Mehmet Göktürk 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Otopark ücretleri bir anormal oldu. gaztee haberinde şişli için şu yazıyor.. Bu rakamlar MANHATTAN rakamları.. İnanılır gibi değil. Geçende Astoria da eskiden sık sık bıraktığım otoparkın anormal bir fiyat çektiğini gördüm vale 1200 lira felan gibi birşeydi. Bir saati 300 lira gibiydi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Teklifte, Topağacı Kapalı Otoparkı'nın; 1 saate kadar otopark ücretinin 55 liradan yüzde 136,36 zamla 130 liraya, 1-2 saat arası otopark ücretinin 80 liradan yüzde 137,5 zamla 190 liraya, 2-4 saat arası otopark ücretinin 110 liradan yüzde 127,27 zamla 250 liraya 4-6 saat arası otopark ücretinin 140 liradan yüzde 128,57 zamla 320 liraya artırılması önerildi. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Benzerini geçende Samsunda yapıldı. Talep ve alternatifsiz bir durum olmasın yeterki.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Edirneye gittim. özel işletme açık otoparka 150 lira istediler. Bir arka sokağa park ettim. Gebzedeki büyük şehire ait olmalı, resmi oropark bir saat 13 lira idi. 25 lira yaptılar. Çok zam yaptılar diye kızıyordum.. Acele işim yoksa toplu taşıma kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Fahiş fiyat uygulanmayan hiç bir alan kalmadı ki. Satacak bir şeyi olan için " serbest pazar". Ancak çalışana ücret belirlerken "disiplin". Devlet babanın 3 kızı varda. Adalet kocaya kaçtı. Faziletin ırzına geçtiler. Ahlak ise sizlere ömür. (Rahmetli Abdurrahim Karakoç'un bunu anlatan mükemmel bir şiiri var.) 14 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Hiç bir işletme insanlara hizmet olsun diye açılmıyor, hepsi para için açıyor. Talep de varsa veriyor coşkuyu. İnsanda biraz utanma duygusu olmalı, o da yok. Bari devlette bir denetim mekanizması çalışsa ama devleti yönetenlerle yönetilenler aynı sınıftan değil, nasıl anlayacak halimizi. İyici orta çağ şartlarına döndük. Pasta yiyelim biz, yapacak bir şey yok. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: İspark? o da pahalı. parayı ağaçtan topluyoruz sanırım öyle sanıyorlar. sürekli tüm işlerde gereksiz hizmet sektörü ve üretime girmeyen asalak personeller. AVM girişte gereksiz güvenlik, gereksiz otopark görevlileri, gereksiz aracılar gereksiz insanlar.. boşta gezmesin diye maaş alan kişiler. bunlar tabi hep ödeyenlerden besleniyor. Avrupalı koymuş tabelayı mobil uygulamadan ödüyorsun otoparkını..Bizde illa 100 metrede bir personel... buna dayanılmaz... ha avrupada da ahlak üzerine değil. arada kontrol ediyor biri geçiyor ceza geliyor. ama verimlilik esas. Ve bu otopark işletenler niye hep mafyatik adamlar... demek ki bu işte para dönüyor. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: İspark? en son şehre ne zaman indin yiğidim, zincirlikuyu mesela? Mehmet Göktürk yazdı: Bu konuda ne düşünüyorsunuz? hocam rakam olarak değil de, ikame ürün bazında konu açayım demiştim, buradan yazalım. Bir elektrik süpürgesi içinde bulunduğu evin 1 aylık kirası kadar ise... 2 lambader o evin 1 aylık kirasını aşmış ise, ve bu acaip linklerin kopması yüzünden kiraların elon roketinden de yükseğe çıktığında oluyor ise çok fazla iktisat bilmeye gerek yok ... bizim evdeki philips süpürge kampanyada 43bin tl ye düşmüş, ben onu aldığımda bir gece online satış sitesinde öylesine görüp beğenip almıştım, gelirimin kaynağı da aynı idi bende bir fark yok yani. lambader rakamalrına baktım, 30 bin civarı olmuş bendeki, en tel maşa plastikler 1500tl..... yeni bir deyiş var: uganda maaşı ile isviçrede yaşamak.... 5 Aralık tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık Paylaş 5 Aralık (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: gelirimin kaynağı da aynı idi Neymiş, bi anlat da, ben de alabileyim bi elektrik süpürgesi 5 Aralık tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: bu otopark işletenler niye hep mafyatik adamlar... o iş ilk başından beri onlarda, değnekçi diye kartvizit bastıran var. Sani Gerşon yazdı: Neymiş, bi anlat da, ben de alabileyim bi elektrik süpürgesi :Crazy: bugün alamıyorum , yanlış meselk seçmişim 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: en son şehre ne zaman indin yiğidim, zincirlikuyu mesela? hocam rakam olarak değil de, ikame ürün bazında konu açayım demiştim, buradan yazalım. Bir elektrik süpürgesi içinde bulunduğu evin 1 aylık kirası kadar ise... 2 lambader o evin 1 aylık kirasını aşmış ise, ve bu acaip linklerin kopması yüzünden kiraların elon roketinden de yükseğe çıktığında oluyor ise çok fazla iktisat bilmeye gerek yok ... bizim evdeki philips süpürge kampanyada 43bin tl ye düşmüş, ben onu aldığımda bir gece online satış sitesinde öylesine görüp beğenip almıştım, gelirimin kaynağı da aynı idi bende bir fark yok yani. lambader rakamalrına baktım, 30 bin civarı olmuş bendeki, en tel maşa plastikler 1500tl..... yeni bir deyiş var: uganda maaşı ile isviçrede yaşamak.... mezarlığın arkalarına artık çökmek gerekiyor yer bulursan. oralar da pek emniyetsiz her açıdan. her an biri vurabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ben Birleşmiş Milletler'e gittim Bir saat için 120 lira verdim gördüm en yüksek otopark ücreti oydu nokta. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Manhattan da 42. cadde en baba yerde saati 5 dolar. normal diğer şehirlerde 1 dolar 2 dolar. günlük 10 dolar vb. Bazen 5. Manhattan ile Şİşli aynı oluyor yani. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Tarsustada çok sıkıntı otopark bedava olan 88 yerden yer seçemiyoruz yahu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Manhattan ile Şİşli yerel bir şişli sakini kolumbiya mont giymişse, manhattan yerel halkından 4 misli zengin olması lazım temel varsayımı ile, şişli de park etmek daha ucuz da diyebiliriz? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: Bir elektrik süpürgesi aldığımda pilli alsaydınız siz de 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: pilli alsaydınız siz de oyuncak demedik, 2000w. süpürge dedik 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: oyuncak demedik, 2000w. süpürge dedik Islak kavrama mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Islak kavrama mı? kavra sarıl artık süoürge ile yaşanabilirse 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: pilli alsaydınız siz de Pil ucuz mu ? 2 tane Şarjlı AA pil 250 TL 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: pilli alsaydınız siz de pillilere bazı yerlerde park bedava.. o bakımdan iyi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Adnan Çakır yazdı: Pil ucuz mu ? 2 tane Şarjlı AA pil 250 TL bedava park eder süpürgeyi 50 bin liralık süpürgeyi yere sürtecek hali yok. üstüne biner gezer insan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: süpürgeyi yere sürtecek hali yok yer derken? altına yastık üstüne battaniye örttüm üşümesin, ben yerleri ıslak havlu ile silerim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: yer derken? altına yastık üstüne battaniye örttüm üşümesin, ben yerleri ıslak havlu ile silerim Bundan mı aldın pilli? Multifonksiyon. Hem gez tem temizle. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık Paylaş 5 Aralık çağlar abi elektrikli araç işini çok yanlış anlamış 2 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts