Mehmet Cihat 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Bu hafta bir samsun sinop gezisi yaptım yaklaşık 1200 km yol yaptık. Yola çıkmadan evvel lpg hortumlarını elden geçirdim. Regülatörden çıkan hortumlar çok uzun şekilde dolaşıyordu. Filtre filan görünürde olmasın diye gizlenmişti ancak değişim esnasında zorluk çıkarıyordu. Hortumu en kısa mesafeden gidecek ve filtre ve map sensörüne kolay müdahale edilecek şekilde montajladım. Ufak tefek kestiğim parçalar dahil en az 60 cm kısalmıştır. Öncesi Sonrası Gezi güzergahımızda bilindiği üzere otoyol yok ışıklar dur kalk vs şehir içi şehirler arası karma gibi bir yol. Tüketimim lpgde 8 lt/100 km oldu. 25 lira lpg ile günümüz maliyetiyle km başı 2 TLye tekabül ediyor. 5 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Nisan Paylaş 4 Nisan @Mehmet Cihat Hocam beğendin mi Sinop' u ? Memleketim 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Nisan Paylaş 4 Nisan Aydın Sert yazdı: @Mehmet Cihat Hocam beğendin mi Sinop' u ? Memleketim Ben gittim Sinop'a çok sevmiştim. Gittiğim dönemde tek sevmediğim şey İnceburun'a giden yolun çok bozuk olmasıydı Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 4 Nisan Yazar Paylaş 4 Nisan Aydın Sert yazdı: @Mehmet Cihat Hocam beğendin mi Sinop' u ? Memleketim bende kastamonuluyum hemşeri sayılırız sinopa daha öncede gitmiştim ancak turizm olarak geriye gidiyor cezaevinin restorasyonu bitmedi, tabyalar kapalı kaderine terk edilmiş, kaleyi kafe yapmışlar vs. Ani bir kararla lassalandık. Eski sahibinin verdiği continentalleri taktırmaya gitmiştim poşetten çıkınca içime sinmedi 2018 model dişleri erimiş. Lastikçi lassalarda kampanya olduğunu söyleyince baktım etiket değeri güzeldi vade farksız 7 taksit ve 1500 TL yakıt hediyesi var. 18.500 TL ye bitti. Kredi kartından da bir miktar bonus geldi fena olmadı gibi. Deneyimledikçe yazarım görüşlerimi. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts