Serdar ÇAKAR 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Herkese selamlar; 2011 model Kuga aracımı şanzıman yağı değişimi İzmir'de şanzıman tamiri ve bakımı yapan bir yere götürdüm. Usta sürüşten sonra kavramanın değişme zamanının geldiğini, en kısa zamanda değişim yapılmasını o yüzden şimdilik yağ değişimimi yaptırmamın mantıklı olmadığını söyledi. Otomatik şanzımanlı ilk aracım olduğu için biraz endişeliyim. İzmir veya yakın çevre illerde bu işte usta diyebileceğiniz, önerebileceği bir yer olan var mı acaba ? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 12 Aralık Paylaş 12 Aralık öncelikle başka ustaya gidin. Aracın bakımları düzenli yapıldı çok km olmadıysa kavrama çok kolay arıza vermez. araç kaç km de? yokuş kalkış ve çekişte sorun yaşıyormusunuz? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Serdar ÇAKAR yazdı: Usta sürüşten sonra kavramanın değişme zamanının geldiğini Zamanı gelen ustanın dükkan kirası sanırım. 1 6 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Serdar ÇAKAR yazdı: Herkese selamlar; 2011 model Kuga aracımı şanzıman yağı değişimi İzmir'de şanzıman tamiri ve bakımı yapan bir yere götürdüm. Usta sürüşten sonra kavramanın değişme zamanının geldiğini, en kısa zamanda değişim yapılmasını o yüzden şimdilik yağ değişimimi yaptırmamın mantıklı olmadığını söyledi. Otomatik şanzımanlı ilk aracım olduğu için biraz endişeliyim. İzmir veya yakın çevre illerde bu işte usta diyebileceğiniz, önerebileceği bir yer olan var mı acaba ? Vuruntu var mı kalkışlarda hocam? Kavrama bu araçlarda kronik Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık yetkili servise sorun ve bilgisayara bakıp yanıtlasınlar. belki bazı araçlarda olabilir ama ilk kez duyuyorum. olmaması lazım. ama yağ değişimi evet. O da aman yanlış kafadan kabadayı marka yağ koymasınlar. kitabında neyse o konsun. Genelde şu olur. Yağ değişince 1 ay sonra temizlik (filtre) de değiştiği için kusurlar belirginleşir. Bu durumda müşteri ustaya geri gider "arabamı bozdun" demeye başlar. Ustalar bu nedenle şanzıman yağı yahut filtresi değiştirmek istemezler. Türkiyede de malesef otomatik araçlar çöp olur kısa sürede. Bizim satılık audi a3 ve tiguan ise manuel diye "tutulmuyo" "kadınlar kullanamıyo" diye reddedilir. Ayrıca şanzımancı yağ değiştirmez.. şanzıman tamir eder. canı tamir çekmiş. yağı normal usta yahut yetkili servis değiştirir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ayrıca şanzımancı yağ değiştirmez.. şanzıman tamir eder. canı tamir çekmiş. yağı normal usta yahut yetkili servis değiştirir. Bebeklerin acımasızca para için öldürüldüğü ülkede ustaların normal olmaması da yine toplumsal çürüme bence. beyin de gitmiştir. şanzımanın.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Aralık Paylaş 12 Aralık (düzenlendi) Arabada bir şikayet varmı yokmu konu bu esas 12 Aralık tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Islak kavramalar kolay kolay bozulmuyor tabi km ye bağlı bi durum bozuldu diyelim ıslak kavramaların revizyonu mümkün tamir seti var tork konvertörlüler gibi, otomatik şanzımanlı arabam olduğu için sürekli araştırma halindeyim İzmir’de Tibet usta var yorumları iyi TT profesyonel şanzıman bi araştırın derim. Yorum bağlantısı
Serdar ÇAKAR 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Özellikle soğukken yarım debriyaj gibi vitese karar verememe durumu var. 1. ve 2. vites geçişleri biraz sert, bazen de sürüş sırasında kararsızlık durumları var. Bu şikayetle gitmiştim tabi bir de şanzıman yağ değişimi zamanı geldiği için. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Şu forumdaki yazıları bir gözden geçirin. forscan kullanmayı biliyorsanız burada gayet olumlu geri dönüşler var ama işi bilen birisi tarafından yapılması gerekiyor.https://www.talkford.com/threads/powershift-shift-fork-and-clutch-adaptation-reset.391177/ Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Adem Kazıl yazdı: Islak kavramalar kolay kolay bozulmuyor tabi km ye bağlı bi durum bozuldu diyelim ıslak kavramaların revizyonu mümkün tamir seti var tork konvertörlüler gibi, otomatik şanzımanlı arabam olduğu için sürekli araştırma halindeyim İzmir’de Tibet usta var yorumları iyi TT profesyonel şanzıman bi araştırın derim. bu kasalarda kullanılan powershiftlerde kavrama sorunu çok popüler ama hocam Serdar ÇAKAR yazdı: Özellikle soğukken yarım debriyaj gibi vitese karar verememe durumu var. 1. ve 2. vites geçişleri biraz sert, bazen de sürüş sırasında kararsızlık durumları var. Bu şikayetle gitmiştim tabi bir de şanzıman yağ değişimi zamanı geldiği için. Ankara'daysanız şanzımanınızın yazılımını güncelleyelim uzun bir süre daha düzgün gider. Mustafa Yanar yazdı: Şu forumdaki yazıları bir gözden geçirin. forscan kullanmayı biliyorsanız burada gayet olumlu geri dönüşler var ama işi bilen birisi tarafından yapılması gerekiyor.https://www.talkford.com/threads/powershift-shift-fork-and-clutch-adaptation-reset.391177/ elm327 varsa uzaktan yardımcı da olurum Mustafa hocamın dediği konuda çok etkili oluyor. Benim titreme oluyordu adaptaion yaptım %90 azaldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts