Mehmet Dagdeviren Pazartesi 12:39 Paylaş Pazartesi 12:39 Merhaba Aracımın Park yerini değiştirdiğimde yere baya bi su aktığını farkettim.Hemen suyu kontrol ettiğimde suda eksilme görmedim. Ayrıca resimde işaretlediğim kısımdanda su damladığını gördüm.Ayrıca orda yuvarlak bi delik mevcut. Aslında bi tahminim var,Dün çok yağmur yağdı ve Fazla suyu Araç boşalttı diye düşünüyorum.Resimde işaretlediğim yerinde Su tahliye deliği olduğunu düşünüyorum. Ama yinede üstadlarıma sorup emin olmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 12:43 Paylaş Pazartesi 12:43 Akan suyun vasfını incele Mehmet Saf ise yoldan veya yağıştan oralara dolan sulardır.. Yağlı, kokulu veya renkli gibi ise Antifrizdir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazartesi 12:46 Yazar Paylaş Pazartesi 12:46 Mehmet Ozyurek yazdı: Akan suyun vasfını incele Mehmet Saf ise yoldan veya yağıştan oralara dolan sulardır.. Yağlı, kokulu veya renkli gibi ise Antifrizdir. Abi kontrol ettim bildiğimiz saf su Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 12:55 Paylaş Pazartesi 12:55 Yağmur suyudur..Bir şey yapma.. izlemeye devam et bence. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 18:12 Paylaş Pazartesi 18:12 Ön cam dibi menfezleri hattı olmalı. Aynı zamanda kalorifer dış bölüm su tahliye borusu hattı da aynı yerde olabilir. Çal çamur birikip akıyor belli ki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazartesi 18:55 Yazar Paylaş Pazartesi 18:55 Sani Gerşon yazdı: Klima açık mıydı? Hayır değildi Servet Aydın yazdı: Ön cam dibi menfezleri hattı olmalı. Aynı zamanda kalorifer dış bölüm su tahliye borusu hattı da aynı yerde olabilir. Çal çamur birikip akıyor belli ki Evet abi muhtemelen öyle şuan hiç akıntı yok mesela aracı hareket ettirince komple bıraktı suyu galiba Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 20:16 Paylaş Pazartesi 20:16 Sani Gerşon yazdı: Klima açık mıydı? Kışın su salmaz ılıman hava olmazsa 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts