Mehmet Ozyurek 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Uçakta alkol almak, Ben sizlerden farklıyım, 1. sınıfta uçuyorum, bak alkol de alabiliyorum demekten öteye geçmez bence. İnsan bağımlı olsa 3-5-10 saat tutar kendini. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Uçakta alkol almak, Ben sizlerden farklıyım, 1. sınıfta uçuyorum, bak alkol de alabiliyorum demekten öteye geçmez bence. İnsan bağımlı olsa 3-5-10 saat tutar kendini. Bedava ya. O eski dünya havayolları lüksünü anımsıyor ve öykünüyorlar. O yok artık. Bir de küçük alkol şişelerini seven tipler var. bu devirler geçti.. devamı şurda: https://clickamericana.com/topics/travel-tourism/vintage-airline-food-in-flight-meals Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Kavga neden çıkmış. Ne olmuşda bu lafları sarf etmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık Paylaş 15 Aralık şükür ki hiç aldanmadım henüz Ali Darbaz yazdı: Kavga neden çıkmış. Ne olmuşda bu lafları sarf etmiş. fakirsen anlayamazsın 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Bende petlas lastik var. Farkettimki, bu günlerde hafif rampa dur kalk yapınca patinaja kalıyor. Kendi paramla bir daha petlas almam. Merak ettiğim birde şu husus var. Bu ika lesitiğinde kalitesi hamuru aynımı mesala . Adamların en ucuz ürününü kullanıp kötü diye nitelendiriyor olabilirmiyiz. Yorum bağlantısı
Hamit inan 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Kesinlikle katılıyorum. Alkollü nefes çoook kötü kokuyor. Alkole komple karşıyım. Sİgaraya da karşıyım. Kumara da karşıyım. Hepsine karşıyım. Hocam gel faiz ve zinayida ekleyelim birde kelime-i şahadet devam Mehmet Ozyurek yazdı: Malum kişinin malum kızı % 100 kusurlu olarak yayaya çarpıp öldürdü. tutuklanmadı bile. Benim suçu yok diyorsa olay bitmiştir. 6 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Ali Darbaz yazdı: Kavga neden çıkmış. Ne olmuşda bu lafları sarf etmiş. Her ne yaşadıysa da, ben Türkiyeyi satın alırım diyemez. petlas bünyesinde en az 20-30 alt firma vardır, birinden çıkartın beni demiştir beyimiz. Ne oldu, attık şirketten. Çocuk kandırırlar bu kafayla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Ali Darbaz yazdı: Bende petlas lastik var. Farkettimki, bu günlerde hafif rampa dur kalk yapınca patinaja kalıyor. Kendi paramla bir daha petlas almam. Merak ettiğim birde şu husus var. Bu ika lesitiğinde kalitesi hamuru aynımı mesala . Adamların en ucuz ürününü kullanıp kötü diye nitelendiriyor olabilirmiyiz. Lastik dile gelip sen benim kim olduğumu biliyormusun diye atarlanirsa işin o zaman çok zor. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Kesinlikle katılıyorum. Alkollü nefes çoook kötü kokuyor. Alkole komple karşıyım. Sİgaraya da karşıyım. Kumara da karşıyım. Hepsine karşıyım. Mehmet Hocam, dişi çürük olan ya da midesinde rahatsızlık olan insanların nefesi daha da kötü kokuyor. İşe gidip gelirken metrobüs kullanıyorum, durum çok fena; bazen söyleyecek oluyorum, dişlerine ya da midene baktır, ben burnumu tıkarım ama sağlık senin sağlığın diye; tutuyorum kendimi.. Ben alkollü içecekleri adabıyla tüketmeyenlere karşıyım, mesela eskiden trenlerdeki yemekli vagonlarda içki olurdu; ancak yolcu başına bir limit vardı, buna uyulurdu (diyelim) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Hamit inan yazdı: Hocam gel faiz ve zinayida ekleyelim birde kelime-i şahadet devam Benim suçu yok diyorsa olay bitmiştir. Bi şeyi dini sebepten yapıyorsan felsefede muteber değil. Gerçekten doğru olmadığına inanıyorsan muteber. Öteki türlü diğer tarafa yatırım olur ki çıkar olarak kabul ederim. Faizin tanımı asrı saadete bakarsan farklı. Zina ise yine tanım nedir? 10-15 yaşında çocukla evlenmek mi? Gökhan Tuna yazdı: Mehmet Hocam, dişi çürük olan ya da midesinde rahatsızlık olan insanların nefesi daha da kötü kokuyor. İşe gidip gelirken metrobüs kullanıyorum, durum çok fena; bazen söyleyecek oluyorum, dişlerine ya da midene baktır, ben burnumu tıkarım ama sağlık senin sağlığın diye; tutuyorum kendimi.. Ben alkollü içecekleri adabıyla tüketmeyenlere karşıyım, mesela eskiden trenlerdeki yemekli vagonlarda içki olurdu; ancak yolcu başına bir limit vardı, buna uyulurdu (diyelim) Diş de evet 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Uçakta alkol almak, Ben sizlerden farklıyım, 1. sınıfta uçuyorum, bak alkol de alabiliyorum demekten öteye geçmez bence. İnsan bağımlı olsa 3-5-10 saat tutar kendini. 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık Paylaş 15 Aralık servet noktayı koydu. benim aklıma geldi ama fırsat bulamamıştım. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Aha bu geldi: https://www.sozcu.com.tr/universite-ogrencisi-taksici-bicaklanarak-olduruldu-p116097 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Aha bu geldi: https://www.sozcu.com.tr/universite-ogrencisi-taksici-bicaklanarak-olduruldu-p116097 dönüşü beklenmiş, pusu kurulmuş 3 kişiler, organizeye girmeli girer mi bilmem , yakalansalar ne olacak onu merak etmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 17:18 Paylaş Pazar 17:18 Servet Aydın yazdı: Hadi yaa. Bunlar da mı var. 😂 Mehmet Göktürk yazdı: Aha bu geldi: https://www.sozcu.com.tr/universite-ogrencisi-taksici-bicaklanarak-olduruldu-p116097 Çok üzüldüm. Ailesine sabırlar dilerim. Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazar 17:24 Paylaş Pazar 17:24 Alkolün ona verdiği yetkiye dayanarak birçok şeyler yapabiliyor insanlar 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Pazar 20:20 Paylaş Pazar 20:20 Kamu araçlarına lastik alımlarında kamu çıkarı yerine yandaş çıkarı gözetilirse böyle tipler kendini devlet zanneder. Zaten siyasi ideolojiden ziyade ortak çıkar için beraberler. İlgili firmayı yakinen tanırım. Mühendis kadrolarından idari kadrolarına kadar liyakatsizlikten geçilmez. Bekçi kulubesine personel alımı dahi ısmarlama yapılır. Günde en az iki ambulans gider gelir iş kazasından dolayı. Lastikçim de oradan emekli ve ona rağmen satmıyor bu markayı. Uçakta içki yasaklansın mı bilmem ama doğu ekspresinde de sucuklu yumurta ve halayın da yasaklanması lazım. Heves edip biniyorsun, dayanamayıp ilk durakta iniyorsun. Yasaklar ile değil de eğitim ve ahlak ile bu sorunlar çözülür sanki. 7 Yorum bağlantısı
Emre Demir Pazar 20:30 Paylaş Pazar 20:30 Amma alkol karşıtı varmış vay , içmeyi bilmeyen veliaht demek daha güzel 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:35 Paylaş Pazar 20:35 Emre Demir yazdı: Amma alkol karşıtı varmış vay , içmeyi bilmeyen veliaht demek daha güzel Alkol karşıtlığını islamcılara bırakmamak lazım. Birşey doğru ise doğrudur. Kökeni önemli değil. 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir Pazar 20:37 Paylaş Pazar 20:37 Mehmet Göktürk yazdı: Alkol karşıtlığını islamcılara bırakmamak lazım. Hocam ; kararında eser miktarda alkol sağlıklı diyor uzmanlar , tabi abartmadan Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:39 Paylaş Pazar 20:39 Emre Demir yazdı: Hocam ; kararında eser miktarda alkol sağlıklı diyor uzmanlar , tabi abartmadan Uzmanları iyi okuyun. Damlası bile zarar. Zehir. Yukarda söylediğim yanlış anlaşılmasın şimdi. Alkol bir islamcı olma olmama (islamcı kelimesini dikkatli seçtim) göstergesi olmamalı. o açıdan dedim. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 20:40 Paylaş Pazar 20:40 Emre Demir yazdı: Hocam ; kararında eser miktarda alkol sağlıklı diyor uzmanlar , tabi abartmadan bunu diyen araştırmacılar sonradan müthiş bir hata yaptıklarını görüyorlar. Evrim ağacında vardı videosu hatayı da veri analizinde yapmışlar 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir Pazar 20:42 Paylaş Pazar 20:42 Mehmet Göktürk yazdı: Uzmanları iyi okuyun. Damlası bile zarar. Zehir. Yukarda söylediğim yanlış anlaşılmasın şimdi. Alkol bir islamcı olma olmama (islamcı kelimesini dikkatli seçtim) göstergesi olmamalı. o açıdan dedim. Hocam sizin seçtiğiniz kelimelerin hepsinin özenli ve dikkatlice seçtiğinizi biliyoruz , benim hoşuma gitti islamcılara bırakmama seçilebilecek en güzel kelime olabilir >Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:42 Paylaş Pazar 20:42 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu diyen araştırmacılar sonradan müthiş bir hata yaptıklarını görüyorlar. Evrim ağacında vardı videosu üzümdeki resveratrol şarapta varmış da mışmış.. o zaman üzüm suyu iç ama o da zararlı. resveratrol extre olarak satılıyor. onu içebilirsin. Alkol kullanan sigara içen arkadaşlarımda genellikle "validasyon" amacıyla çok mazeret üretilir. Dayısı var da 90 yaşında günde 2 paket içiyor vs. Ayrıca holdinglerin yaptırdıkları araştırmaları da unutmayın. 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz Pazar 21:54 Paylaş Pazar 21:54 Mehmet Göktürk yazdı: Uzmanları iyi okuyun. Damlası bile zarar. Zehir. Yukarda söylediğim yanlış anlaşılmasın şimdi. Alkol bir islamcı olma olmama (islamcı kelimesini dikkatli seçtim) göstergesi olmamalı. o açıdan dedim. +1 👍🏻 Yorum bağlantısı
Recommended Posts