Köksal Yılmaz 11 Aralık Paylaş 11 Aralık (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Bu kadar renkten falan bahsedildiğine göre mavi ağaç kesme makinası-hızar Turbo 760 var bende , KN filtre bulamadım yaa 11 Aralık tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Köksal Yılmaz yazdı: Turbo 760 var bende , KN de filtre bulamadım yaa Ali'nin paylaştığı yerde uydurulacak tipte vardır belki olmazsa iade edersin Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Metin Akbal yazdı: Bu kadar renkten falan bahsedildiğine göre mavi ağaç kesme makinası-hızar Hızar husqvarnadan başlar Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Köksal Yılmaz yazdı: Maşallah, pek güzel pek hoş, rengi de çok iyi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık İlkay Başaran yazdı: Hızar husqvarnadan başlar Hızarın motoru TCE mi ? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Panjur aracın kendisine aitse i30 yada Elantra. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Koray Demir yazdı: Güzel araçmış ben olsam ben de bundan alirdim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Aralık Paylaş 11 Aralık (düzenlendi) Genesis in logosu farklı 11 Aralık tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Arması; logosu Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Doğan Arşiray yazdı: ben olsam ben de bundan alirdim. Bence de bundan. İstanbul'da yaşayan ve o trafiği çeken için en mantıklı araç elektirikliler ver hibritler Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Bence şoklama yapıyor kendine Arada bende yapıyordum İlk bakışta i30 gördüm 40 da olabilir.Adam marjinal Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Mercedes’in kaskoya zeyil yaptık. iade çıktı. Zarardayım. 1 12 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Araba boyadan çıkınca paylaşılacak arkadaşlar. Fabrikasyon pembesi yoktu malesef. 1 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Fabrika şu ana kadar sadece ön panjuru uretmis. Yorum bağlantısı
Recommended Posts