Serkan Derya 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Petrolcüyü denetleyecek.. Ben A plaka ile gidip petrole B plakayı yazdırırsam sistem hoop olmaz diyecek.. Dünya genelinde bizimki kadar sahtecilik yok. Onun için bu tür önlemler düşünmüyorlardır.. Ancak yine tekrar ediyorum. Pompa takılacak basit bir plaka okuma sistemi bu işi çözerdi. Şimdiki yapacakları entegrasyon maliyetine o da yapılırdı.. Biz boşa para ödeyeceğiz. Kulağı çok uzaktan tutuyoruz. Abi peki petrolcü denetlemek için neden bizi masrafa sokuyorlar Kulağı uzaktan tutmak değil bu başka birşey 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Serkan Derya yazdı: Abi peki petrolcü denetlemek için neden bizi masrafa sokuyorlar Kulağı uzaktan tutmak değil bu başka birşey her şey böyle. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Serkan Derya yazdı: Abi peki petrolcü denetlemek için neden bizi masrafa sokuyorlar Kulağı uzaktan tutmak değil bu başka birşey Tabi canım. Olayın ne olduğunu herkes biliyor. Kabaca bize maliyeti 40.000.000.000 lira.. 1.000.000.000 dolar. Bu para hızlıca el değiştirecek. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Bir istasyona maliyeti ortalama 500 bin şu anda. Yılbaşından sonra artacak... Memleketteki istasyon sayısı 10500 küsür... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Hasan Karabekiroglu yazdı: Bir istasyona maliyeti ortalama 500 bin şu anda. Yılbaşından sonra artacak... Memleketteki istasyon sayısı 10500 küsür... 5.250.000.000 lira el değiştirecek.. Yorum bağlantısı
Serkan Derya 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Tabi canım. Olayın ne olduğunu herkes biliyor. Kabaca bize maliyeti 40.000.000.000 lira.. 1.000.000.000 dolar. Bu para hızlıca el değiştirecek. Daha ne kadar dayanacağız bu millet herşeyde bu kadar mali yüke nasıl çare bulacak? Araba yürütmek her geçen gün zorlaşıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Serkan Derya yazdı: Daha ne kadar dayanacağız bu millet herşeyde bu kadar mali yüke nasıl çare bulacak? Araba yürütmek her geçen gün zorlaşıyor. Acaba yürütme mi demek istiyor. En son noter yasasını alma ve satma olarak anladım ben. Yorum bağlantısı
Serkan Derya 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Evet yürütme siz tecrübeli abilerim ne demek istendiğini anlıyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Paylaş 13 Aralık umarım yakın zamanda istasyonlarla pek işim kalmaz. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: umarım yakın zamanda istasyonlarla pek işim kalmaz. Bu işi bırakmayı planlıyorum hocam. Hangi sektöre geçmeliyim sizce ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu işi bırakmayı planlıyorum hocam. Hangi sektöre geçmeliyim sizce ? Shell de müdür olan bir arkadaşım lastik sektörüne geçti. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: umarım yakın zamanda istasyonlarla pek işim kalmaz. Sizi unutacaklarını mı sanıyorsunuz.. Çok yanılıyorsunuz.. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Hasan Karabekiroglu yazdı: ortalama 500 bin şu anda. usd dimi bu rakam? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: usd dimi bu rakam? USD olsa bu kadar parayı yatırırmıyım zor... Vadeliye koyar ayağımı uzatır oturrum aylık getirisi 600 bin üstü olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Hasan Karabekiroglu yazdı: USD olsa bu kadar parayı yatırırmıyım zor... Vadeliye koyar ayağımı uzatır oturrum aylık getirisi 600 bin üstü olur. yahu neremle okudu isem istasyon yatırıımı diye okumuşum, yatırımlarda daha azını düşünemiyorum beki ondandır çay var mı? bur soğuk Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: yahu neremle okudu isem istasyon yatırıımı diye okumuşum, yatırımlarda daha azını düşünemiyorum beki ondandır çay var mı? bur soğuk 4x4 sedici si olan bi abi geldi geçen gün. Latte içtik onunla... İkram ederim 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Hasan Karabekiroglu yazdı: 4x4 sedici si olan bi abi geldi geçen gün. Latte içtik onunla... İkram ederim işte davetin fotosu tam wikipedyalık Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Biz yıllardır şirket araclarında taşıt tanıma kullanıyoruz gayette güzel. Yok yakıt aldığın fişi sakla, yok fiş silindi ıslandı, yok kredi kartı al depoyu fulle vs derdi yok. Breysel araçlarada getirilecek dedikodusu var, o saçma bir uygulama olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Uğur Kamil yazdı: Biz yıllardır şirket araclarında taşıt tanıma kullanıyoruz gayette güzel. Yok yakıt aldığın fişi sakla, yok fiş silindi ıslandı, yok kredi kartı al depoyu fulle vs derdi yok. Breysel araçlarada getirilecek dedikodusu var, o saçma bir uygulama olur. bunda fiş yine olacak tahmin ediyorum. Sadece fişin plakayı okuyacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Uğur Kamil yazdı: Biz yıllardır şirket araclarında taşıt tanıma kullanıyoruz gayette güzel. Yok yakıt aldığın fişi sakla, yok fiş silindi ıslandı, yok kredi kartı al depoyu fulle vs derdi yok. Breysel araçlarada getirilecek dedikodusu var, o saçma bir uygulama olur. 30/06/2025 diyor mevzuat. 24/3/2021 tarihli ve 31433 sayılı Resmî Gazete Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Shell de müdür olan bir arkadaşım lastik sektörüne geçti. lastik firmalarına da rekabet kurulu çöktü Ali Uymaz yazdı: Kafama takilan iş makineleri nasıl yakıt alacak onlar varille alıyor bildiğim onlara özel koşullar gelecek. Şantiyedeki depoya mühürlü kapak işleri falan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık şantiye dendi mi bence özel bir yazı ile muaf tutulabilirler Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: şantiye dendi mi bence özel bir yazı ile muaf tutulabilirler Düzcede ki bir beton santrali içinde kendilerine ait yakıt istasyonu var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts