Hakkı Bulut 5 Aralık Paylaş 5 Aralık (düzenlendi) Merhaba değerli forum kullanıcıları, 1 - Arabamla özellikle eğimli yerlerde ani hızlanma yaptığımda 2700 devir sonrası sigara dumanı gibi gri veya beyaz duman atma mevcut. rolantide duman atma yok , eğer yavaşca normal kullanıp hızlanırsam duman atma yok. 2- Buna ek olarak yine bazen ani hızlanmada devir düzenliği var yine 2700-3000 devir civarında araba hızlanması yavaşlıyor düzeliyor yavaşlıyor düzeliyor eğer gaza tam basarsam bu durum düzeliyor(tekleme değil ivmelenmede bir sorun yaşanıyor). bunu yaparken motorun seside hızla birlikte bir artıyor bir zalıyor. Bir usta katalizor dolmuş olabilir 3 bin devirde yarım saat gazla geçmezse gel dedi ama bilemiyorum. Ek bilgiler: - SU Eksiltme yok. - Çekiş düşüklüğü yok gibi. - Turboda ıslık var. - Egr durumunu bilmiyorum. - Yağ eksiltme yaşı ve km gereği olması kadar, 10.bin km öncesi veya 1 sene dolmadan hiç ekleme yapmama gerek olacak kadar azaltmadı. Özellikleri; Enjektörlerin ayarı ve bobini değişti 8 ay oldu. 155bin km 2009 1.4 tdci Şimdiden yardım için teşekkürler 5 Aralık tarihinde Hakkı Bulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Hakkı Bulut yazdı: Bir usta katalizor dolmuş olabilir 3 bin devirde yarım saat gazla geçmezse gel dedi ama bilemiyorum. o usta birşeyler öğrenmiş sonra bunları almış aşure yapmış... hava akış metrenin çalışma grafiğine bakmalı, düzgün ise enjektörler gidici 1 Yorum bağlantısı
Hakkı Bulut 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: o usta birşeyler öğrenmiş sonra bunları almış aşure yapmış... hava akış metrenin çalışma grafiğine bakmalı, düzgün ise enjektörler gidici teşekkürler çağlar usta Yorum bağlantısı
Recommended Posts