İçeriğe Yönlendir

İnce Yanakta Dunlop Lastik Nasıldır?

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Dunlop 245/45 R18 100W XL Sp Sport LM705 Yaz Lastiği 

Bu lastik nasıldır sizce kullanan var mı aranızda ? lastik 45 ince yanak ( tereddütte kaldım )  , lastikler 2023 üretimi Türkiye üretimi.  Güzel fiyat yakaladım 3500 tl

Birde biraz daha pahalı fiyata Nexen varo 2024 tarihli .

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Türkiye üretimi dediğiniz petlas fabrikasında üretiliyor. Hamuru petlastan çok farklı değil. Bir kere almıştım. İlk yıl çok memnundum, ikinci yıl sertleşmiş ve yol tutuş kabiliyetinde belirgin azalma ortaya çıkmıştı. Ben tavsiye etmem yani. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Türkiye üretimi dediğiniz petlas fabrikasında üretiliyor. Hamuru petlastan çok farklı değil. Bir kere almıştım. İlk yıl çok memnundum, ikinci yıl sertleşmiş ve yol tutuş kabiliyetinde belirgin azalma ortaya çıkmıştı. Ben tavsiye etmem yani. 

Tşk ederim Ben Türkiye deki falken fabrikasında yapılıyor diye biliyordum 

tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Nexen de problem yaşayanlar okumaya başladım. Radarımda olan bir lastikti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

dunlop diyor ama nexen dememişki?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Doğan Arşiray yazdı:

dunlop diyor ama nexen dememişki?

Nexen fiyatı yazıyor ya birde?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

hakikaten öyleymiş. nexen lastikler çabuk bitiyor. bizim şirken panelvanlarına almıştım. ancak yol tutuş vs sorunsuzdu. çatlama vs olmadı petlas gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Doğan Arşiray yazdı:

hakikaten öyleymiş. nexen lastikler çabuk bitiyor. bizim şirken panelvanlarına almıştım. ancak yol tutuş vs sorunsuzdu. çatlama vs olmadı petlas gibi.

frenleme de nasıldı ? gerçi panelvan ve otomobil de farklı olabilir D segmenti araçta kullanacağım sonuçta bir de agresif kullanımda nasıl sonuç verir acaba ? 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

nexen bir ara tuningcilerin çok sevdiği bir marka idi. çok kötü olmayacağını düşünüyorum. biz de bir hatasını görmedik açıkçası. hatta iki tane de ben arazi aracına aldım çok ucuzdu seri sonu diye. 2 senedir duruyor. continentaller bir türlü eskimedi. dökülüyorlar artık, premium lastik işte.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
(düzenlendi)
Doğan Arşiray yazdı:

nexen bir ara tuningcilerin çok sevdiği bir marka idi. çok kötü olmayacağını düşünüyorum. biz de bir hatasını görmedik açıkçası. hatta iki tane de ben arazi aracına aldım çok ucuzdu seri sonu diye. 2 senedir duruyor. continentaller bir türlü eskimedi. dökülüyorlar artık, premium lastik işte.

tşk ederim

yada acaba riske girmeden üzerindeki lastiklerin aynısını mı alsam :unsure2: riken lastikler var üzerinde 3 mm kadar kalmasına rağmen kolay kolay kaymıyor abs devreye girmiyor . Bi arada fulda ya sarmıştım ama fiyatları pirelli goodyeara yaklaşmış

tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Murat Öngür yazdı:

tşk ederim

yada acaba riske girmeden üzerindeki lastiklerin aynısını mı alsam :unsure2: riken lastikler var üzerinde 3 mm kadar kalmasına rağmen kolay kolay kaymıyor abs devreye girmiyor . Bi arada fulda ya sarmıştım ama fiyatları pirelli goodyeara yaklaşmış

geçen pazarama dan mail gelmişti 8000-9500 bandında olan continentall 7 serisi lastiği 6500 tl ye veriyorlardı. 235/45/18 98Y xl bir bakın bitmek üzere olan lastiklere acayip indirim oluyor.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Lastikler ince yanak olacaksa bizim bozuk yollarimizda markadan bagimsiz xl lastik alın derim. En kalitelisi de olsa yanlardan deformasyon olması çok doğal. 

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Süleyman Can yazdı:

Lastikler ince yanak olacaksa bizim bozuk yollarimizda markadan bagimsiz xl lastik alın derim. En kalitelisi de olsa yanlardan deformasyon olması çok doğal. 

zaten orj de 100 xl lastikler var

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

üzerindekiler iyiyse aynisindan alinir bence. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Doğan Arşiray yazdı:

Ne kadar sürede ne kadar yol yaptı bu araçlar?

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Doğan Arşiray yazdı:

2 senede 40 bin km gibi. 

Fena değilmiş 10 daha gitse çok iyi derdim.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Doğan Arşiray yazdı:

2 senede 40 bin km gibi. 

O zaman standart kullanıcı için yeterli gibi duruyor. Fiyat performans denebilir mi?

Zaten 40 bin yeterli benim için.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Doğan Arşiray yazdı:

üzerindekiler iyiyse aynisindan alinir bence. 

Riken lastikler var bu taarus karmoran ile birlikte aynı desen olanlardan. Michelin nın alt segment lastiği. ama yol sesi olarak başarısız bir lastik. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Akbal yazdı:

O zaman standart kullanıcı için yeterli gibi duruyor. Fiyat performans denebilir mi?

Zaten 40 bin yeterli benim için.

ben şahsen kullanıp denemedim. ancak şikayet olmadı kullananlar tarafında. fiyatı iyiyse alınabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Doğan Arşiray yazdı:

ben şahsen kullanıp denemedim. ancak şikayet olmadı kullananlar tarafında. fiyatı iyiyse alınabilir.

40 bin gitse sorunsuz ben razıyım fren mesefasi kötü olmasın zırt pırt abs devreye girmesin yüksek süratte savrulmasın yeter

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

debica lastiklerin kesimi deseni de hoşuma gidiyor ama lastikler nasıldır hiç bilgim yok

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...