İçeriğe Yönlendir

Fren Limitörü Değişimi

ismail Karacan

Recommended Posts

ismail Karacan

Merhaba sayın forum uyeleri.Ford fiesta 2005 model benzınlı aracımın fren limitörünü değiştireceğim.Sökerken takarken dikkat edilmesi gereken konular hakkında yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler....

fren.PNG

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

sökerken fren hidroliğinin etrafa akmamasına dikkat edin. hidrolik kötü durumda ise komple yenileyin. son olarak da frenler şişeceği için 4 tekerlekten havasını almanız gerekecek

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ferit Gür

Sorun neydi neden değişme gereği duydun? 

Yorum bağlantısı
ismail Karacan
Ferit Gür yazdı:

Sorun neydi neden değişme gereği duydun? 

Arka fren sapmasi vardı.Muayeneden gecmedi.usta frenlere bakti.sıkinti yok dedi.limitoru elindeki ile değiştirdi.sorun çözüldü.Muayeneden geldigimde parçasını geri aldi.Yenisini getirtip kendim montajını yaptım

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
ismail Karacan yazdı:

Arka fren sapmasi vardı.Muayeneden gecmedi.usta frenlere bakti.sıkinti yok dedi.limitoru elindeki ile değiştirdi.sorun çözüldü.Muayeneden geldigimde parçasını geri aldi.Yenisini getirtip kendim montajını yaptım

sorun çözüldü ise ve zaten değişecek ise neden böyle bir şey yapıldı ki?

Yorum bağlantısı
ismail Karacan
Çağlar Bayur yazdı:

sorun çözüldü ise ve zaten değişecek ise neden böyle bir şey yapıldı ki?

Muayeneyeden sonra uzun yola gidecektim.gittigim usta malesef bunu hicbir yerde bulamayacagimı söyledi.kendi elinde olduğunu muayeneye girip gelmemi söyledi.sorunumu çözmek yerine kendi cebini düşündü.arka balatalarda bir sorun olmamasına rağmen sök tak vs islemler icin 2.500 tl aldı.Malesef vicdansız ustalarla dolmuş durumda piyasa.Allah rızasını gözeten kalmamış.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...