Metin Mankal 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Şu sıralar benim arabayı düşünüyordum.79 bin km de aldım 80 binde baskı balata değiştirdim. Şu an 223 binde ve hala sorun yok.. Demek ki orijinal balata tırtmış.. Gelelim konumuza .. Bu araç honda.. 650 binde baskı balata değişmiş.. 800 binde ön diskler ve amortisörler değişmiş.. Araç şu an 835 binde ve motorla ilgili hiç bir işlem yapılmamış... Ha bu arada araç dizel. İnanılır gibi değil.. Aha bu da videosu.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Şimdi ali abi gelir. 1903 model ford t hala aynı balatayı kullanıyorum der. 2 14 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık İlkay video sahibi sen misin yoksa. .Profil fotonla videodaki ne kadar benziyor.. Ali aklıma gelmedi değil doğrusu.. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Kullanana bağlı. Biz de 350 bin km fusiona bindik sattık sonra da alan bindi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Metin Mankal yazdı: İlkay video sahibi sen misin yoksa. .Profil fotonla videodaki ne kadar benziyor.. Ali aklıma gelmedi değil doğrusu.. Araba da 10 plaka valla hocam 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Geçen bi arkadaş şehirler arası otobüsünü satılığa çıkardı ilana motor yapılalı daha 1 milyon km oldu yazmıştı 2 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Fatih Keskin yazdı: Geçen bi arkadaş şehirler arası otobüsünü satılığa çıkardı ilana motor yapılalı daha 1 milyon km oldu yazmıştı sıfır yani Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Fatih Keskin yazdı: Geçen bi arkadaş şehirler arası otobüsünü satılığa çıkardı ilana motor yapılalı daha 1 milyon km oldu yazmıştı Sahibindende s kasa mercedes ilanı vardı. İlk kazası yazmış. Direğe sarılmış araba evveliyatı temiz diye not düşmeyi de unutmamış. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık Paylaş 12 Aralık z rot lar bile değişmemiş, toyota izlesin de öğrensin bir şeyler 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Çağlar Bayur yazdı: z rot lar bile değişmemiş, toyota izlesin de öğrensin bir şeyler C sütununa top gelmiş midir ki? 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Aralık Paylaş 12 Aralık nedense dizeli önermiyorlar, herkes 1.6 lpg devam halbuki japon dizel kusursuz oluyor Yorum bağlantısı
Süleyman Can 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Bu kasada boya dökülme sorunu var kronik değinmemişler. Bir de video'da sahibinin tepkileri bana biraz şaibeli geldi. Bir şeyler değişse de haberi olmadan yaptıran abilere benziyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Araba da 10 plaka valla hocam aa benim eski araba, 629.000 de sattıydım gayet normal, iyi bakılan ve kullanmayı bilen ve yolu okuyan insan için basit işler bunlar , 200-300 bin falan bunlar rodajın bittiği balatanın alıştığı km ler yahu, 630 binde yarıya gelmez o balatalar diskler.. yazın bağrında klima açık gidip motoru stop ettiğinde fan açtıran adam araba kullanmasın arkadaş 12 Aralık tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: aa benim eski araba, 629.000 de sattıydım gayet normal, iyi bakılan ve kullanmayı bilen ve yolu okuyan insan için basit işler bunlar , 200-300 bin falan bunlar rodajın bittiği balatanın alıştığı km ler yahu, 630 binde yarıya gelmez o balatalar diskler.. yazın bağrında klima açık gidip motoru stop ettiğinde fan açtıran adam araba kullanmasın arkadaş 40 beygirini kullanacaksan neden 130 hp araba aldın yahu 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık (düzenlendi) Bizim milletimiz 80.000 km'ye "" ooo kilometresi çok "" der sanki kendisi hep 18 yaşında çıtır. 12 Aralık tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 40 beygirini kullanacaksan neden 130 hp araba aldın yahu o beygiri gerektiğinde kullanıyoruzya, tepe atarsa-keyfi-gerektiğinde, sen hep tam güçmü geziyorsun arkadaş, hemde yanlış yağla 12 Aralık tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Köy Yollarında kullanacaksın araban 630 bin kilometrede baskı balata bozacak Hiç inanasım gelmiyor maddenin tabiatına aykırı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ali Darbaz yazdı: Köy Yollarında kullanacaksın araban 630 bin kilometrede baskı balata bozacak Hiç inanasım gelmiyor maddenin tabiatına aykırı bende şüphelendim aslında, bu arada Servisi sevdim, antifirize 10 yılda bir değişim, şanzıman yağına 3 yılda bir değişim dediki doğrudur, tam benlikmiş servis Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Çağlar Bayur yazdı: z rot lar bile değişmemiş, toyota izlesin de öğrensin bir şeyler tabi canım yolda gitmiyor adeta süzülüyor şehir içinde... maglev mübarek. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ai ye sordum Dünya üzerinde bazı taksiciler dışında 500.000 kilometreden fazla yapan yok dünya rekoru zaten 400.000 civarı. Civic dizel motorlu versiyonlarda 150.000 km'de değişiyormuş genelde 200.000 bile çok zor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık Paylaş 12 Aralık video yeni yayınlandı bir ay sonra yine sor bakalım ne diyecek kopya zeka yazılımı 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: bende şüphelendim aslında, bu arada Servisi sevdim, antifirize 10 yılda bir değişim, şanzıman yağına 3 yılda bir değişim dediki doğrudur, tam benlikmiş servis Yağ filtresini tork anahtarı yerine el kararı sıktılar. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: bende şüphelendim aslında, bu arada Servisi sevdim, antifirize 10 yılda bir değişim, şanzıman yağına 3 yılda bir değişim dediki doğrudur, tam benlikmiş servis Benimki 2.ye değişti. 20 k da bir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık (düzenlendi) Süleyman Can yazdı: Yağ filtresini tork anahtarı yerine el kararı sıktılar. evet o noktada beni kaybettiler benimki 25 nm. kocamanda yazıyor üstünde... İlkay Başaran yazdı: Benimki 2.ye değişti. 20 k da bir. antifrizmi, naaptın kardeş... şu Cat in vardı bir maddesi hani, ömürlük olan, ondanmı alsak acep 12 Aralık tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ali Cihangiroğlu yazdı: evet o noktada beni kaybettiler benimki 25 nm. kocamanda yazıyor üstünde... antifrizmi, naaptın kardeş... Baktım pardon. 20 binde fren hidroliği, 30 k da buji, 40 k da antifriz değişmiş. 4.ye de yanlış yağ kondu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts