontorl edilsin, şöyle: sağda boşta kalan diş sayısı ile soldakia aynı mı yoksa birisi bariz az mı, böyle ise direktiyondaki bir hatayı bu yolla gidermeye çalışmışlar olabilir.ler evvelden, rotçu diş sayısına pek bakmaz o ekrana bakar. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Çarşamba 13:20 Paylaş Çarşamba 13:20 Eskişehir teksan da özkan oto var. civardaki en iyi makina onlarda. hassas ayar diye belirttikleri bi makinaları var. 900 lira alıyorlarmış. ama oluyormuş. diye duydum. geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts