ismail Karacan 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Merhaba sayın forum uyeleri.Ford fiesta 2005 model benzınlı aracımın fren limitörünü değiştireceğim.Sökerken takarken dikkat edilmesi gereken konular hakkında yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Aralık Paylaş 5 Aralık sökerken fren hidroliğinin etrafa akmamasına dikkat edin. hidrolik kötü durumda ise komple yenileyin. son olarak da frenler şişeceği için 4 tekerlekten havasını almanız gerekecek 2 Yorum bağlantısı
ismail Karacan 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık Ferit Gür yazdı: Sorun neydi neden değişme gereği duydun? Arka fren sapmasi vardı.Muayeneden gecmedi.usta frenlere bakti.sıkinti yok dedi.limitoru elindeki ile değiştirdi.sorun çözüldü.Muayeneden geldigimde parçasını geri aldi.Yenisini getirtip kendim montajını yaptım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık Paylaş 14 Aralık ismail Karacan yazdı: Arka fren sapmasi vardı.Muayeneden gecmedi.usta frenlere bakti.sıkinti yok dedi.limitoru elindeki ile değiştirdi.sorun çözüldü.Muayeneden geldigimde parçasını geri aldi.Yenisini getirtip kendim montajını yaptım sorun çözüldü ise ve zaten değişecek ise neden böyle bir şey yapıldı ki? Yorum bağlantısı
ismail Karacan 15 Aralık Yazar Paylaş 15 Aralık Çağlar Bayur yazdı: sorun çözüldü ise ve zaten değişecek ise neden böyle bir şey yapıldı ki? Muayeneyeden sonra uzun yola gidecektim.gittigim usta malesef bunu hicbir yerde bulamayacagimı söyledi.kendi elinde olduğunu muayeneye girip gelmemi söyledi.sorunumu çözmek yerine kendi cebini düşündü.arka balatalarda bir sorun olmamasına rağmen sök tak vs islemler icin 2.500 tl aldı.Malesef vicdansız ustalarla dolmuş durumda piyasa.Allah rızasını gözeten kalmamış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts