Sühan Bozdağ 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Araç yakıt depolarına çip takma mecburiyeti gelecek diye bir haber dolaşıyor. Çipler Kanada'dan 1 dolar civarı bir fiyatla ithal edilecekmiş ama bize, parayı koyacak yer bulamadığımız ve sabahları kahvaltıda kredi kartına şokella sürüp yediğimiz için 2172 TL'ye satılacakmış. Ayrıca yılbaşından sonra bu çiplere %38 zam da gelecekmiş. Dediğim gibi sosyal medyada böyle bir dedikodu yayılıyor ama herhalde yalan haberdir. 6 Aralık tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Sühan Bozdağ yazdı: Araç yakıt depolarına çip takma mecburiyeti gelecek diye bir haber dolaşıyor. Çipler Kanada'dan 1 dolar civarı bir fiyatla ithal edilecekmiş ama bize, parayı koyacak yer bulamadığımız ve sabahları kahvaltıda kredi kartına şokella sürüp yediğimiz için 2172 TL'ye satılacakmış. Ayrıca yılbaşından sonra bu çiplere %38 zam da gelecekmiş. Dediğim gibi sosyal medyada böyle bir dedikodu yayılıyor ama herhalde yalan haberdir. Acaba kimin firması ithal ediyor ve kimin firması takma ihalesini alıyor? Kanada da bunu SBK mı gönderiyor.. Roket sanayimiz varken bunu kanadadan niye alıyoruz? Milyonlarca otomobil...yazık. Yerli yapsak bu makası koyamazlar çünkü. Çöp arabasını ispanyadan ithal etmişti beyaoğlu belediyesi.. Aynı mini kamyon çorumda imal ediliyordu oysa. 4 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Şirket araçlarına dün takıldı. İnşallah özel araçlara da yapmazlar. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Ersev Kaya yazdı: Şirket araçlarına dün takıldı. İnşallah özel araçlara da yapmazlar. HAziran 2025 son gün Sühan Bozdağ yazdı: Çipler Kanada'dan 1 üreticisinin Kanada da olmaması da ayrı bir konu tabii 3 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Acaba kimin firması ithal ediyor ve kimin firması takma ihalesini alıyor? Kanada da bunu SBK mı gönderiyor.. Roket sanayimiz varken bunu kanadadan niye alıyoruz? Milyonlarca otomobil...yazık. Yerli yapsak bu makası koyamazlar çünkü. Çöp arabasını ispanyadan ithal etmişti beyaoğlu belediyesi.. Aynı mini kamyon çorumda imal ediliyordu oysa. Hocam çekik gözlülere 10.000 tane bundan yapın bize deseydik yekünde tane başı 250 TL maliyeti geçer miydi? Sanırım geçmez gibi 6 Aralık tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Araç benzin-lpg’li ise iki ayrı çip mi kilitleyecekler acaba? 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 6 Aralık Paylaş 6 Aralık müstahaktır bu millete az bile. herkes hak ettiğini yaşar demişler , kurunun yanında yaş ta yanar derler. Ülkemizin durumu da aynen böyle Mehmet Göktürk yazdı: . Çöp arabasını ispanyadan ithal etmişti beyaoğlu belediyesi.. Aynı mini kamyon çorumda imal ediliyordu oysa. Abi çorumdan alırlar ise yurt dışı firmalarından aldıkları kar paylarını indiremezler sonra aaaa olurmu hiç 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Makarnaya zam gelene kadar kimse tınlamıyordu :))) 6 Aralık tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Acaba kimin firması ithal ediyor ve kimin firması takma ihalesini alıyor? Kanada da bunu SBK mı gönderiyor.. Roket sanayimiz varken bunu kanadadan niye alıyoruz? İsrailde üretilip kanada üstünden geliyormuş diye çok saçma bir söylenti var. Asla inanmıyorum buna. Bizim ülkemiz bu günde israil ile veya israil faydasına bir ticaret yapmaz.. 1 dolara maledilmiş olması da akıl karı değil. Ticaret bakanlığı denetliyordur. Bunun maliyeti en az 2000 lira vardır. Yoksa milyonlarca halktan alıp, bir yada birkaç şirketin iç etmesine fırsat vermezler.. 2 20 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 Aralık Paylaş 6 Aralık utts sistemi şu an şirketler için zorunlu ama bireyler için öyle bir durum yok. varsa da söylentiden ibarettir Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çip takmadıkları bir kulak arkamız kalmıştı. Oraya da el atarlar gelecek seçim sonu. Ne çipi bu GPS falan mı? Eğer öyle ise neden takip ediliyorum ben? Benim kimlik bilgilerimi bile koruyamamış devletsin sen ne yapacaksın konumu? Belki de hasım sahibiyim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Coşku Mert yazdı: utts sistemi şu an şirketler için zorunlu ama bireyler için öyle bir durum yok. varsa da söylentiden ibarettir 30/06/2025 diyor mevzuat. 24/3/2021 tarihli ve 31433 sayılı Resmî Gazete Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Aralık Paylaş 6 Aralık İlerleyen günlerde iklim anlaşması ile yeni bir vergi türü. "Sen çok yakmışsın havayı çok kirlettin daha çok vergi vereceksin" olayına döner bu. 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: 30/06/2025 diyor mevzuat. 24/3/2021 tarihli ve 31433 sayılı Resmî Gazete pardon abi, şok gazetesinden okumuşum haberi Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 30/06/2025 diyor mevzuat. 24/3/2021 tarihli ve 31433 sayılı Resmî Gazete Bu sadece 0 km araçlar için olacak.Henüz mevcut kullanılan binek araçları kapsamıyor.Ben o şekilde okudum.Haziran 2025 ayından sonra satılacak 0 km araçların hepsinde bu sistem olma zorunluluğu getirildi. 6 Aralık tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Hamit inan yazdı: İlerleyen günlerde iklim anlaşması ile yeni bir vergi türü. "Sen çok yakmışsın havayı çok kirlettin daha çok vergi vereceksin" olayına döner bu. Sanki o parayı havayı temizlemeye kullanacaklarmış gibi. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: İsrailde üretilip kanada üstünden geliyormuş diye çok saçma bir söylenti var. Asla inanmıyorum buna. Bizim ülkemiz bu günde israil ile veya israil faydasına bir ticaret yapmaz.. 1 dolara maledilmiş olması da akıl karı değil. Ticaret bakanlığı denetliyordur. Bunun maliyeti en az 2000 lira vardır. Yoksa milyonlarca halktan alıp, bir yada birkaç şirketin iç etmesine fırsat vermezler.. Hangi satırına güleceğime karar veremedim abi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: İsrailde üretilip kanada üstünden geliyormuş diye çok saçma bir söylenti var. Asla inanmıyorum buna. Bizim ülkemiz bu günde israil ile veya israil faydasına bir ticaret yapmaz.. 1 dolara maledilmiş olması da akıl karı değil. Ticaret bakanlığı denetliyordur. Bunun maliyeti en az 2000 lira vardır. Yoksa milyonlarca halktan alıp, bir yada birkaç şirketin iç etmesine fırsat vermezler.. Yıllar önce bir 'akbil yolsuzluğu' vardı. Küçümsememek lazım bir iktidarı finanse etti. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Hamit inan yazdı: İlerleyen günlerde iklim anlaşması ile yeni bir vergi türü. "Sen çok yakmışsın havayı çok kirlettin daha çok vergi vereceksin" olayına döner bu. Google da kaydı olan işletmelere google vergisi geliyor. Ciddi haberMİŞ. Öyle okudum. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık ben iletişim başkanlığının yalanlamasını da okudum. haber ciddi oluyor. parayı lokasyon kullanan şirketten alacaklar maliyeti de o esnafa çakacak tabi biz esnaftan almıyacağız yalan haber diye yalanlama yapılmış. Mesela KDV de işletmeden alınıyor ödeme olarak vatandaş bi kdv ödemiyor vergi dairesine. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Hüseyin Sönmez yazdı: Yıllar önce bir 'akbil yolsuzluğu' vardı. Küçümsememek lazım bir iktidarı finanse etti. https://tr.wikipedia.org/wiki/AKBİL_Skandalı Bu mu? Mehmet Göktürk yazdı: ben iletişim başkanlığının yalanlamasını da okudum. haber ciddi oluyor. parayı lokasyon kullanan şirketten alacaklar maliyeti de o esnafa çakacak tabi biz esnaftan almıyacağız yalan haber diye yalanlama yapılmış. Yani ben google daki Efdal Sigorta adres tanımlamasını sildireyim mi ? Harita vergisi imiş adı. https://www.birgun.net/haber/esnafa-konum-vergisi-geliyor-odemeyene-ceza-var-581454 Daha veregi ödeyecek çok şeyimiz varmış da haberimiz yokmuş. Harita vergisi bu güne kadar kimsenin aklına gelmemişti. Dünyada örneği yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Yok sildirme ama zamanla abone olmayanları göstermem diyebilir google Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 6 Aralık Paylaş 6 Aralık şirkey araçlarında birini yaptım diğeri ssangyong torres model çıkmıyor 850 li numarayı aradım açan yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Sıfır her araca takılacak. Kullanıp kullanmamak kişinin insiyatifinde. Tabi bu fiyata da yansır. aynı zamanda kişisel veridir de 1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Sühan Bozdağ yazdı: Araç yakıt depolarına çip takma mecburiyeti gelecek diye bir haber dolaşıyor. Zamanı gelince tek tuşla depoda kıvılcım çıkartabilir mi acaba ? 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts