İçeriğe Yönlendir

A3 2017 Anlayamadığım Ses Sorunu

Kaan Gök

Recommended Posts

Kaan Gök

Herkese merhaba,

aracımdan her zaman olmamakla beraber gaza bastığımda gaz pedalı yada tekerleklerin bulunduğu bölgeden geldiğini düşündüğüm bir lok lok sesi oluyor. 
ayağımı gazdan çekince bu ses gidiyor. Sesin geldiği zamanda herhangi bir performans yada devir düşüklüğü yaşamıyorum. Sebebi ne olabilir fikriniz var mı ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Rot mili, rotil amortisör takozu olabilir. Ani kalkışlarda tak diye vuruyor mu ?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Motor veya şanzıman takozları olabilir, ihtimal çok. Ehil bir Mekanikçiye veya rotçuya gösterdiniz mi aracı? 

Motor kaputu açıkken boş viteste biri gaz versin, motor tarafından bakarak tespit etmeye çalışın. 

Yorum bağlantısı
Kaan Gök
Mustafa Şahin2 yazdı:

Rot mili, rotil amortisör takozu olabilir. Ani kalkışlarda tak diye vuruyor mu ?

Ani kalkışlarda öyle bir vuruntu yaşamadım. 

Cem Işık yazdı:

Motor veya şanzıman takozları olabilir, ihtimal çok. Ehil bir Mekanikçiye veya rotçuya gösterdiniz mi aracı? 

Motor kaputu açıkken boş viteste biri gaz versin, motor tarafından bakarak tespit etmeye çalışın. 

Kendi ustama gösterdim. Lifte alıp alt takıma bakıldı ancak bir şey yok dedi. Beraber sürüş testi yapmadık ama çünkü her defasında yapmıyor. 

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Volant olabilirmi acaba ? Metal sesimi lokur lokur şeklinde ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...