İçeriğe Yönlendir

Yeni Konuğumuz Vitara

Mehmet Cihat

Recommended Posts

İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

net kalıyor affetmiyorlar

İstanbul da

halbuki sarı sise daha uygun değil miydi kırılma indisi olarak?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

halbuki sarı sise daha uygun değil miydi kırılma indisi olarak?

konu tüv, teknik tarafı az

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Cihat yazdı:

Sis farına sarı led ampul aldım. Muayeneden geçiyor mu bunlar bilgisi olan var mı?

384545645_WhatsAppGrsel2025-01-06saat16_01.36_cf600667.jpg.8d7a73202adba808c13488fbd92705dd.jpg

sari gecmez. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

1 multimedya ile Türkiye distribütörü koca markayı rezil etti, muhteşem bir başarı :nazar:

daha çok olaylar olacak. Hem fiyat ucuzlayacak hem full + full olacak, yine de satamayacaklar. burunlarından kıl aldırmayarak kuyularını kazıyorlar. Sene 2010 değil maalesef. Tesla akıllı. Deli gibi müşteri kazanıyor 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

daha çok olaylar olacak. Hem fiyat ucuzlayacak hem full + full olacak, yine de satamayacaklar. burunlarından kıl aldırmayarak kuyularını kazıyorlar. Sene 2010 değil maalesef. Tesla akıllı. Deli gibi müşteri kazanıyor 

evet bizim berber demişti bunu

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

evet bizim berber demişti bunu

Ali abi dükkan mı açtı?

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

berber 

Bazıları hiç duyamayacak demekki

:crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

zaten satamıyorlar ki yılda 3000 satışı var mı acaba suzukinin :D yapacak olsa şimdi ye fiyatı düşürürlerdi, mazda da satamadı fiyatlarının düştüğünü görmedim bıraktı gitti, mitsubishide öyle. Suzukininde eli kulağındadır bırakır gider.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Cihat yazdı:

zaten satamıyorlar ki yılda 3000 satışı var mı acaba suzukinin :D yapacak olsa şimdi ye fiyatı düşürürlerdi, mazda da satamadı fiyatlarının düştüğünü görmedim bıraktı gitti, mitsubishide öyle. Suzukininde eli kulağındadır bırakır gider.

suzuki 2023’te 3 milyon araç satmış ve 8.sırada

mazda 1,2 milyon

opel 670 bin ve 39. Sırada

2024’ü göreceğiz. 2025 ve 2026 çoğu fena çuvallayacak. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

suzuki 2023’te 3 milyon araç satmış ve 8.sırada

mazda 1,2 milyon

opel 670 bin ve 39. Sırada

2024’ü göreceğiz. 2025 ve 2026 çoğu fena çuvallayacak. 

ben tr pazarından bahsediyordum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

2023’te

tesla 1,8m

byd 2,8m 

satmıştı

Mehmet Cihat yazdı:

ben tr pazarından bahsediyordum. 

dünyada da aynı. Benzer işler

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Bunun rengi bi garip oldu ama neyse. Muayeneden geçmiyorsa fişini çekeriz artık.

1026527020_WhatsAppGrsel2025-01-06saat20_40.01_33974562.jpg.c5649418872356b291dfd1fab011db6a.jpg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Ali abi dükkan mı açtı?

feniş party falan bi tablesaı vardı bi arkadaş götürdü ben görmedim yeri

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Cihat yazdı:

Bunun rengi bi garip oldu ama neyse. Muayeneden geçmiyorsa fişini çekeriz artık.

1026527020_WhatsAppGrsel2025-01-06saat20_40.01_33974562.jpg.c5649418872356b291dfd1fab011db6a.jpg

bunun moru var. Ultraviyole. Ekspertizlerde moda şimdi. Sislerde olsa öndeki aracı otomatik ekspertiz yapar :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

feniş party falan bi tablesaı vardı bi arkadaş götürdü ben görmedim yeri

Bende gelecektim de gaz maskesini kaybetmişim :crazy:

Mehmet Cihat yazdı:

Çocukken çay bahçesine götürürdü babam bizi akşamları. Çam ağaçlarında bu renk floresan lamba olurdu. Mat kahverengi cam şişede tamek şeftali suyu. Keşke zamanda geri gidilebilse... gidilip geri gelinse yani. Şu an da güzel çünkü.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
İlkay Başaran yazdı:

Bende gelecektim de gaz maskesini kaybetmişim :crazy:

Çocukken çay bahçesine götürürdü babam bizi akşamları. Çam ağaçlarında bu renk floresan lamba olurdu. Mat kahverengi cam şişede tamek şeftali suyu. Keşke zamanda geri gidilebilse... gidilip geri gelinse yani. Şu an da güzel çünkü.

Sarımsaklı'da Orman kampı vardı. Çocukken oraya giderdik 10 gün kalırdık, kampta. Çam ağaçları içinde ,çok güzel bir yerdi. Kumsal , deniz ne güzeldi.  Daha sonra satıldı o kamp . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Sarımsaklı'da Orman kampı vardı. Çocukken oraya giderdik 10 gün kalırdık, kampta. Çam ağaçları içinde ,çok güzel bir yerdi. Kumsal , deniz ne güzeldi.  Daha sonra satıldı o kamp . 

Vilayetler kampı mı ki? Eski iç işleri bakanı aldı orayı eğer orasıysa.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

En sonda sırada Mit kampı vardı galiba yanında. Yolun karşı tarafında tepede. Orman Kampları özelleşti. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2025 ve 2026 çoğu fena çuvallayacak. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...