Mehmet Emin Kaçar 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Selamlar aracım manuel. Düz bir yolda 4. veya 5. viteste sabit 2000 devir giderken tekleme yapıyor. Gaz kesersem düzeliyor. Hiç olmaması içinse sürekli gaz ver çek yapıyorum uzun yolda konforsuz oluyor. Sorunun kaynağını bilen, daha önce tecrübe eden var mıdır? Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Kaçar 16 Aralık Yazar Paylaş 16 Aralık Mehmet Dagdeviren yazdı: Araç Lpglimi? Hayır dizel Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık Paylaş 16 Aralık arıza teşhis cihazına bağlanıp yol testine çıkılacak, ve motordan gelen canlı veriler okunacak Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Kaçar 16 Aralık Yazar Paylaş 16 Aralık Çağlar Bayur yazdı: arıza teşhis cihazına bağlanıp yol testine çıkılacak, ve motordan gelen canlı veriler okunacak teşekkürler o zaman ben usta arayışına başlayayım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Ustalar direk beyin der ama ben direk enjektör diyorum. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Öncellikle egr iptalinden başlardım yerinizde olsam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Kaçar 16 Aralık Yazar Paylaş 16 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Ustalar direk beyin der ama ben direk enjektör diyorum. Enjektör 30 bin kilometre önce tamamen elden geçti ama bu kadar kısa sürede olabilir mi sorun tekrardan? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Mehmet Emin Kaçar yazdı: Enjektör 30 bin kilometre önce tamamen elden geçti ama bu kadar kısa sürede olabilir mi sorun tekrardan? Bir depo hileli mazota bakar o iş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık Paylaş 16 Aralık elden geçmek derken? nesi değişti nasıl kodlandı vs.? Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Kaçar 16 Aralık Yazar Paylaş 16 Aralık Çağlar Bayur yazdı: elden geçmek derken? nesi değişti nasıl kodlandı vs.? Valla Çağlar Bey babam ilgileniyordu o da ustaya kendini teslim etmiş bilgisi yok. Şuan ben devraldım yavaş yavaş sorunları çözmeye çalışıyorum. O dönem aracın sorunu motor sıcakken çalıştırınca devir 500'lerde tekleyip çalışmıyordu. Bundan dolayı tamir edildi. Ama ne yapıldı edildi bilgim yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts