Burak Yildirim 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Başlıktaki boyutlara hangi kışlık lastik tavsiye edersiniz, Ankara da kullanılacak araç. Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Falken 195/55 R16 87H TL Eurowinter HS02 Oto Kış Lastiği ( Üretim Yılı: 2023 ) https://app.hb.biz/YhR1GUNLB0jq Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Koray Demir yazdı: Falken 195/55 R16 87H TL Eurowinter HS02 Oto Kış Lastiği ( Üretim Yılı: 2023 ) https://app.hb.biz/YhR1GUNLB0jq euro winter iyi bir kışlık lastik değil. eğer var ise yeni desenli ICE F alınmalı. ben c180 de kullanıyorum. arabanın arkasını tutturabilen tek lastik deseni oldu. michelin dahil. https://www.falkenlastik.com.tr/tr/detay/otomobil/winterpeak-f-ice1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Bütçe nedir? Sınır yoksa michnelin alphin derim. Yorum bağlantısı
Burak Yildirim 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık (düzenlendi) Süleyman Can yazdı: Bütçe nedir? Sınır yoksa michnelin alphin derim. 12-14 bin tl civarı. 4 Aralık tarihinde Burak Yildirim tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süleyman Can 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Burak Yildirim yazdı: 12-14 bin tl civarı. https://www.lastikcim.com.tr/lastik/otomobil/hankook-winter-i-cept-rs3-w462-195-55-r15-85h-m-plus-s-3pmsf,8-1028403?dot=2024 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Sava aldım 1 ay önce 10500 e. Yanında bagaj organizer verdi. Superoto dan aldım. 4 taksit. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Doğan Arşiray yazdı: euro winter iyi bir kışlık lastik değil. eğer var ise yeni desenli ICE F alınmalı. İyi lastik önermedim ki zaten f/p tabir edilen kullanıcı ve bütçe dostu. Bana kalsa Bridgestone Blizzak LM005, Continental Wintercontact Ts 870 veya Michelin Alpin 7 üçlüsünden birini almalı. 195 55 16 ebatında ıce f var mı bu arada hiçbir yerde bulamadım. Kumho Wintercraft Wp52 da seçenekler arasına eklenebilir. Yorum bağlantısı
Serkan Derya 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Nokian WR D4 ya da Snowproof 2 daha önce kullanıp memnun kaldığım lastiklerdi. (185/65/15 ölçülerinde) Yanlış hatırlamıyorsam etiket değeri Yakıt : B Tutuş : A olması lazım her ikisinde de. 16 lastikte nasıldır bakmak lazım değerlere. Nokian alırsanız XL yanak öneririm , hamuru biraz yumuşak bizim yollarda çabuk heba olabiliyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Buz lastiklerinin dezavantajı ıslakta uzun fren mesafesi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Evren Erakçora yazdı: Buz lastiklerinin dezavantajı ıslakta uzun fren mesafesi. genel geçer bir kural değil bu ama. tamamen lastiğin deseni ile alakalı. buz lastikleri yazın çok hızlı eriyor sadece. Yorum bağlantısı
Emre Demir 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Doğan Arşiray yazdı: genel geçer bir kural değil bu ama. tamamen lastiğin deseni ile alakalı. buz lastikleri yazın çok hızlı eriyor sadece. Abi Türkiyede buz oluyor biz 6 ay kar altında olan ülke değiliz ,kesinlikle katılıyorum sadece bahar başı değişilecek uzun süre kullanılmayacak Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Haftasonu goodyear ug8 aldım, diğer markaların yan ürünlerinden ucuza geldi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Emre Demir yazdı: Abi Türkiyede buz oluyor biz 6 ay kar altında olan ülke değiliz ,kesinlikle katılıyorum sadece bahar başı değişilecek uzun süre kullanılmayacak ankara da buzlu oluyor. hele arkadan itişli araba ile büyük sorun çocukları okula götürürken. o yüzden 3 settir en agresif desenli buz lasitklerini alıyorum tüm araçlarda. ben binek araçta falken ice F ile ancak kontrol sağlayabildim. michelin dahil, çare olmadı. önden çekiş ile kıyaslandığında zaten 10 0 geride başlıyorsun sürüşe. 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Lassa 195 55 16 alınabilir. Kışlık kullanıyorum buzun üstünde dahi şahane. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Doğan Arşiray yazdı: ben binek araçta falken ice F ile ancak kontrol sağlayabildim. michelin dahil, çare olmadı. Michelin X-Ice Snow. Falken ile kıyas kabul etmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts