İçeriğe Yönlendir

Şam Rejimi Düştü… Şimdi Ne Olacak?

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Bende Ali Darbaz nasıl oldu da Suriye konusu açmadı diyordum kii neyse :exc1:

Ee Suriye doydu. Şimdi sırada kim var. Hangi ülkeye silah satılacak ? :fiuw:

@Mehmet Ozyurek abi sigortada indirim yapsın diye Forumda etkileşim yaratıyorum

• Teşekkür 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
İbrahim Arslan yazdı:

Sanayinin göbeğinden  bildiriyorum. Suriyelilerin gitmesi durumunda teknik eleman sıkıntısı asla olmaz.

Geçen sene Türkiye'nin en köklü sanayi kuruluşlarından birinde çok büyük bir projede 1 yıla yakın çalıştım.

Farklı şirketlerden 500 den fazla montaj çalışanı vardı. En alt seviye teknik işleri yapan grupta sadece 1 suriyeli vardı.

Çobanlar ve tarımda çalışanlar zaten Afgan.

Eleman sorununu çözmek hiç de zor değil. Bildiğim bir organize sanayide fabrikatörler bastırdı parayı, yuksek kalitede laboratuarlı meslek lisesini kurdu. Seçerek öğrenci aldılar. Mezunları da hemen işe aldılar bile.

Kaliteli eğitim veren iş garantili meslek liselerini kur bakalım, eleman sıkıntısı kalıyor mu?

İbrahim Abi bu sene Euro Bölgesinden gelenlerle Kurulumda çalıştım. Aralarından 1 Suriyeli 1 Filistinli Mühendis arkadaşta vardı.İkiside üst kalite teknik ve beceriye sahip Kişilik olarakta harika insanlardı.Filistinli olan Arkadaş Alman Firmasında calışıyor tek başına sahada Elinde Laptop Tornavida Ölçü aleti Koskoca Üniteyi Yazılımından Elektriğine Mekaniğine kadar devreye aldı.Ben sadece ağzım açık yardım ettim.

Daha söyleyecek bir şey yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...