İçeriğe Yönlendir

Uçakta Sarfedilen Skandal Sözler

Koray Demir

Recommended Posts

Koray Demir

İlgili habere göre:

Türkiye Hava Yolları’nın (THY) Dubai-İstanbul seferini yapan uçakta alkol alarak taşkınlık çıkardığı iddia edilen “Sen benim kim olduğumu biliyor musun ha? Milyar dolarlık adamım lan. Türkiye'yi satın alırım" diye tehditler savuran Abdülkadir Özcan, kabin ekibi tarafından kelepçelendi.

Uçak İstanbul’a indiğinde gözaltına alınan Özcan hakkında şikâyet olmayınca serbest bırakıldı.

Ancak Türk Hava Yolları, Abdülkadir Özcan’ı kara listeye aldı. Özcan belirli bir süre için Türk Hava Yolları ile seyahat edemeyecek.

Yerli ve milli diye bir çok kez tercih ettiğimiz ve  satın aldığımız lastikleri bu olay sebebiyle artık tavsiye edemeyeceğim. Bizim paramızla bizi satın alabileceğini zannetmiş. O kadar güven reklam vs rağmen bu türden sözler kesinlikle kabul edilemez ve hiç yakıştıramadım yazıklar olsun. 

(PETLAS’ın %99’u THY uçağındaki sözleri sarf eden Abdulkadir Özcan’a aittir. Abdulkadir Özcan, şirketin aynı zamanda yönetim kurulu başkanıdır yani patronu. PETLAS, AKO gruba aittir. Hatta AKO(Abdul Kadir Ozcan) kısaltmasıdır. Olay üzerine şirket, Abdulkadir Özcan’ı yönetimden çıkardığını açıkladı. Kimi, kimin şirketinden, kim nasıl çıkarmış anlayabildiniz mi?)

Kaynak:

https://www.dunya.com/gundem/thy-ucaginda-skandala-imza-atan-petlas-yonetim-kurulu-uyesi-abdulkadir-ozcan-kimdir-haberi-756820

• Beğen 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Tam yerli malı çıktı 

• Beğen 7
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Ankara Kazım Karabekir'de dükkanı olan adam mı bu? İyi bir yükseliş olmuş. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şirketin % 99 u onun ama yönetim kurulundan atılmış diye haberler var :) 

A.Ş.'de % 99 hissesi olan kişiyi hangi yetkiyle kim yönetim kurulundan atmış acaba :)

• Beğen 3
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

" sen benim kim olduğumu biliyormusun . "      bu laf   bu ülkenin büyük sorunu 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Uçaktaki şahıs ömer özcan’ın oğlu abdulkadir özcan’dır. Şirket uzaklaştırıldığını belirtmiş. 

bu zamana kadar bile isteye mi yoksa zorunluluktan mı yönetimde bilinmez. Ama şirketin bu şekilde açıklama yapması yeterlidir. O kişiyi kamuoyu önünde yeterince rencide etmiştir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

. Ama şirketin bu şekilde açıklama yapması yeterlidir. O kişiyi kamuoyu önünde yeterince rencide etmiştir

Açıklamayı sırf satışları düşmesin diye kendi yaptırmış olabilir mi belki de kendi kendini azlettirdi ve tüm yetkileri saman adam rolünde olacak amca oğluna devretti arka planda yine şirketi kendisi yönetecek? Genelde böyle yürütülüyor bu işler. Şirket açıklama yapmasa idi dahi kişi kendi sahibi olduğu şirketini kamuoyu önünde kendisi yeterince rencide etmiştir bir de bu açıdan bakabiliriz 🤔

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Alkol nelere yolaçıyor. Güzel örnek. Tabi pişmandır.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Ego Kibir ve Alkol.

Toplumsal hedefe koyma ve Linç Kültürü.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Koray Demir yazdı:

Açıklamayı sırf satışları düşmesin diye kendi yaptırmış olabilir mi belki de kendi kendini azlettirdi ve tüm yetkileri saman adam rolünde olacak amca oğluna devretti arka planda yine şirketi kendisi yönetecek? Genelde böyle yürütülüyor bu işler. Şirket açıklama yapmasa idi dahi kişi kendi sahibi olduğu şirketini kamuoyu önünde kendisi yeterince rencide etmiştir bir de bu açıdan bakabiliriz 🤔

Ticaret sicil gazetesi de yayınlasınlar da bakalım. 

Yerine ya eşini koymuştur yada oğlunu. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ

Uçakta alkolün serbest olması kadar büyük saçmalık yok. Milletin sarhoşluğunu pisliğini kokusunu çekmek zorunda mıyım? 

• Beğen 6
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

İçindeki canavar ortaya çıkmış.

Hamit inan yazdı:

Tam yerli malı çıktı 

+1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Ahmet Hasan Şendağ yazdı:

Uçakta alkolün serbest olması kadar büyük saçmalık yok. Milletin sarhoşluğunu pisliğini kokusunu çekmek zorunda mıyım? 

Kesinlikle katılıyorum. Alkollü nefes çoook kötü kokuyor. Alkole komple karşıyım. Sİgaraya da karşıyım. Kumara da karşıyım. Hepsine karşıyım. 

• Beğen 10
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Göktürk hocayı dinleyen farkında olmadan sevap kasıp cennete gider

• Beğen 1
  • Mutlu 12
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

ne yapsınlar? Petlas’ı kapattık mı desinler? O kişiye işkence yaptık mı desinler :) 

Özel firma. Dileyen alır dileyen almaz. Hmmmm demek sen böyle adamları bünyende barındırıyorsun diyerek cezalandırmak isteyen almasın yani

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Mehmet Göktürk yazdı:

Dünya nereye gidiyor anlamak çok güç. eskiden yolda bekleyen herkesi arabamıza alırdık. şimdi yok sigorta yok bilmemne terör gasp arabaya yaklaşandan kaçıyoruz. 

Hocam siz İzmirlisiniz Sanıyorum benden daha iyi bilirsiniz.Ben Basmanede Doğup buyüdüm Şimdi Üçyoldayım Siyah ile Beyaz gibi her gittiğimde daha bir üzülüyorum.Garibanlık aldı başını gidiyor ekonomik şartlar git gide ağırlaşıyor.Ama iyi insanlar var Şükür en azından Aşevi bir nebze ilaç oluyor.

Geçen yıl Gaziemirde Taksici arkadaş üşümesin diye araca aldığı biri tarafından sırtından vurulup öldürüldü.

Bizim kaybettiğimiz Amca yada Taksici arkadaş değil İnsanlığımız.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

18yıl bu tarz insanların yoğunlukda olduğu havalimanın da çalıştım,yurtdışında sıradan insan muamelesi gören bu tipler uçağa bindiği anda tanınmalı,büyük insan muamelesi görmeli o yüzden bu tripler,pasaport polisinden tutun biz gümrüksüz satış mağazaları, yer hizmetleri nasibini almışlardır 'sen benim kim olduğumu biliyormusun'sözünü kendime olmasada günde birkaç kez duymuşumdur.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Aytac Sakal yazdı:

Bizim kaybettiğimiz Amca yada Taksici arkadaş değil İnsanlığımız.

Çünkü 40 dosyası olan 20-21 yaşındaki suçlular ceza almamış ve sokaklarda. 

O kadar suçu hangi arada işledin de 40 tanesinden yakalandın. 

Hadi yakalandın diyelim. neden ceza almıyorsun. Artık insanlar suç işlemekten ve cezadan korkmuyor. 

Malum kişinin malum kızı % 100 kusurlu olarak yayaya çarpıp öldürdü. tutuklanmadı bile. 

• Beğen 9
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Şişede durduğu gibi durmuyor işte. İnsan ağzıyla içeyi bilecek

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...