Murat Gedik Salı 09:46 Paylaş Salı 09:46 Konuşulanlardan sonra fark ettim. Hiç zengin arkadaşım yok . 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Salı 09:47 Paylaş Salı 09:47 4 kere kıtalar arası uçtum alkolde vardı adabıyla içtik içenlerde vardı sorun olmadı bugüne kadar garip geldi alkol olmasın lafı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 10:13 Paylaş Salı 10:13 Murat Gedik yazdı: Konuşulanlardan sonra fark ettim. Hiç zengin arkadaşım yok . Öyle. : ) Bir ortamda iPhone a o kadar para vermeye gerek yok dedim, meğer zenginler varmış ortamda , ters ters baktı bir arkadaş meğer zenginmiş epey Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz l. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 12:13 Paylaş Salı 12:13 Evren Erakçora yazdı: Öyle. : ) Bir ortamda iPhone a o kadar para vermeye gerek yok dedim, meğer zenginler varmış ortamda , ters ters baktı bir arkadaş meğer zenginmiş epey Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz l. pro değilse ters bakmasınlar ama, fakir telefonları da var düz 15 felan Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 12:17 Paylaş Salı 12:17 Evren Erakçora yazdı: Öyle. : ) Bir ortamda iPhone a o kadar para vermeye gerek yok dedim, meğer zenginler varmış ortamda , ters ters baktı bir arkadaş meğer zenginmiş epey Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz l. hep derim 10 tane iphone almaya ne gerek var alacaksan 1 tane al... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 19:05 Paylaş Salı 19:05 Ali Gülmez yazdı: 4 kere kıtalar arası uçtum alkolde vardı adabıyla içtik içenlerde vardı sorun olmadı bugüne kadar garip geldi alkol olmasın lafı hiç garip değil. gayet de güzel laf. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 19:59 Paylaş Salı 19:59 bu milyar dolarlık adamın tüm hisseleri alınarak şirketle ilişiği kesilmiş. petlas'ın açıklaması bu yönde adamı kovalamak için meğer bahane arıyorlarmış 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 04:29 Paylaş Çarşamba 04:29 Ben o uçakta olsam tr yi satın alacak adamım diyorsun, tarifeli uçakta mob mu arıyorsun hacı abi derdim. Ünlü bile olurdum. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 06:56 Paylaş Çarşamba 06:56 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu milyar dolarlık adamın tüm hisseleri alınarak şirketle ilişiği kesilmiş. petlas'ın açıklaması bu yönde adamı kovalamak için meğer bahane arıyorlarmış kalite düzelir belki bu şekilde.... 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Cuma 17:01 Yazar Paylaş Cuma 17:01 Doğan Arşiray yazdı: kalite düzelir belki bu şekilde.... Zannetmiyorum. Ciddi arge, zaman, bütçe ve fizibilite gerekir. Ucuza düşük kalitede mal satıp sürümden kazanmak gelecek misyonları olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts