Sani Gerşon 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Adam konuyu açtı, gitti. C5'ten sonra Merso ile bi şokladı bizi, şimdi Hyundai ile ters polarite yapıyor. Hepimiz çarpılacağız vallahi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık 2 dakka izin vermediniz eve gideyim 2 resim ekleyeyim. İstanbuldaki tüm araç sahipleri sözleşmişler bana hayırlı olsun sürprizi yapmışlar. Hepsi trafikteydi sağolsunlar, anca geldim. İlk sayfadan doğru tahminler olmuş, araç Elantra. Ayrıca konu açarım, ne olduğu bir görünsün hele: 23 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Önder Özcan yazdı: Gizli meşaz var... 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ooo yüzünü göstermiş canavar, hayırlı olsun abi, güzel günlerde kullanırsın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Aralık Paylaş 11 Aralık İnan Çınar yazdı: Panjur aracın kendisine aitse i30 yada Elantra. @Doğan Arşiray Google aramalarında Hyundai panjurlarından fotodakine en çok benzeyen o modeller var. Tutturmuşum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık üff stoplara bak farlar da ayrı yakıyor, teknolojiye hoşgeldin 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık İlkay Başaran yazdı: Sfb kısmını kapattığın iyi olmuş abi Ya yatay zeka plakayı tanıyor, bi aratma yapınca bütün boklar dökülüyor ortaya Mb konusunu komple sildim zaten demin 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Mercedes’in kaskoya zeyil yaptık. iade çıktı. Zarardayım. Bi doy doy Sani Gerşon yazdı: Adam konuyu açtı, gitti. C5'ten sonra Merso ile bi şokladı bizi, şimdi Hyundai ile ters polarite yapıyor. Hepimiz çarpılacağız vallahi Efendim? 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Önder Özcan yazdı: Ya yatay zeka plakayı tanıyor, bi aratma yapınca bütün boklar dökülüyor ortaya Mb konusunu komple sildim zaten demin tek kapı kırmızı focusla dene bir de...yollarda, kabak çiçeği gibi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Mercedes’in kaskoya zeyil yaptık. iade çıktı. Zarardayım. İademi istiyorum. Ver kartı! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Önder Özcan yazdı: İademi istiyorum. Ver kartı! yedik biz ama onu yok bitti ki 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Çağlar Bayur yazdı: yedik biz ama onu yok bitti ki Emmi’nin bu akşamki hesaplar bi dostunuzdan demesi haaaa 1 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Önder Özcan yazdı: Ver kartı Banka kartı geri iade istemedi mi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Önder’im. Allah hayırlı etsin. Doğru ve mantıklı tercih yaptın. Uzun yıllar kazasız belasız kullan. Arada bi kaç geviş getiren çıkar. İcabına bakarız. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Hasan Karabekiroglu yazdı: Banka kartı geri iade istemedi mi ? Kartına iade ettim dedi ama, gelen giden bir şey yoghh Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Abi hayırlı uğurlu olsun biraz detay alsak mı Sıfır mı alındı merhaba plakaya bakınca sıfır değil gibi kaç model kaç binde motor nedir şanzuman nedir Mersodan sonra seni tatmin edecek donanım ve motor var mı araçta Merso kadar beyin yoktur bunda özleyecekmisin beyinleri 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan Abicim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts