Ümit Türk 16 Aralık 2024 Paylaş 16 Aralık 2024 Selim Kaya yazdı: İlaveten, ütopik olacak belki biraz ama sigortası olmayana pompada yakıt bile vermeseler keşke. Ah keşke keşke. Çok mantıklı. UTTS gündemde ise ona da sıra gelir . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2024 Yazar Paylaş 16 Aralık 2024 Ahmet Türedi yazdı: Aynen onlar abi ,zaten pert olan araç sahibini arayıp akıl verende bunlar.Bu adamlar nasıl oluyorsa bu kaza tutanaklarına ulaşıyor demek.Mağdurları gazlayarak dava açtırıyor yüzde alıyorlar.Adamada kazanacağın ücretin %20 si bizim demişler.Neyse kazazede tanıdık çıktı 20 bin tl ye anlaştılar Aynen, Kaza ile ilgili bilgileri bu şirketlere aktaranlar: tamirciler, eksperler, raporu resmi kişiler tutmuş ise rapor tutanlar. yaralı varsa hastane personeli vs vs. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Aralık 2024 Paylaş 16 Aralık 2024 Selim Kaya yazdı: Keşke fiyatlandırmada serbestlik sağlansa ve kötü sürücülere çıkabilecek muhtemel yüksek sigorta bedeli nedeniyle poliçeden imtina edildiğinde günümüzde gayet kolay olacağını düşündüğüm plakadan tespit ile anında trafikten men edilseler. İlaveten, ütopik olacak belki biraz ama sigortası olmayana pompada yakıt bile vermeseler keşke. Ah keşke keşke. Mantıklı ama türkiye’de bunu geçmek kolay. Yakının üstüne yapar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık 2024 Yazar Paylaş 16 Aralık 2024 Selim Kaya yazdı: İlaveten, ütopik olacak belki biraz ama sigortası olmayana pompada yakıt bile vermeseler keşke. Ah keşke keşke. Bu ülkede hiç bir şey ütopik değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2024 Paylaş 16 Aralık 2024 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bu ülkede hiç bir şey ütopik değil 10 gün içinde 2 hattımı ordan oraya taşıdım, gün begün yaşannalr: 1. tam tarifelere bakarken tcell iyi idi, bayiye gidemedim işim çıktı 2. 3 gün sonra gidecekken voda en iyi tarfieyi sundu üç gün önceki kararımı değişip vodaya geçtim 3. iki gün sonra diğer hattım için gittim ikametgah lazım dedi, iyievde printerdan çıkartır gelirim dedim 4. iki gün sonra gittim, ikamet hazır dedim, gerek yok dün kalktı o şart dediler telefon hattı taşıdık uzay mekiği yapmadık, 10 günde değişti herşey. 16 Aralık 2024 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Aralık 2024 Paylaş 16 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: 10 gün içinde 2 hattımı ordan oraya taşıdım, gün begün yaşannalr: 1. tam tarifelere bakarken tcell iyi idi, bayiye gidemedim işim çıktı 2. 3 gün sonra gidecekken voda en iyi tarfieyi sundu üç gün önceki kararımı değişip vodaya geçtim 3. iki gün sonra diğer hattım için gittim ikametgah lazım dedi, iyievde printerdan çıkartır gelirim dedim 4. iki gün sonra gittim, ikamet hazır dedim, gerek yok dün kalktı o şart dediler telefon hattı taşıdık uzay mekiği yapmadık, 10 günde değişti herşey. 3 gün içinde 3 hattımı 4 kez taşıdım, hepsi yarım saat sürmedi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts