Barış Canbazoğlu 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Bilinen alışveriş sitelerinden ziyade sıfır jant alınabilecek güvenilir siteler var mı? Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Polatlastik sitesine bakabilirsiniz, fiyatları iddialıydı. Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık Metin Akbal yazdı: Orijinal çıkma almaktan yanayım. Eğri olabilir sıkıntılı olabilir o yüzden sıfır jant alıyorum tabi bilindik marka olacak. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Aralık Paylaş 4 Aralık (düzenlendi) Barış Canbazoğlu yazdı: Eğri olabilir sıkıntılı olabilir o yüzden sıfır jant alıyorum tabi bilindik marka olacak. lastikçide kontrol edilir sorun olmaz. orijinal ekipman olmayınca, bijon yuvaların veya merkez çapının farkından ötürü balans problemleri oluyor. 4 Aralık tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Cumartesi 05:49 Paylaş Cumartesi 05:49 Atılan 3 sitede focus uyumlu bulabildiğim tek jant bu. https://www.birlasshop.com/msw-85-5x108-8x18-45-731-matt-grafit1 17" yok bile. Antalya'da gezdim geçen bulamadım, vag grubu olsaydı bir sürü diyor bütün satıcılar. Neden 5*108 jant bu kadar az piyasada anlamdım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:43 Paylaş Cumartesi 20:43 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 5*108 jant bu kadar az piyasada anlamdım. alışkanlık.. satıcıılar satmıyor, neden yok diyorsun alan yok diyor, ee diyorum stoğunda var mı getirdin mi? yok.. ee nasıl alacak isteyen? 5x108 bulunsa da çoğu et değeri düşük yani çamurluğa sürter, onlar pug lar için Yorum bağlantısı
Recommended Posts