Mehmet Kazancıoğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin gönlünce binersin inşallah Full olan galiba. Çift renk çok yakışıyor bu araca bakalım sen daha neler ekleyeceksin suzukinin unuttuğu 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bakalım sen daha neler ekleyeceksin Termostat ekleyecek sanırım ilk Hayırlı olsun Mehmet, güzel günlerde kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Hayırlı olsun güle güle kullanın Gün boyu bunun 2006 modellerine baktım çok kararsız kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Gün boyu bunun 2006 modellerine baktım çok kararsız kaldım. alınır sağlamdır devamlı 4x4 sanırım o yıllar 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Çağlar Bayur yazdı: alınır sağlamdır devamlı 4x4 sanırım o yıllar Uanlış aklımda kalmadı ise 4x2, 4x4 otomatik ve 4x4 lock olmalı. Esp olmadığı için sedici ile aynı 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun Mehmet bey, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Tekeri düz bassın, altı hiç güneş görmesin İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Çağlar Bayur yazdı: alınır sağlamdır devamlı 4x4 sanırım o yıllar Bekar olsam alırdım 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Mehmet Cihat yazdı: servet abim suzuki kullanıyorsa Onun arabası possat değil miydi ya. yok kangoydu neyse ya. Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun ağız tadıyla güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ümit Türk yazdı: Onun arabası possat değil miydi ya. yok kangoydu neyse ya. Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın sedici var onda şimdi kendi şahsına münasır 4x4 çakma japoncu işte 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın . 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun. benimde çok almak isteğim araç Vitara. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Aralık Paylaş 12 Aralık hayırlı olsun bizim komşuda var bunun gibi bir tane. çok memnun yıllardır. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Konsolda çok güzel analog saat oluyordu bunlarda, üst pakette mi vardı? 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun çok güzel araba. Bagaj hacmi biraz daha geniş olsaydı istediğim bir arabaydı. Buz mavisi çok hoşuma gidiyordu. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun, Kazasız belasız inşallah 4x4 tadından yenmez 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: çakma japoncu işte ''Macaristanda üretilip, İtalyan markası olarak satılan, Japon arabam''. Böyle lanse ediyordu . 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts