İçeriğe Yönlendir

C5 Shine Bold Şerit Takip Kapanmıyor

Muhammet Baş

Recommended Posts

Muhammet Baş

düğmesine basmamıza rağmen kapanmıyor yada kendi kendine açılıyor

kuzeymarmara otoyolunda 150 ile giderken şerit takip bizi şerite sokmak (ortalamak )  için 3-5 derecilk bir direksiyon hareketi yaptı düşünü o hızlarda böle ani bi hareketin neler doğurabileceğini büyük bi kaza atlattık çok zor toparladık 

bu arıza diğer c5lerde de varsa yürüyen tabut demektir 

ne yapabiliriz

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İlginç bir sorun. Menüden kapatmayı denediniz mi ? İllaki menüde de vardır. 

Tesla ısrarla direksiyonu tutmayan sürücünün oto pilotunu bir hafta süreyle engellemiş

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Muhammet Baş yazdı:

düğmesine basmamıza rağmen kapanmıyor yada kendi kendine açılıyor

kuzeymarmara otoyolunda 150 ile giderken şerit takip bizi şerite sokmak (ortalamak )  için 3-5 derecilk bir direksiyon hareketi yaptı düşünü o hızlarda böle ani bi hareketin neler doğurabileceğini büyük bi kaza atlattık çok zor toparladık 

bu arıza diğer c5lerde de varsa yürüyen tabut demektir 

ne yapabiliriz

1- sinyal vermeden şerit mi değiştiriyorduk?

2- bu özellik bazı araçlarda kapatılamıyor yeni yönetmeliği bilmiyorum. 

3- şeritten gidersek bunu yapmaz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

1- sinyal vermeden şerit mi değiştiriyorduk?

2- bu özellik bazı araçlarda kapatılamıyor yeni yönetmeliği bilmiyorum. 

3- şeritten gidersek bunu yapmaz. 

Qashqaide tebela okumayı kapattıramadım. 

Ama şeritte tutmayı hem kalıcı hem de geçici olarak kapatabliyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Mehmet Ozyurek yazdı:

Qashqaide tebela okumayı kapattıramadım. 

Ama şeritte tutmayı hem kalıcı hem de geçici olarak kapatabliyorum. 

Hatta abi bizim J12'de sol altta tuşu var, bende direkt kapali geliyor, istersem aciyorum (bunu belki de menuden kapatmis olabilirim en basta, onu hatirlayamadim)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

Hatta abi bizim J12'de sol altta tuşu var, bende direkt kapali geliyor, istersem aciyorum (bunu belki de menuden kapatmis olabilirim en basta, onu hatirlayamadim)

Menüden açık yapınca sol alttaki düğmeden kolayca açılıp kapanabiliyor. 
Uzun yolda aktif ediyorum ben. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)

Toyota da her seferinde kapatmak gerekiyor tabela okumayı,ama şeritden çıkma asistanı her çalıştırmada tekrar aktif oluyor.

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Fatih Uzun yazdı:

Toyota da her seferinde kapatmak gerekiyor tabela okumayı,ama şeritden çıkma asistanı her çalıştırmada tekrar aktif oluyor.

kamera tokası icat etmemişler mi bunun için :) 

Şu ana kadar hiç akıllı arabam olmadı. Yurtıdşında geçen sene audi a3 kiralamışız aha o ne yolda istediğim gibi gitmiyor sürekli arabayla mücadeledeyim sürekli iki kişi kullanıyoruz gibi.  Bu cuma akıllı arabam geliyor bakalım neler yaşayacağız. 

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Mehmet Göktürk yazdı:

Şu ana kadar hiç akıllı arabam olmadı. Yurtıdşında geçen sene audi a3 kiralamışız aha o ne yolda istediğim gibi gitmiyor sürekli arabayla mücadeledeyim sürekli iki kişi kullanıyoruz gibi.  Bu cuma akıllı arabam geliyor bakalım neler yaşayacağız. 

Hayırlı olsun hocam. Ne geliyor? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Tesla aldık ya. gelsin de konu açarım şimdi gelmeden ukalalık nazarlık olmasın. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

bakalım neler yaşayacağız. 

coğrafyaya uyggun yazılım yüklenmiş olabilir mi onu merak ediyorum

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

yakında çıkartırlar bence :)akıllı araba iyi hoş; yollarda saçma saçma bir anda 50ye düşen yollar var, ya da çalışma bitmiş yol çalışması tabelası kaldırılmamış ordaki 50yi görünce başlıyor bağırmaya araba,uzun yolda fena olmayan güzel özellik şeritden ayrılma asistanı, bir anlık dalgınlık ile şeritden çıkabiliriz orada gerçekten lazım olur.salı bir uzun yol yapacağım bütün şehir içi kapattığım yardımcılar açık olacak,deneyelim bir bakalım.

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

Tesla aldık ya. gelsin de konu açarım şimdi gelmeden ukalalık nazarlık olmasın. 

Nazar ne hocam :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

Nazar ne hocam :)

kötü ruhlar..şamanizmden kalma genlerimiz.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

kötü ruhlar..şamanizmden kalma genlerimiz.

Zamanında nasanın mekik boncuk yok diye düşmüş deniyor :crazy:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

fıstık.. yer fıstığı... yememişlerdi kontrol odasında düştü, sonrasında yediler ve düşmedi,, sonra her masada fıstık vardır. peanuts....

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

ben hiç takmam boncuk inanmam da nazara pek. Ama kültür olarak değerli bişey. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Nazar vardır.. kötü enerjidir orijinali. Ben inanırım. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

Biliyorum hocam. Tahmin ediyorum yani öyle diyeyim. O yüzden ilginç gelince yazdım nazarlık demeniz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

zamanında bir bacı vardır, arkasından baktığı koşar gelir aman yapma etme derdi... iett otobüsünü yoldan çıkarmışlığı var, pilav arabasına çarpıyor o da gidip ağaca patlıyor ordan camlar felan....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

zamanında bir bacı vardır, arkasından baktığı koşar gelir aman yapma etme derdi... iett otobüsünü yoldan çıkarmışlığı var, pilav arabasına çarpıyor o da gidip ağaca patlıyor ordan camlar felan....

Hep anlatırlar böyle insanları da bunlar da hiç hayırlı iş için kullanmaz güçlerini. Mesela devleti sömüren yöneticiyi ağaca toslatmazlar ya da terör örgütü liderini..

Esad 14 sene yüzbinlerce insanı yerin y kat altına hapsedip eziyet yapmış. Birinin de mi nazarı değmez ya da gücü olan bir allah kulu yok muydu?

Milyonlarca insanı fırında yakan adamın ayağı hiç taşa takılmadı. Bize ayağın taşa takılsa bişeyleri yanlış yaptın demekki diye öğrettiler hep. Yalandı sanırım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

Hep anlatırlar böyle insanları da bunlar da hiç hayırlı iş için kullanmaz güçlerini. Mesela devleti sömüren yöneticiyi ağaca toslatmazlar ya da terör örgütü liderini..

Esad 14 sene yüzbinlerce insanı yerin y kat altına hapsedip eziyet yapmış. Birinin de mi nazarı değmez ya da gücü olan bir allah kulu yok muydu?

Milyonlarca insanı fırında yakan adamın ayağı hiç taşa takılmadı. Bize ayağın taşa takılsa bişeyleri yanlış yaptın demekki diye öğrettiler hep. Yalandı sanırım. 

Var bişeyler de ciddi çalışan çok az. Makaleyi isteyene gönderebilirim. Yahut scholar.google.com dan bulabilirsiniz.

image.png.993909170074150244075a3a72872eaa.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

Var bişeyler de ciddi çalışan çok az. Makaleyi isteyene gönderebilirim. Yahut scholar.google.com dan bulabilirsiniz.

image.png.993909170074150244075a3a72872eaa.png

Ben okumak isterim hocam ama ingilizcem yetmez.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

Ben okumak isterim hocam ama ingilizcem yetmez.

yapay zekaya çevirt.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...