Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:59 Paylaş Pazartesi 16:59 Bi garip haber. Depremde pert olan araçların ruhsatlarında yurt dışı şasi numaraları kaydedilmiş ve trafikte geziyorlar. Otomobil alacaklar şasi sorgulaması da yaptırmalı. Çünkü böyle bir otomobille yakalanırsanız yurt dışına hiç çıkmamış olsanız bile kaçakçılıklan hakkınızda soruşturma başlıyor https://www.sozcu.com.tr/depremzedeye-kacak-araba-soku-p116139 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Pazartesi 20:11 Paylaş Pazartesi 20:11 Ülkenin her tarafından çamur akıyor... Sıkılıyorum ! Bunalıyorum ! 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Pazartesi 20:17 Paylaş Pazartesi 20:17 Millet olarak her alanda çok yaratıcıyız maaşallah. Birde şu aklımızı kuralları delmek için kullamasak , önümüzde durabilecek ülke yok😁 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Salı 05:37 Paylaş Salı 05:37 Benim de deprem bölgesinde dikkatimi çeken arabalar olmuştu , araba ararken en ucuz arabaların orada olduğunu gördüm , büyük ihtimalle göçük altında kalan arabalara bir şeyler yapıldı satılıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 07:26 Paylaş Salı 07:26 Araç alırken geçmişini araştırmakta fayda var.. Modeli ile trafiğe çıkış tarihi karşılaştırılmalı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 07:50 Paylaş Salı 07:50 motor nosu, şase nosu sorguluyorum diye bozulmuştu adamın birisi bir tarihte. almadım tabi arabasını. Yorum bağlantısı
Deniz Kom Çarşamba 06:29 Paylaş Çarşamba 06:29 Şaşırmam, Antakya'da o kadar çok arabaya kes yapıştır, donör araçtan motor al, şanzıman al gibi işlerin yapıldığını gördüm ki bana artık çok normal geliyor. Zaten Antakya'dan araba almaya hep mesafeliydim ama depremden sonra tamamen kapattım konuyu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts