Doğan Arşiray 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Uçakta alkol almak, Ben sizlerden farklıyım, 1. sınıfta uçuyorum, bak alkol de alabiliyorum demekten öteye geçmez bence. İnsan bağımlı olsa 3-5-10 saat tutar kendini. yok biz bütün zaman boyunca kendimizi tutup uçakta içiyoruz. bu video da göstergesi bence. çünkü ağzıyla içip beyni hala çalışan hiçkimse egosuna bahane yapmaz alkolü. ben şahsen yasaklara karşıyım(pilot hariç). sonuçta uluslararası hava sahasındayız. ayrıca staralliance grubunda THY. yani hepsi aynı gibi bu firmaların. ama ekonomi sınıfı adlı, fakir yolcuğulunda, 75 cm koltuk aralığında o 12 saat yolculukta, başka türlü uyku da uyunmuyor aga onu diyeyim. adam prime class ın rahatlığıyla salça olmuş etrafa belli ki. Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Uluslararası tüm yolculuklarda THY'de ücretsiz olarak (Pegasus ta ücreti mukabilinde) business - ekonomi sınıfı fark etmeden alkol veriyorlar yahu, business sınıfında belki sınır yoktur hiç denemedim ama ben ekonomi sınıfında aynı uçuşta 2 kez şarap içmiştim hatırlıyorum, insan gibi rica edince veriyorlar. Keza canı isteyen daha alanda başlar içmeye eğer niyeti oysa. Ağzıyla içmek önemli o da uçakta, barda, meyhanede ya da evde fark etmez her yerde içmek için sadece ağız kullanılmalı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Taşıtlarda acil durumlar olabilir. Uçakta acil tahliye kapılarına yönelme ve koridoru hızlıca terk etme durumlarında alkollü kişi sıkıntı çıkarabilir. ha bu sıkıntıyı yaşlı bireyler, psikopatlar, çocuklar da çıkarabilir ama amaç sıkıntı çıkarma ihtimalini düşürmek. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Doğan Arşiray yazdı: yok biz bütün zaman boyunca kendimizi tutup uçakta içiyoruz. bu video da göstergesi bence. çünkü ağzıyla içip beyni hala çalışan hiçkimse egosuna bahane yapmaz alkolü. Ağzıyla içen çok arkadaşım var. Saygı duyarım. Daha hiç sapıtıp ben burayı satın alırım diyeni görmedim. Satın alabilecek olanlar da var.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Aralık Paylaş 16 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Ağzıyla içen çok arkadaşım var. Saygı duyarım. Daha hiç sapıtıp ben burayı satın alırım diyeni görmedim. Satın alabilecek olanlar da var.. mesela ben king in ev i satın almak istemedim zaten anahtarı ben de 1 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:39 Paylaş Pazartesi 08:39 Servet Aydın yazdı: Konu bana gelmiş uzat bakayım paçağunu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 08:43 Paylaş Pazartesi 08:43 Bu arada alkollü araç kullanımı %3 kazaya sebep oluyorsa hız ve dikkatsiz kullanım %70 oranında kazaya sebep oluyor. Alkolden önce başka şeyler var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 09:01 Paylaş Pazartesi 09:01 Mehmet Ozyurek yazdı: Ağzıyla içen çok arkadaşım var. Saygı duyarım. Daha hiç sapıtıp ben burayı satın alırım diyeni görmedim. Satın alabilecek olanlar da var.. Denizde çok iyi oluyor. Uluslararası sulara kadar çıkıp neresi tr neresi yunanistan diye karıştırıp çoğunluğun kararına uymuştuk (gece). Ülkeyi tutturduk da ayvalık yerine dikiliden çıktık sahile. 20 km sapma olmuş. Akıllı telefonlar yoktu. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 09:24 Paylaş Pazartesi 09:24 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu arada alkollü araç kullanımı %3 kazaya sebep oluyorsa hız ve dikkatsiz kullanım %70 oranında kazaya sebep oluyor. Alkolden önce başka şeyler var Alkol ile kesin bi durum var ama. Ayrıca asıl olay sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Pazartesi 09:49 Paylaş Pazartesi 09:49 Mehmet Göktürk yazdı: Alkol ile kesin bi durum var ama. Ayrıca asıl olay sağlık. Mehmet Hocam saglik boyutuna sonuna kadar katiliyorum; hem alkol hem de sigara icin. Ancak o noktaya gittigimizde hemen hemen hic bir seyi yemememiz gerekiyor, forumdaslarla toplanip mangal da yapmamak gerekebilir mi? (Bir konuyu daha mangala baglayarak huzura erdim) 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 09:50 Paylaş Pazartesi 09:50 Mehmet Göktürk yazdı: Alkol ile kesin bi durum var ama. Ayrıca asıl olay sağlık. Verdiği özgüven, yavaşlattığı refleksler. Biraz ezik bir adamı "erkek" yapar. Alkol, silah , araba falan. Hele üçü bir aradaysa mükemmel karışım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 14:09 Paylaş Pazartesi 14:09 Gökhan Tuna yazdı: Mehmet Hocam saglik boyutuna sonuna kadar katiliyorum; hem alkol hem de sigara icin. Ancak o noktaya gittigimizde hemen hemen hic bir seyi yemememiz gerekiyor, forumdaslarla toplanip mangal da yapmamak gerekebilir mi? (Bir konuyu daha mangala baglayarak huzura erdim) Ne ilgisi var? Mangal normal gıda. yakmadan yenecek. doğru et yenecek. az yenecek. Olmadı patlıcan mangalı yaparız ucuz. Yorum bağlantısı
Metin Mankal Pazartesi 14:28 Paylaş Pazartesi 14:28 Acaip uçak fobim var..Bir kez binmek zorunda kaldım. Sabah dokuzda kalktım..Üç 1a çaktım..Uçuşa evden başlamıştım zaten..Yağ gibi aktı uçak.. Bir de böyle bir durum var.. Bir kaç kendini bilmez yüzünden , bısinis klasda uçup viskisini yudumlamak isteyen o ponçik insanları cezalandıramayız. 2 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:22 Paylaş Pazartesi 15:22 Gökhan Tuna yazdı: forumdaslarla toplanip mangal da yapmamak gerekebilir mi? davetler duble oldu 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 20:17 Paylaş Pazartesi 20:17 google ile çevirip okumanız dileği ile: https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/alcohol Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 20:24 Paylaş Pazartesi 20:24 Sigara 8m alkol 3m. Açlık ve hastalık ikisinin toplamından fazla. Bi kadın yüzünden tüm bunlar 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Salı 05:28 Paylaş Salı 05:28 Mehmet Göktürk yazdı: Alkol ile kesin bi durum var ama. Ayrıca asıl olay sağlık. Hocam bu memlekette fazla alkolden hasta olacak küçük bir kesim var. Geri kalanın hasta olacak kadar içmeye parası yetmez. 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Salı 05:37 Paylaş Salı 05:37 Gökhan Tuna yazdı: Mehmet Hocam saglik boyutuna sonuna kadar katiliyorum; hem alkol hem de sigara icin. Ancak o noktaya gittigimizde hemen hemen hic bir seyi yemememiz gerekiyor, forumdaslarla toplanip mangal da yapmamak gerekebilir mi? (Bir konuyu daha mangala baglayarak huzura erdim) mangal yaparız ama sizi de aramız da görmek isteriz 2kg köfte 3 kg biftek ile 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Salı 05:51 Paylaş Salı 05:51 Fatih Keskin yazdı: mangal yaparız ama sizi de aramız da görmek isteriz 2kg köfte 3 kg biftek ile fatih bey bu profil bilgileri ne zamandan güncel mi? güncel ise aracı ben niye görmedim. nerede saklıyorsun hani beraber alacaktık bir tanede bana bulacaktın. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Salı 07:30 Paylaş Salı 07:30 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: fatih bey bu profil bilgileri ne zamandan güncel mi? güncel ise aracı ben niye görmedim. nerede saklıyorsun hani beraber alacaktık bir tanede bana bulacaktın. ondan sonra profile yazacak araba alamadım öyle bıraktım Mehmet bey 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Salı 07:54 Paylaş Salı 07:54 Fatih Keskin yazdı: ondan sonra profile yazacak araba alamadım öyle bıraktım Mehmet bey utandınız mı sonraki oyuncaklardan yoksa buna saygısızlık mı etmek istemediniz 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Salı 08:08 Paylaş Salı 08:08 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ne ilgisi var? Mangal normal gıda. yakmadan yenecek. doğru et yenecek. az yenecek. Olmadı patlıcan mangalı yaparız ucuz. Mehmet Hocam, aynen dediginiz gibi (yakmadan yenecek), ben mangalda pisirilen gidalarin da dikkatli hazirlanmamasi ve cok tuketilmesi durumundaki olasi kanserojen etkilerinden dolayi bir baglanti kurmustum; paylastiginiz su linkte de benzer bir yaklasim var https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/alcohol Orada soyle bir sey diyor mesela: ".... Alcohol consumption, even at low levels can bring health risks, but most alcohol related harms come from heavy episodic or heavy continuous alcohol consumption..." Ancak detaylari mangal basinda tartisiriz Mehmet Hocam, referans olarak Fatih Bey'in dediklerini ve sucuk getirecegim :-) Çağlar Bayur yazdı: davetler duble oldu Basimla birlikte Caglar Abi :-) Fatih Keskin yazdı: mangal yaparız ama sizi de aramız da görmek isteriz 2kg köfte 3 kg biftek ile Bir gun mutlaka Fatih Bey, bunlarin yanina sucuk da eklemek lazim, bir de seven varsa cok guzel cheddarli sosisler var Salı 08:11 tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 08:45 Paylaş Salı 08:45 Mehmet Göktürk yazdı: Ne ilgisi var? Mangal normal gıda. yakmadan yenecek. doğru et yenecek. az yenecek. Olmadı patlıcan mangalı yaparız ucuz. yeni araba da ucuz olacak mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts