Murat Öngür 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Merhaba torna yaptırıp 2 aydır kullandığım diskler kendinden geçtiler o sırada sıfır delphi balatada almıştım hem titreme hemde kamyon freni sesi vardı araçta, Tamircimin yakınlarında (araştıracak vaktim yoktu ) aracıma göre bir tek Mga disk bulabildim biraz tereddüt ile beraber satın aldım, balata olarak da valeo balata aldım, Usta biz focus mondeolarda mga disk kullanıyoruz bir şikayet olmadı deyince biraz rahatladım tabi zaman gösterecek. Şunu söylemeliyim ki fren balata sesi araçta şuan sıfır. disk balata ve disk yerine oturdukça kendini daha iyi belli edecek hayırlısı artık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 9 Aralık Paylaş 9 Aralık eğer araçlarım için orjinal balata almıyorsam kesinlikle mga alırım. Doğru tercih 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 9 Aralık Yazar Paylaş 9 Aralık Mustafa Şahin2 yazdı: eğer araçlarım için orjinal balata almıyorsam kesinlikle mga alırım. Doğru tercih balatalar valeo diskler mga daha önce kullanmadım umarım dediğiniz gibi iyi tercih olur ve 1-2 ayda yamulmaz Yorum bağlantısı
Alp Özkök 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Güle güle kullanın..Diskler fiyat olarak uygun muydu? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Murat Öngür yazdı: balatalar valeo diskler mga daha önce kullanmadım umarım dediğiniz gibi iyi tercih olur ve 1-2 ayda yamulmaz Disk biraz şans işi. Herkes boschu kötüler bende dahil ama bir araca bosch taktık 60bin km oldu bir sorun yaşamadık daha 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 10 Aralık Yazar Paylaş 10 Aralık Ayhan Asil yazdı: Güle güle kullanın. Gayet güzel olmuş. Tşk ederim Mustafa Şahin2 yazdı: Disk biraz şans işi. Herkes boschu kötüler bende dahil ama bir araca bosch taktık 60bin km oldu bir sorun yaşamadık daha bakıp göreceğiz artık kısmet. yamulur ise walburg markasının delikli disk i var direk ondan alacağım Yorum bağlantısı
Recommended Posts