İçeriğe Yönlendir

iOS Uygulama Yazan Var mı?

Mustafa Arıkan

Recommended Posts

Mustafa Arıkan

Selamlar;

Bluetooth’tan gönderdiğim 2 tane veriyi uygulama üzerinden gösteren basit bir uygulamaya ihtiyacım var. 
Android tarafını bir şekilde hallettim ama iOS tarafı hakkında bilgim yok, öğrenmeye uğraşacak vaktim yok malesef. 
Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bütçe öğrenci işiyse bizim öğrencilere ileteyim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Mehmet Göktürk yazdı:

bütçe öğrenci işiyse bizim öğrencilere ileteyim. 

Ne fiyata yapılır bilgim yok. Yapabilecek bir arkadaş varsa memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mustafa Arıkan yazdı:

Ne fiyata yapılır bilgim yok. Yapabilecek bir arkadaş varsa memnun olurum.

Her fiyata yapılır. Sizin ondan ne kazanacağınıza göre kafanızda bir bütçe oluşturmanız lazım. Androidi yaptığınıza göre az buçuk bellidir. Yer neresi? Kayseri mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Mehmet Göktürk yazdı:

Her fiyata yapılır. Sizin ondan ne kazanacağınıza göre kafanızda bir bütçe oluşturmanız lazım. Androidi yaptığınıza göre az buçuk bellidir. Yer neresi? Kayseri mi?

Ortalama bir fiyat çıkarsa ortaya bende projeyi ona göre şekillendiririm. Belki maliyetler sebebi ile rafa kaldırırım. Talep de henüz belli değil. Android tarafı çok basit olduğu için kendim bir şekilde hallettim. 

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

@Mustafa Arıkan Bey, bionluk gibi "freelancer" siteleri var. Bu sitelerdeki IOS uygulama gelistiricilerin fiyatlarina bakmanizi oneririm nacizane. Boylelikle @Mehmet Göktürk Hocamin ogrencilerinden birine kabaca ne bedele yaptirabileceginiz de oraya cikabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

yapılacak işi ne olduğunu tanımlamadan bütçe oluşturmak pek mümkün olmaz teklif de verilemez. Evet freelancer sitelerinden talep yazılabilir. kayserideyseniz üniversitenin TTO suna bir alo deyin. onlar birkaç öğrenci ile irtibata geçerler. Yüzyüze daha iyi halledersiniz sanırım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...