Çağlar Bayur Pazartesi 13:13 Paylaş Pazartesi 13:13 net kalıyor affetmiyorlar İstanbul da 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 13:17 Paylaş Pazartesi 13:17 Çağlar Bayur yazdı: net kalıyor affetmiyorlar İstanbul da halbuki sarı sise daha uygun değil miydi kırılma indisi olarak? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 14:09 Paylaş Pazartesi 14:09 İlkay Başaran yazdı: halbuki sarı sise daha uygun değil miydi kırılma indisi olarak? konu tüv, teknik tarafı az 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 14:42 Paylaş Pazartesi 14:42 Kalıyor maalesef hatta trafikte cezası bile var bildiğim kadarıyla Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 14:51 Paylaş Pazartesi 14:51 Mehmet Cihat yazdı: Sis farına sarı led ampul aldım. Muayeneden geçiyor mu bunlar bilgisi olan var mı? sari gecmez. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 14:59 Paylaş Pazartesi 14:59 Çağlar Bayur yazdı: 1 multimedya ile Türkiye distribütörü koca markayı rezil etti, muhteşem bir başarı daha çok olaylar olacak. Hem fiyat ucuzlayacak hem full + full olacak, yine de satamayacaklar. burunlarından kıl aldırmayarak kuyularını kazıyorlar. Sene 2010 değil maalesef. Tesla akıllı. Deli gibi müşteri kazanıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 16:14 Paylaş Pazartesi 16:14 Tansu Kalafatoğlu yazdı: daha çok olaylar olacak. Hem fiyat ucuzlayacak hem full + full olacak, yine de satamayacaklar. burunlarından kıl aldırmayarak kuyularını kazıyorlar. Sene 2010 değil maalesef. Tesla akıllı. Deli gibi müşteri kazanıyor evet bizim berber demişti bunu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 16:38 Paylaş Pazartesi 16:38 Çağlar Bayur yazdı: evet bizim berber demişti bunu Ali abi dükkan mı açtı? 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:08 Paylaş Pazartesi 18:08 Çağlar Bayur yazdı: berber Bazıları hiç duyamayacak demekki 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazartesi 18:52 Yazar Paylaş Pazartesi 18:52 Tansu Kalafatoğlu yazdı: daha çok olaylar olacak. Hem fiyat ucuzlayacak hem full + full olacak, yine de satamayacaklar. burunlarından kıl aldırmayarak kuyularını kazıyorlar. Sene 2010 değil maalesef. Tesla akıllı. Deli gibi müşteri kazanıyor zaten satamıyorlar ki yılda 3000 satışı var mı acaba suzukinin yapacak olsa şimdi ye fiyatı düşürürlerdi, mazda da satamadı fiyatlarının düştüğünü görmedim bıraktı gitti, mitsubishide öyle. Suzukininde eli kulağındadır bırakır gider. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 19:07 Paylaş Pazartesi 19:07 Mehmet Cihat yazdı: zaten satamıyorlar ki yılda 3000 satışı var mı acaba suzukinin yapacak olsa şimdi ye fiyatı düşürürlerdi, mazda da satamadı fiyatlarının düştüğünü görmedim bıraktı gitti, mitsubishide öyle. Suzukininde eli kulağındadır bırakır gider. suzuki 2023’te 3 milyon araç satmış ve 8.sırada mazda 1,2 milyon opel 670 bin ve 39. Sırada 2024’ü göreceğiz. 2025 ve 2026 çoğu fena çuvallayacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazartesi 19:10 Yazar Paylaş Pazartesi 19:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: suzuki 2023’te 3 milyon araç satmış ve 8.sırada mazda 1,2 milyon opel 670 bin ve 39. Sırada 2024’ü göreceğiz. 2025 ve 2026 çoğu fena çuvallayacak. ben tr pazarından bahsediyordum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 19:10 Paylaş Pazartesi 19:10 2023’te tesla 1,8m byd 2,8m satmıştı Mehmet Cihat yazdı: ben tr pazarından bahsediyordum. dünyada da aynı. Benzer işler Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazartesi 19:13 Yazar Paylaş Pazartesi 19:13 Bunun rengi bi garip oldu ama neyse. Muayeneden geçmiyorsa fişini çekeriz artık. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 19:35 Paylaş Pazartesi 19:35 Bildiğim kadarıyla var ve çalışmıyorsa yine geçmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:39 Paylaş Pazartesi 19:39 İlkay Başaran yazdı: Ali abi dükkan mı açtı? feniş party falan bi tablesaı vardı bi arkadaş götürdü ben görmedim yeri 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 20:03 Paylaş Pazartesi 20:03 Mehmet Cihat yazdı: Bunun rengi bi garip oldu ama neyse. Muayeneden geçmiyorsa fişini çekeriz artık. bunun moru var. Ultraviyole. Ekspertizlerde moda şimdi. Sislerde olsa öndeki aracı otomatik ekspertiz yapar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 20:59 Paylaş Pazartesi 20:59 Çağlar Bayur yazdı: feniş party falan bi tablesaı vardı bi arkadaş götürdü ben görmedim yeri Bende gelecektim de gaz maskesini kaybetmişim Mehmet Cihat yazdı: Çocukken çay bahçesine götürürdü babam bizi akşamları. Çam ağaçlarında bu renk floresan lamba olurdu. Mat kahverengi cam şişede tamek şeftali suyu. Keşke zamanda geri gidilebilse... gidilip geri gelinse yani. Şu an da güzel çünkü. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 21:16 Paylaş Pazartesi 21:16 İlkay Başaran yazdı: Bende gelecektim de gaz maskesini kaybetmişim Çocukken çay bahçesine götürürdü babam bizi akşamları. Çam ağaçlarında bu renk floresan lamba olurdu. Mat kahverengi cam şişede tamek şeftali suyu. Keşke zamanda geri gidilebilse... gidilip geri gelinse yani. Şu an da güzel çünkü. Sarımsaklı'da Orman kampı vardı. Çocukken oraya giderdik 10 gün kalırdık, kampta. Çam ağaçları içinde ,çok güzel bir yerdi. Kumsal , deniz ne güzeldi. Daha sonra satıldı o kamp . 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 21:18 Paylaş Pazartesi 21:18 Evren Erakçora yazdı: Sarımsaklı'da Orman kampı vardı. Çocukken oraya giderdik 10 gün kalırdık, kampta. Çam ağaçları içinde ,çok güzel bir yerdi. Kumsal , deniz ne güzeldi. Daha sonra satıldı o kamp . Vilayetler kampı mı ki? Eski iç işleri bakanı aldı orayı eğer orasıysa. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Salı 07:42 Paylaş Salı 07:42 En sonda sırada Mit kampı vardı galiba yanında. Yolun karşı tarafında tepede. Orman Kampları özelleşti. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Salı 08:10 Paylaş Salı 08:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2025 ve 2026 çoğu fena çuvallayacak. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts