Coşku Mert 10 Aralık 2024 Paylaş 10 Aralık 2024 motor bölümündeki tüm kablo ve soketleri gözle kontrol etmek lazım önce 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Aralık 2024 Yazar Paylaş 10 Aralık 2024 Coşku Mert yazdı: motor bölümündeki tüm kablo ve soketleri gözle kontrol etmek lazım önce Bir tane sıkıntılı olduğunu düşündüğüm soket var ondan başlayacağım değişime. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Aralık 2024 Paylaş 10 Aralık 2024 Selçuk Bakış yazdı: Yaklaşık 2 haftadır videodaki gibi bir arıza var. Bazen ışıklarda stop ediyor ve çalışınca problem olmadan çalıştığı da oluyor veya çalışıp yürümediği de. Değişik zamanlarda değişik tepkiler veriyor. Aniden ortaya çıktı. Araç yürür halde sabit gazda silkeleme de yapıyor veya ışıklara yaklaşırken vites boşa düşünce stop ettiği de. Bazen uzun bir yolculukta normal çalışırken, stop edip tekrar çalıştığında arıza verdiği de oluyor. Sanayide ilk gittiğimde beyin dediler ama işlem yaptırmadım, sadece buji ve bobin değiştirdim sonrasında kısa bir süre düzeldi ama sorun devam ediyor. Depodan lpgyi kapattım 2 haftadır benzinde kullanıyorum. Tahminim elektriksel bir arıza basit bir kablo arızası ama ustaları ikna edemiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum. bir TPS iki belki oksijen sensörü. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Aralık 2024 Yazar Paylaş 10 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: bir TPS iki belki oksijen sensörü. listeye ekledim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Ben de yılların verdiği yorgunlukla soket-tesisata odaklanmalı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Köksal Yılmaz yazdı: Ben de yılların verdiği yorgunlukla soket-tesisata odaklanmalı diye düşünüyorum. Pazarı bekliyorum bakmak için, benimde içimden geçen bir kablo veya basit bir soket arızası ama ustaları ikna edemiyoruz kendimiz çözeceğiz inşallah. 2 gündür maşallah sıfır sıkıntı ile devam 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Araç markasına bakınca elektriksel bir şey olduğu kesin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Gaz yemediği durumlarda kullanmayın aracı. En ucuz çözüm Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Gaz yemediği durumlarda kullanmayın aracı. En ucuz çözüm Damardan beslesek? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Önder Özcan yazdı: Damardan beslesek? O zaman sırasi ile Müslüm baba ile başlayıp, Arif susam, ümit Besen şeklinde gidilecek. Sadece İ love you şarkısını dahil etmiyoruz. Yakıt hattını bozar. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Yeter yazdı: O zaman sırasi ile Müslüm baba ile başlayıp, Arif susam, ümit Besen şeklinde gidilecek. Sadece İ love you şarkısını dahil etmiyoruz. Yakıt hattını bozar. Little ibo? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Little ibo? O da olur abi. Büyüğü gelirse sıkıntı. En azından yüzünden bile acı çektiği anlaşılıyor. Araba biraz daha genç olsa doğuş, Bayhan veya Rafet derdim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Yeter yazdı: O da olur abi. Büyüğü gelirse sıkıntı. En azından yüzünden bile acı çektiği anlaşılıyor. Araba biraz daha genç olsa doğuş, Bayhan veya Rafet derdim. Kadınları vurdururken iyiydi big ibo Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: Kadınları vurdururken iyiydi big ibo Sadece kadınlar kendi öz kızını bile istemeyenle olmaz isim. Neyse çok magazinsel oldu. O tayfa da zaten Ferdi Tayfur sadece. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Problemimiz geçti dün itibariyle aracı teslim aldım. Enjektör tesisatı yenilendi, hatalı olan sensörler doğruları ile değiştirildi, ekstradan triger devirdaim grubu ömrünü tamamlamıştı onlar değiştirildi. Dün Ankara iş çıkışı trafiğine de takıldım ama sıkıntı sıfır. 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Problemimiz geçti dün itibariyle aracı teslim aldım. Enjektör tesisatı yenilendi, hatalı olan sensörler doğruları ile değiştirildi, ekstradan triger devirdaim grubu ömrünü tamamlamıştı onlar değiştirildi. hayırlı olsun sevindim abi çözülmesine. umarım tekrarlamaz. Selçuk Bakış yazdı: Dün Ankara iş çıkışı trafiğine de takıldım ama sıkıntı sıfır. Gel dedim gelmedin. Takılırsın tabi trafiğe Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: hayırlı olsun sevindim abi çözülmesine. umarım tekrarlamaz. Gel dedim gelmedin. Takılırsın tabi trafiğe Sağol kardeşim düşünmen yeter, bir an önce eve varmak istedim enerjim varken, seninle buluştuğumuzdan daha çok yorucu oldu enteresan bir şekilde ama sonucuna değdi. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Selçuk Bakış yazdı: seninle buluştuğumuzdan daha çok yorucu oldu Ben yoktum çünkü bu sefer pejoyu satcan mı ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Pejoyu satcan mı ? Yapma etma yanarız 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Problemimiz geçti dün itibariyle aracı teslim aldım. Enjektör tesisatı yenilendi, hatalı olan sensörler doğruları ile değiştirildi, ekstradan triger devirdaim grubu ömrünü tamamlamıştı onlar değiştirildi. Dün Ankara iş çıkışı trafiğine de takıldım ama sıkıntı sıfır. Çok sevindim, geçmiş olsun Selçuk 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Önder Özcan yazdı: Çok sevindim, geçmiş olsun Selçuk Sağol abi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun gardaşım güle güle binip sat Eyvallah Gardaşım saolasın Oğuzkan Işık yazdı: Ben yoktum çünkü bu sefer pejoyu satcan mı ? Ufak düzeltmeleri kaldı satılacak Allah nasip ederse. 350 Önder Özcan yazdı: Çok sevindim, geçmiş olsun Selçuk Teşekkürler Abicim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Ufak düzeltmeleri kaldı satılacak Allah nasip ederse. 350 son aldığını sordum iban at Yorum bağlantısı
Recommended Posts