İçeriğe Yönlendir

306 Bazen Gaz Yemiyor

Selçuk Bakış

Recommended Posts

Coşku Mert

motor bölümündeki tüm kablo ve soketleri gözle kontrol etmek lazım önce

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Coşku Mert yazdı:

motor bölümündeki tüm kablo ve soketleri gözle kontrol etmek lazım önce

Bir tane sıkıntılı olduğunu düşündüğüm soket var ondan başlayacağım değişime.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selçuk Bakış yazdı:

Yaklaşık 2 haftadır videodaki gibi bir arıza var. Bazen ışıklarda stop ediyor ve çalışınca problem olmadan çalıştığı da oluyor veya çalışıp yürümediği de. Değişik zamanlarda değişik tepkiler veriyor. Aniden ortaya çıktı. Araç yürür halde sabit gazda silkeleme de yapıyor veya ışıklara yaklaşırken vites boşa düşünce stop ettiği de. Bazen uzun bir yolculukta normal çalışırken, stop edip tekrar çalıştığında arıza verdiği de oluyor.

Sanayide ilk gittiğimde beyin dediler ama işlem yaptırmadım, sadece buji ve bobin değiştirdim sonrasında kısa bir süre düzeldi ama sorun devam ediyor. Depodan lpgyi kapattım 2 haftadır benzinde kullanıyorum. Tahminim elektriksel bir arıza basit bir kablo arızası ama ustaları ikna edemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

bir TPS iki belki oksijen sensörü.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Doğan Arşiray yazdı:

bir TPS iki belki oksijen sensörü.

listeye ekledim :flowers:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ben de yılların verdiği yorgunlukla soket-tesisata odaklanmalı diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Köksal Yılmaz yazdı:

Ben de yılların verdiği yorgunlukla soket-tesisata odaklanmalı diye düşünüyorum.

Pazarı bekliyorum bakmak için, benimde içimden geçen bir kablo veya basit bir soket arızası ama ustaları ikna edemiyoruz kendimiz çözeceğiz inşallah. 2 gündür maşallah sıfır sıkıntı ile devam

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Araç markasına bakınca elektriksel bir şey olduğu kesin. :)

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Gaz yemediği durumlarda kullanmayın aracı. En ucuz çözüm :crazy:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...