Mehmet Kazancıoğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Tamer Topaç yazdı: ''Macaristanda üretilip, İtalyan markası olarak satılan, Japon arabam''. Böyle lanse ediyordu . çakma işte Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Tamer Topaç yazdı: ''Macaristanda üretilip, İtalyan markası olarak satılan, Japon arabam''. Böyle lanse ediyordu . 🍆 müsait bi zamanda musakka yaparsın🔪 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Hayırlı olsun Mehmet bey Twingo gibi zevkle takip edeceğiz bence bu konuyu da Yorum bağlantısı
Aydın Sert 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Hayırlı olsun. Bir ara kırmızı gövde siyah tavan çift renk boosjet incelemiştim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: Macaristanda üretilip, İtalyan markası olarak satılan, Japon arabam. İhtiyaç kriterlerimiz şöle idi: 1.6 atmosferik, manuel, seçimli 4 çeker , boyu 4000mm. civarı olmalı idi, tabii ki makul rakamlı (çok makul rakam) . hondası suzukisi toyotası derken, bize yakışanı yani Türkiye de nerede ise hiç olmayanı bulduk. Fotoda görüldüğü gibi, üstüne nur yağan bir Fiat Sedici aracımız bize nasip oldu... Daha ruhsat gelmeden galeriden teklifi de aldık Henüz ruhsatı gelmedi, nasipse hafta sonu gezmeye çıkabileceğiz. Alımda emeği geçen, emmiye ve başkana teşekkürler, darısı sizin başınıza temsili foto: Servet Aydın yazdı: 🍆 müsait bi zamanda musakka yaparsın🔪 Bak, ben demiyorum. Macaristanda vidalamışlar, İtalyan etiketi yapıştırmışlar, Japon diye kakalamışlar. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Eyüp Çetin yazdı: Bagaj hacmi biraz daha geniş olsaydı istediğim bir arabaydı. Bagaj konusunda en büyük handikapı bu, simit tank koymak için bir yer olmadığı için bütün ilanlardaki araçlarda tank ulu orta yerde duruyo ve bagajı öldürüyor maalesef 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Aracın üzerindeki kışlıklar çok kötüydü. 8000 liraya 2023 26. hafta üretimi çıkma takım bulunca aldım. Sava Eskimo HP2 Pek deneme sayılmaz bu kadarcık kar ama eski lastiklerinden sonra yumuşak geldi 6 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Servet Aydın yazdı: Zemin buz belli Urban terrain bu zeminde banamısın demiyor... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Servet Aydın yazdı: Zemin buz belli gidip bakalım nerden belli? belki değildir? 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Hayırlı olsun .Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Hasan Karabekiroglu yazdı: Urban terrain bu zeminde banamısın demiyor... Asfalt ona göre Çağlar Bayur yazdı: gidip bakalım nerden belli? belki değildir? Lobi yok gitmem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Aralık Yazar Paylaş 15 Aralık Sunrooftan gelen rüzgar sesini ayar vidaları vasıtası ile çözdüm. Şöför tarafındaki iki vidayı gevşetip iyice ileri doğru yanaştırdım camı ve vidaları sıktım. Ön taraf çok sıkı oldu 110 km ile denedim rüzgar sesi kesildi. Araç kamerasınıda montajladım. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Cuma 06:44 Yazar Paylaş Cuma 06:44 Aracın teybini değiştirdim. Üzerinde türkiyede takılan 10.1 inch daichi marka multimedya vardı forumlar bunların sorunlarıyla dolu. Bendekinde de bluetooth kopması, sürekli saati unutma ve ekranda canımı sıkan çizikler vardı. Aldığım cihaz 6gb ram 128 gb hafızaya sahip, kablosuz carplay vs var. 360 kamera desteği var bunu hayata geçirmeye çalışacağım. Türkiyede distribütör tarafından taktıralan multimedyaya ait kamera ve anten kabloları rastgele çekilmiş. kadranı söküp arkasında boşta olan kısımları bez bant ile sarıp kablo bağı ile bağladım. Ön göğüs denilen kısımdaki büyük çıta elle bastırılınca çıtır çıtır sesler çıkkarıyordu arkasında boşluk olduğu belli. Hazır sökmüşken arkasını yalıtım malzemesi ile doldurdum. Multimedyanın takılmış hali. Ayrıca sağ taraftan çukurlara girdikçe bir zırıltı geliyordu onunda facebook gruplarında cam ile torpidonun arasından geldiğini ve araya fitil uygulamasının sesi kestiğini belirtmişler. Onuda alıp koydum deneyip göreceğiz. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts