Köksal Yılmaz 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Maşallah, pek güzel pek hoş, rengi de çok iyi 1 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 11 Aralık Paylaş 11 Aralık "Reloaded" derken! Acaba mı dedim ki değilmiş. Mr.10 diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ne yani şimdi Hyundai kart mi olacak? Ama herkese limiti yetmez ki şimdi onun🙃🙃 1 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Aralık Paylaş 11 Aralık (düzenlendi) Doğru yol. Elantra mı? 11 Aralık tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Aralık Paylaş 11 Aralık İlkay Başaran yazdı: Yamuk yazmışlar Honda geliyor 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Önder Özcan yazdı: Bu logo senin aldığın arabanın logosu mu yoksa arabanın hyundai olduğu belli olsun diye eklediğin foto mu? Bu logo ile aynıysa bilemiyorum ama tahminin tosun. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Mahmut Yıldız yazdı: Bu logo senin aldığın arabanın logosu mu yoksa arabanın hyundai olduğu belli olsun diye eklediğin foto mu? Bu logo ile aynıysa bilemiyorum ama tahminin tosun. o nasıl benz ya 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Mahmut Yıldız yazdı: Gets deme Gets ! Şaka şaka, onun doğrusu Getz zaten 1 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Allah yar ve yardi... Hayırlı olsun abi 😅 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Köksal Yılmaz yazdı: Maşallah, pek güzel pek hoş, rengi de çok iyi Rengi nerden tespit ettin ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Hasan Karabekiroglu yazdı: Rengi nerden tespit ettin ? Gece rüyamda gördüm, biliyorsun benim rüyalarım çok derindir 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Köksal Yılmaz yazdı: Gece rüyamda gördüm, biliyorsun benim rüyalarım çok derindir Bi konu aç yaz oraya... (forum kuralları dahilinde) Bende yapay zeka ile video ya çevirip yayınlayalım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Bu kadar renkten falan bahsedildiğine göre mavi ağaç kesme makinası-hızar Yorum bağlantısı
Recommended Posts