Çağlar Bayur Pazartesi 19:05 Paylaş Pazartesi 19:05 Doğan Arşiray yazdı: bu lastiklerin en büyük iddiası yıllar geçsede bitene kadar neredeyse aynı yol tutuşu gösterecekleri yönünde zaten. özellikle michelin bunu söylüyor. tam olarak değil, amerikanya piyasa kurallarına göre bir bitme km vaat ediyor, o km den önce biterse yenisini veriyor, 10-15 bin km sonra feriştah markası gelse ilk günkü tutuşu sağalayamaz. smaxte mişlenler 8 bin km civarı yol tutuşun çoğunu kaybetmişti Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Pazartesi 20:14 Paylaş Pazartesi 20:14 Doğan Arşiray yazdı: bu lastiklerin en büyük iddiası yıllar geçsede bitene kadar neredeyse aynı yol tutuşu gösterecekleri yönünde zaten. özellikle michelin bunu söylüyor. Michelin bazı lastiklerin katmanlarında dıştan içe doğru yumuşaklığı artan kauçuk bileşenleri kullanıyormuş, Lastik aşındıkça ortaya çıkan katmanların sertlikleri yaşa göre sertleştiği için genel olarak yol tutuşu değişmediğini anlatmıştı bir lastik bayisi. Yorum bağlantısı
Hamit inan Pazartesi 20:24 Paylaş Pazartesi 20:24 Doğan Arşiray yazdı: bu lastiklerin en büyük iddiası yıllar geçsede bitene kadar neredeyse aynı yol tutuşu gösterecekleri yönünde zaten. özellikle michelin bunu söylüyor. İlk aldığım araçta Michelin energysaver vardı 3-4 senelik. Frene basınca fosur fosur ediyordu. Keceye dönmüş. Sonradan Michelin alphin aldım harika idi ama 1 sene kullandım araba ile gitti. Ömrünü bilemedim Mercedese mic. Crosclimate almıştım 4 mevsim yağmurda süperdi lakin 30k yapamadan dişleri koptu tabanı bozuldu yayık gibi sallanmaya başladı. Çöpe gitti. Kısaca mic. Pek memnun kalmadım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 20:46 Paylaş Pazartesi 20:46 Çağlar Bayur yazdı: tam olarak değil, amerikanya piyasa kurallarına göre bir bitme km vaat ediyor, o km den önce biterse yenisini veriyor, 10-15 bin km sonra feriştah markası gelse ilk günkü tutuşu sağalayamaz. smaxte mişlenler 8 bin km civarı yol tutuşun çoğunu kaybetmişti petlas veriyor ya. hep aynı. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Salı 05:24 Paylaş Salı 05:24 Erhan Doruk yazdı: goodyear , bridgestone ömürleri uzun ancak sertler ve sonraki sezonda kayıyor Michelin , kışlık kullandım , 2 sezon da gayet başarılıdı, sessiz , tutuş iyi Üstad bende yaza goodyear (EfficientGrip Performance 2) yada (Eagle F1 Asymmetric 6) veya michelin düşünüyorum. Goodyear hangi serisi hangi ebatta sert gelmişti? Sert lastiğe ayrı gıcıklığım varda Yorum bağlantısı
Celal Aydın Salı 06:24 Paylaş Salı 06:24 Michelin Pilot Sport 3, 60 bin km oldu, iki yılı devirdi geçtiğimiz Eylül'de, Türkiye'nin en kötü yollarında kullandım (Bkz. Hatay) Diş derinliği hala çok iyi Yüzeyde kılcal çatlaklar var Hala aşırı sertleşmiş değil Falken takılı iken, şantiye girişinde yaptığım frenlemede korkuturdu, Michelin'de hala öyle bir durum yok Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Salı 07:03 Paylaş Salı 07:03 Talha Bilgi yazdı: Üstad bende yaza goodyear (EfficientGrip Performance 2) yada (Eagle F1 Asymmetric 6) veya michelin düşünüyorum. Goodyear hangi serisi hangi ebatta sert gelmişti? Sert lastiğe ayrı gıcıklığım varda Ben 3-4 yıl önce tecrübe etmiştim, o zaman bu seri miydi hatırlamıyorum. Lastikte parti parti bile üretimde farklar olabiliyor. Bence aklınıza yatan en sessizi alın. Bu arada goodyear da ilk sene çok iyiydi. sonrası sene sertleşme olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Salı 10:35 Paylaş Salı 10:35 (düzenlendi) Erhan Doruk yazdı: Ben 3-4 yıl önce tecrübe etmiştim, o zaman bu seri miydi hatırlamıyorum. Lastikte parti parti bile üretimde farklar olabiliyor. Bence aklınıza yatan en sessizi alın. Bu arada goodyear da ilk sene çok iyiydi. sonrası sene sertleşme olmuştu. Mesela goodyear eagle sport serisi bende kullandım orta sert bir lastikti ve araç frenlemede kaymaya çok meyilli idi. diğer serilere göre zaten fiyatı cazipti. Teşekkürler Salı 10:37 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 11:51 Paylaş Salı 11:51 Talha Bilgi yazdı: Üstad bende yaza goodyear (EfficientGrip Performance 2) yada (Eagle F1 Asymmetric 6) veya michelin düşünüyorum. Goodyear hangi serisi hangi ebatta sert gelmişti? Sert lastiğe ayrı gıcıklığım varda Eagle F1 Asymmetric 5 var bende, 2 sezon kullandım, hala sertleşme hissetmedim. Celal Aydın yazdı: Michelin Pilot Sport 3, 60 bin km oldu, iki yılı devirdi geçtiğimiz Eylül'de, Türkiye'nin en kötü yollarında kullandım (Bkz. Hatay) Diş derinliği hala çok iyi Yüzeyde kılcal çatlaklar var Hala aşırı sertleşmiş değil Falken takılı iken, şantiye girişinde yaptığım frenlemede korkuturdu, Michelin'de hala öyle bir durum yok Pilot sport serisi çok iyi. Talha Bilgi yazdı: Mesela goodyear eagle sport serisi bende kullandım orta sert bir lastikti ve araç frenlemede kaymaya çok meyilli idi. diğer serilere göre zaten fiyatı cazipti. Teşekkürler Eagle sport için aynı yorumları duydum. İnsanlar Eagle F1 Asymmetric serisi ile karıştırıyor galiba, ikisini de aynı lastik sanıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts