Mehmet Göktürk 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: çağlar abi elektrikli araç işini çok yanlış anlamış entröprönör o 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Hamit inan yazdı: Benzerini geçende Samsunda yapıldı. Talep ve alternatifsiz bir durum olmasın yeterki.. Hele Piazza olayı var 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Otopark ücretleri bir anormal oldu. gaztee haberinde şişli için şu yazıyor.. Bu rakamlar MANHATTAN rakamları.. İnanılır gibi değil. Geçende Astoria da eskiden sık sık bıraktığım otoparkın anormal bir fiyat çektiğini gördüm vale 1200 lira felan gibi birşeydi. Bir saati 300 lira gibiydi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Teklifte, Topağacı Kapalı Otoparkı'nın; 1 saate kadar otopark ücretinin 55 liradan yüzde 136,36 zamla 130 liraya, 1-2 saat arası otopark ücretinin 80 liradan yüzde 137,5 zamla 190 liraya, 2-4 saat arası otopark ücretinin 110 liradan yüzde 127,27 zamla 250 liraya 4-6 saat arası otopark ücretinin 140 liradan yüzde 128,57 zamla 320 liraya artırılması önerildi. osmanbey şişlide yeni açılan avm de 4 ay önce 50 tl olan 1-2 saat otopark ücreti şuan 200 tl . Ve kimse buna dur demiyor 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Ve bu otopark işletenler niye hep mafyatik adamlar... demek ki bu işte para dönüyor. Hocam, otopark, oto yıkama vb yerlere kayıtlı birkaç torbacı olur. Bu yüzden para aklama için en güzel yerler otoparklardır. Bir süre alan gasp edilir devamında belediye ile anlaşılıp imar ruhsat vs işleri arkadan gelir. 30 milyon ceset torbası projesinde simsar, aracı, komisyoncu, kenara sandalye atıp para kesenler de var. 30 milyon ceset torbası projesi tek çare. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Durumlar fena arkadaşlar. Çok gerildi. Ya gevşeyecek yada kopacak. Piyasadaki malların fiyatı ederinden çok pahalı. Gün gelecek satacak adam bulamayacaklar. Bizim belediye başkanı çok iyi. Seçildikten sonra park ücreti ödemeyin diye face den mesaj attı. Ertesi gün parkçılar tası tarağı toplayıp gittiler. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Dümdüz kazık fiyatlar. Herseyde oldugu gibi. Ürün fiyat olarak avrupadan pahalıyız. Paris'te eyfelin karsısında kahve içmek İstanbul'dan ucuz diyeni gördüm. İspark yine bir nebze uygun kalıyor. Kısa süreli park edersek tabii. Temmuz ayında sarıyer'de 1 saat 10 dk için 150 TL verdim, içim acıdı. İstinye migros parkı da 45 dk yı aşarsan paralı olmuş. İçerde bir migros bir kahve dünyası var. Zaten bir Türk kahvesi de 70 olmuş, sonu nereye gider bilemiyorum. Herşey çok pahalı , mantık insaf ötesi pahalı 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Aralık Paylaş 6 Aralık iyi oldu iyi güzel oldu. yiyor yiyor ama çalışıyor diyen ahlaksızlığı normalleştiren bir halka bunlar iyi oldu 5 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Dün Konakta park yeri aradım bir kaç yıl önce bedava olan İskele yanı artık ücretli arabada tektim Karataşta açık bir yer buldum bıraktım. İnsan düşünüyor Belediye nereden kaynak sağlayacak ama fiyatlarda makul olmalı.Otopark ararken Çakal diye tabir ettiğimiz Mafya kılıklı adamların olduğu yere koymuyorum onlar kazanacağına ceza yerim daha iyi.Yanılmiyorsam hatalı park ücreti 691 tl biraz daha uğraşsalar eşitleyecekler. Üçyol Migros yanı açık otopark var aylık 1500 tl. Kampanya yapmış. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Zulmediyorlar resmen. En iyisi İstanbuldan uzak yaşamak mesela. Kastamonu Cide. Ne trafik var ne otopark sıkıntısı var. Nede insan kalabalığı misss :D:D:D 6 Aralık tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 6 Aralık Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: Bir elektrik süpürgesi içinde bulunduğu evin 1 aylık kirası kadar ise Bimden bir adet süpürke yaklaşık 3500 Netten bit adet 1800w halı yıkama makinası motoru yaklaşık 500 Bir adet turbo başlık yaklaşık 300 TL 4300 TL ye hanıma sinir krizi geçirten süpürke dysona kafa atar hale geldi. Başka türlü ay sonu çıkmıyor hacı abi Sonuç 6 Aralık tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Levent'te yol kenarı İSPARK 0-1 saat 70 TL. Gün boyu 150 TL. Çok gittiğim Süzer plaza ise 1 saat sonrası 300 TL falan. (Direkt HGS'den çekiyor.) Manhattan benzetmesi yapıldığı için, Amerika'da yıllık enflasyon %7' nin üstüne çıktığında insanlar protesto ediyor herşeyi. Su bile pahalı artık.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Çinli cam silme robotu bayan yatak dağıttı. sıkı otursun diye gömlek düğmesi koydum bakalım düzelecek mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık EDIT:: çalıştı hala çalışıyor bakalım. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 13 Aralık Paylaş 13 Aralık (düzenlendi) İspark a küçük bir güncelleme gelmiş % 115 kadar. https://www.sozcu.com.tr/istanbul-da-ispark-otoparklarina-yuzde-115-zam-geldi-p115259 13 Aralık tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık 275 lira 10 dolar nerdeyse. bu kabul edilemez. Uganda gibi kazan isviçre gibi harca. Eşdeğer meslektaşım 250 bin dolar maaş alıyor senelik ama verdiği otopark ücreti daha az. hatta yok. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık mercimeği kanada dan daha pahalıya üretiyorsak, parka da daha fazla öderiz. vesile ile mercimek kanada nın doğal bitkisi değildir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Fatih Uzun yazdı: İspark a küçük bir güncelleme gelmiş % 115 kadar. https://www.sozcu.com.tr/istanbul-da-ispark-otoparklarina-yuzde-115-zam-geldi-p115259 ataşehir de 70 ten 80 çıktı. kadıköy rıhtımda 150 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çok kalabalık yerlere araba ile gidilmesin zaten,Kadıköy e giriş de gişe koysalar yeridir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık çok ciddi bir vergi yasalaştı.. bu alınan paralar servislerin ücretli olmasına ya da kapanmasına yol açabilir. https://forum.donanimhaber.com/konum-vergisi-resmi-gazete-de-yayimlanarak-yururluge-girdi-kimler-odeyecek--160223730 Fatih Uzun yazdı: Çok kalabalık yerlere araba ile gidilmesin zaten,Kadıköy e giriş de gişe koysalar yeridir. arabayı nereye bırakacaksın? Bırakacağın yerde otopark yok bir. Olsa da yine aynı parayı alacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: çok ciddi bir vergi yasalaştı.. bu alınan paralar servislerin ücretli olmasına ya da kapanmasına yol açabilir. https://forum.donanimhaber.com/konum-vergisi-resmi-gazete-de-yayimlanarak-yururluge-girdi-kimler-odeyecek--160223730 batı’da yok muymuş bu vergi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: batı’da yok muymuş bu vergi? yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: yok. avrupa da GAFAM’dan nasıl para koparırım derdine düşmüş ama bu konum vergisi benim anladığım resmi haritalarda bilgisi olsun istenen işletmenin ödeyeceği vergi. mesela tesla şarj istasyonu karayolları haritasında gözüksün isterse gibi mi acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık kim ödeyecek bunu? sen.... sizi pek bi şimşekçi mcqueen gördüm bi kere harita resmi değil. haritayı devlet vermemiş. en ufak bir katkı yok. amerikanın uydusu amerikanın yazılımı. Bir kazancı varsa onun vergisini alırsın. Böyle cımbızla köşe başı kapma vergileri haksız rekabeti oluşturacağı gibi bazı sektörleri de öldürür. Şimdi bazı yerel firmalar vardı start uplar. Bunlar "o hooo o işin vergisi var" diyerek girmeyecekler. Benim öğrencilerim mesela bitirme projesi olarak elektrikli bisiklet kiralama projesi yaptılar. Bu önlerine çıkacak direk. Bırak ödemeyi ruhsat prosedürü zaten aşılamayacak. Sektörü öldürür bunlar tekrar ediyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Nasıl ki limon ihracatı yasaklanıp ağaçların kesilmesine yol açtılar. bu da öyle. Altın yumurtlayacak tavukları kesiyorlar. yönetimde buna micro management diyorlar galiba.....harita ile uğraşıyor maliye... ne büyük iş yükü getirecek bu işi yapmak için kaç kişi işe alınıp çalışacak haybeye. üretken olmayan işler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts