İçeriğe Yönlendir

630 bin km de Baskı Balata Değiştiren Manuel Vitesli Honda.

Metin Mankal

Recommended Posts

Evren Erakçora
Görkem Karakaş yazdı:

10 senede hiç devirdaim triger değişmedi mi ? Trigerle beraber hep değiştirin dedi ustalar öyle yaptık. Antifrizde orda değişmiş oldu. 

2015 model traktörümüz var. O orjinal triger gibi bi şey yok herhalde tam hakim değilim. Bi kez vantilatör kayışı değiştirmiştik.

Yetkili serviste değişti triger, ilk değişimde kontrol ediliyor, devirdaim değişmedi. İkinci triger değişiminde triger ve devirdaim değişti.  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Geçenlerde bu kanalın bir video altına yorum yaptım. Makine mühendisisin, tanıttığın aracın şanzımanını yanlış anlatıyorsun, armut yerine avokado diyorsun dedim. Cevap yazdı, “çıkardık o kısmı ama umarım bir gün sen de yanlış yaparsın” diye yazmış :) 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Geçenlerde bu kanalın bir video altına yorum yaptım. Makine mühendisisin, tanıttığın aracın şanzımanını yanlış anlatıyorsun, armut yerine avokado diyorsun dedim. Cevap yazdı, “çıkardık o kısmı ama umarım bir gün sen de yanlış yaparsın” diye yazmış :) 

wuuu savaş balasını çıkarmış senin kanalını kapattırır

İlkay Başaran yazdı:

Megan 2 nin debriyaj balatasını değiştirirken

600 bin km de mi?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

wuuu savaş balasını çıkarmış senin kanalını kapattırır

600 bin km de mi?

120 bin :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Şanzıman yağını iyi ki değiştirmiştim dedim vites gecisleri daha iyi oldu. Ama birden ikiye atarken kademeli bir geçiş var bir onu cozemedim. Belki de ben beceremiyorum. 

Fren yağı değişiminde ustayı ikna etmem epey zamanımi aldı. Ancak şimdi zamanım yok. Bir ara @Köksal Yılmazabimiz yapacaktı unuttu herhal.:bye:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

120 bin :D

honda hayat Onda

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

honda hayat Onda

4 kere değişmiştir haberi yoktur onun. 3 kere de volant

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

4 kere değişmiştir haberi yoktur onun. 3 kere de volant

encektörü egrsi bilem orcinal miş , köy yollarında ne istasyonlar varsa artık

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Metin Mankal yazdı:

Şu sıralar benim arabayı düşünüyordum.79 bin km de aldım 80 binde baskı balata değiştirdim. Şu an 223 binde ve hala sorun yok.. Demek ki orijinal balata tırtmış.. 

Gelelim konumuza .. Bu araç honda.. 650 binde baskı balata değişmiş.. 800 binde ön diskler ve amortisörler değişmiş.. Araç şu an 835 binde ve motorla ilgili hiç bir işlem yapılmamış... Ha bu arada araç dizel. İnanılır gibi değil.. Aha bu da videosu..

Jipin iribiliri çik sirinsiz imirikidi in çik jipin sitiliyir 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Selçuk Keleş yazdı:

Jipin iribiliri çik sirinsiz imirikidi in çik jipin sitiliyir 

okuyamadım :D 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mehmet Yeter yazdı:

Şanzıman yağını iyi ki değiştirmiştim dedim vites gecisleri daha iyi oldu. Ama birden ikiye atarken kademeli bir geçiş var bir onu cozemedim. Belki de ben beceremiyorum. 

Fren yağı değişiminde ustayı ikna etmem epey zamanımi aldı. Ancak şimdi zamanım yok. Bir ara @Köksal Yılmazabimiz yapacaktı unuttu herhal.:bye:

Kademeli emeklilik çıkarsa anca sıra gelir :) 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Köksal Yılmaz yazdı:

Kademeli emeklilik çıkarsa anca sıra gelir :) 

2028e çok var.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Debriyaj balatası için 600bin km çok abartılı değil. Ben tıfılken bi R11 im vardı, junkienin birinden aldıydım, km si falan kaç yüz binde olduğu hak getire, onda da debriyaj balatası orjinaldi. Zira vites aralarına öyle alışmıştım ki çift aragaz ile debriyaja basmadan vitesi atıyordum zaten.

600K Yapılır mı? yapılır da manyak mısın kardeşim, zorun ne? Eğer duygusal bir nedeni yoksa aynı arabaya 600K km binen insan ruh hastasıdır zaten. İlla bir yerde sıkılır değiştirirsin yani. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...