İçeriğe Yönlendir

195 55 R16 Kışlık Lastik Önerisi?

Burak Yildirim

Recommended Posts

Burak Yildirim

Başlıktaki boyutlara hangi kışlık lastik tavsiye edersiniz, Ankara da kullanılacak araç. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Koray Demir yazdı:

Falken 195/55 R16 87H TL Eurowinter HS02 Oto Kış Lastiği ( Üretim Yılı: 2023 )
https://app.hb.biz/YhR1GUNLB0jq

euro winter iyi bir kışlık lastik değil. eğer var ise yeni desenli ICE F alınmalı. ben c180 de kullanıyorum. arabanın arkasını tutturabilen tek lastik deseni oldu. michelin dahil.

https://www.falkenlastik.com.tr/tr/detay/otomobil/winterpeak-f-ice1

Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Bütçe nedir? Sınır yoksa michnelin alphin derim. 

Yorum bağlantısı
Burak Yildirim
(düzenlendi)
Süleyman Can yazdı:

Bütçe nedir? Sınır yoksa michnelin alphin derim. 

12-14 bin tl civarı.

tarihinde Burak Yildirim tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Sava aldım 1 ay önce 10500 e. Yanında bagaj organizer verdi. Superoto dan aldım. 4 taksit.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Doğan Arşiray yazdı:

euro winter iyi bir kışlık lastik değil. eğer var ise yeni desenli ICE F alınmalı.

İyi lastik önermedim ki zaten f/p tabir edilen kullanıcı ve bütçe dostu.
Bana kalsa Bridgestone Blizzak LM005, Continental Wintercontact Ts 870 veya Michelin Alpin 7 üçlüsünden birini almalı. 

195 55 16 ebatında ıce f var mı bu arada hiçbir yerde bulamadım.

Kumho Wintercraft Wp52  da seçenekler arasına eklenebilir.

Yorum bağlantısı
Emre Demir

kesinlikle buz lastiği alınmalı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Derya

Nokian WR D4 ya da Snowproof 2 daha önce kullanıp memnun kaldığım lastiklerdi. (185/65/15 ölçülerinde) Yanlış hatırlamıyorsam etiket değeri Yakıt : B Tutuş : A olması lazım her ikisinde de. 16 lastikte nasıldır bakmak lazım değerlere. Nokian alırsanız XL yanak öneririm , hamuru biraz yumuşak bizim yollarda çabuk heba olabiliyor. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Buz lastiklerinin dezavantajı ıslakta uzun fren mesafesi.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

Buz lastiklerinin dezavantajı ıslakta uzun fren mesafesi.

genel geçer bir kural değil bu ama. tamamen lastiğin deseni ile alakalı. buz lastikleri yazın çok hızlı eriyor sadece.

Yorum bağlantısı
Emre Demir
Doğan Arşiray yazdı:

genel geçer bir kural değil bu ama. tamamen lastiğin deseni ile alakalı. buz lastikleri yazın çok hızlı eriyor sadece.

Abi Türkiyede buz oluyor biz 6 ay kar altında olan ülke değiliz ,kesinlikle katılıyorum sadece bahar başı değişilecek uzun süre kullanılmayacak 

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Haftasonu goodyear ug8 aldım, diğer markaların yan ürünlerinden ucuza geldi

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Emre Demir yazdı:

Abi Türkiyede buz oluyor biz 6 ay kar altında olan ülke değiliz ,kesinlikle katılıyorum sadece bahar başı değişilecek uzun süre kullanılmayacak 

ankara da buzlu oluyor. hele arkadan itişli araba ile büyük sorun çocukları okula götürürken. o yüzden 3 settir en agresif desenli buz lasitklerini alıyorum tüm araçlarda. ben binek araçta falken ice F ile ancak kontrol sağlayabildim. michelin dahil, çare olmadı. önden çekiş ile kıyaslandığında zaten 10 0 geride başlıyorsun sürüşe.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Kırçal

Lassa 195 55 16 alınabilir. Kışlık kullanıyorum buzun üstünde dahi şahane.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Doğan Arşiray yazdı:

ben binek araçta falken ice F ile ancak kontrol sağlayabildim. michelin dahil, çare olmadı. 

Michelin X-Ice Snow. Falken ile kıyas kabul etmez. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...