Tamer Topaç Pazartesi 12:17 Paylaş Pazartesi 12:17 Erdoğan Temur yazdı: %0 göstermesine rağmen 10km daha gitti şarja taktı. Hava yapmıyor dimi 6 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazartesi 12:21 Paylaş Pazartesi 12:21 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: 500 tl ye depo doldurma ayıptır, gerçi benim menzilde gitse 1000 tl desek şarja benim masrafın 3 te 2 sine gidiyor, çok beleş değil ama iyi yine elektriklide espri AC şarj, dc dedinmi tadı biraz kaçıyor, az zam yaptılarmı benzinli gibi olur Bmw ix1 de mondeonun 2,5 tl yaktığı yerde hızlı şarj 1,5 evden şarj 0,7 tl civarında oluyordu. Evden şarj etmedim o rakam tahmini. Pazartesi 12:30 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 12:27 Paylaş Pazartesi 12:27 Bunlar yavaş gitmiş. Ben birer litre fazla hesapladım. bunlar gibi gitse en az birer litre az yakardım.. Öyle gaz pedalını okşamak sevmek falan yok benim hesapta 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 12:38 Paylaş Pazartesi 12:38 Metin Uzunoğlu yazdı: Bmw ix1 de mondeonun 2,5 tl yaktığı yerde hızlı şarj 1,5 evden şarj 0,7 tl civarında oluyordu. Evden şarj etmedim o rakam tahmini. elektrikli şehir içinde her türlü karlı, uzun yolu her zaman yapmıyoruz zaten, şuan ihtiyaç olsa bende elektrikli alırdım açıkcası, az kullanınca araçta yeni olunca değiştirmek anlamsız oldu benim için... hele 2025 gelsin bakalımda... 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 12:49 Yazar Paylaş Pazartesi 12:49 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Hocam sürüş boyunca eliniz aracın göğsünde 😀 DJI kamerayı tutuyorum düşmesin diye. Murat Gedik yazdı: Hayırlı uğurlu olsun hocam. Teşekkür ederim. Sani Gerşon yazdı: Hocam maşallah. Güneş gözlüklerle Maverick 1, siz 2 Bunu söyleyen belki bininci kişisin Sani, teşekkür ederim. Gençken daha çok benzetirlerdi. Pazartesi 12:58 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 12:54 Paylaş Pazartesi 12:54 video güzel olmuş cenk hocanın konuşması ve ses tonu masal gibi de videoyu çeken ağbimizin ses tonundan mı ya da bağırarak mı konuşuyor anlayamadım video beni bir yandna çok yordu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya Pazartesi 13:06 Paylaş Pazartesi 13:06 hocam çok faydalı video olmuş. Ama biraz daha dikkat etmeden kullanılsa onu da görmek güzel olurdu menzil açısından. Ama sizin gibi sakin şehirlerde kullanmak büyük avantaj bu araçları. Muhtemelen pişman olmayacağınız bir seçim yaptınız, videoda gayet mutlu görünüyorsunuz çünkü ağız tadıyla kullanın tekrar hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 13:13 Paylaş Pazartesi 13:13 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Gençken 1-2 senenin lafını yapmayalım hocam. Servet abi olsan anlardık 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 13:13 Yazar Paylaş Pazartesi 13:13 (düzenlendi) Serkan Derya yazdı: hocam çok faydalı video olmuş. Ama biraz daha dikkat etmeden kullanılsa onu da görmek güzel olurdu menzil açısından. Ama sizin gibi sakin şehirlerde kullanmak büyük avantaj bu araçları. Muhtemelen pişman olmayacağınız bir seçim yaptınız, videoda gayet mutlu görünüyorsunuz çünkü ağız tadıyla kullanın tekrar hayırlı olsun. Teşekkürler, sağolun. Ali Gülmez yazdı: video güzel olmuş cenk hocanın konuşması ve ses tonu masal gibi de videoyu çeken ağbimizin ses tonundan mı ya da bağırarak mı konuşuyor anlayamadım video beni bir yandna çok yordu Tolga'nın sesi biraz davudi, gürültülü konuşuyor. Teşekkürler. Sani Gerşon yazdı: 1-2 senenin lafını yapmayalım hocam. Servet abi olsan anlardık Eyvah, doğumgünü kutlaması gibi olmasın. Malum emojiye hazır olalım. Pazartesi 13:16 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 13:36 Paylaş Pazartesi 13:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar yavaş gitmiş. Ben birer litre fazla hesapladım. bunlar gibi gitse en az birer litre az yakardım.. Öyle gaz pedalını okşamak sevmek falan yok benim hesapta bunları kullanmak için kpss ye hazırlanır gibi kursa gitmeli lem 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 15:42 Paylaş Pazartesi 15:42 Sani Gerşon yazdı: 1-2 senenin lafını yapmayalım hocam. Servet abi olsan anlardık Paçağina siçtuğum aho H.Cenk Bayrakçı yazdı:Malum emojiye hazır olalım. 🍆 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 15:49 Paylaş Pazartesi 15:49 H.Cenk Bayrakçı yazdı: DJI kamerayı tutuyorum düşmesin diye. Valla ben biran evvel bitsede gitsek, Sakat kullanıyor insallah biyere girmeyiz, bi konusturmadın anlattırmadın al anlat 😂 gibi hissettim video boyu 😂 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 16:30 Yazar Paylaş Pazartesi 16:30 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Malum emojiye hazır olalım. Servet Aydın yazdı: Paçağina siçtuğum aho 🍆 Demiştim. @Sani Gerşon. 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 19:14 Paylaş Pazartesi 19:14 Bu aracın 6 aylık MTV si nedir? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Salı 05:11 Yazar Paylaş Salı 05:11 Metin Akbal yazdı: Bu aracın 6 aylık MTV si nedir? 3666 TL idi. Biz ödemedik tabi. Yeni yılda göreceğiz. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 07:17 Paylaş Salı 07:17 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Biz ödemedik tabi. Yeni yılda göreceğiz. Kac kw a denk geliyor 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 08:05 Paylaş Salı 08:05 Alpay Sumer yazdı: Kac kw a denk geliyor 😂 Bu sefer affetmem 2,6 milyon kilojoule 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 19:07 Paylaş Salı 19:07 H.Cenk Bayrakçı yazdı: 3666 TL idi. Biz ödemedik tabi. Yeni yılda göreceğiz. Teslada ödüyorsun.. 5000.. bi kademe yüksek. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 06:48 Paylaş Çarşamba 06:48 Mehmet Göktürk yazdı: Teslada ödüyorsun.. 5000.. bi kademe yüksek. ayrı piyasa kurallana mı sahip? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 06:55 Paylaş Çarşamba 06:55 H.Cenk Bayrakçı yazdı: 3666 TL idi. Biz ödemedik tabi. Yeni yılda göreceğiz. vallaha bedava. eqc400 yıllık 40 bin tl ödüyor... ama araba 10 kat pahalı değil. 2 kat pahalı. burada da adaletsizlik harika olmuş valla. tebriks. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 07:22 Paylaş Çarşamba 07:22 Dün facebook'ta bi foto gördüm, 165bin km'deki bir id4 full charge'da yaklaşık 60kw almış ki, %10 bir kayıp oluşmuş. Güzel değer. 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Çarşamba 11:08 Paylaş Çarşamba 11:08 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Dün facebook'ta bi foto gördüm, 165bin km'deki bir id4 full charge'da yaklaşık 60kw almış ki, %10 bir kayıp oluşmuş. Güzel değer. Geçen gün bizim Kona grubunda bir arkadaş paylaştı. 2021 Kona 385 bin km de pil sağlığı %92 de. Devamlı 20-80 şarj etmiş ve hep dışarıda DC de şarj etmiş. Bence pil korkulacak birşey değil en fazla hücreler ölü blok değişir. Çarşamba 11:08 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Çarşamba 11:24 Paylaş Çarşamba 11:24 (düzenlendi) Erdoğan Temur yazdı: Bence pil korkulacak birşey değil en fazla hücreler ölü blok değişir. Umarım dediğiniz gibidir. Bi araba parası istemesinler pil için.Keza yarı parasıda olsa mantıklı değil. Hiç iyi şeyler duymuyorum çünkü. Çarşamba 11:26 tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 15:17 Paylaş Çarşamba 15:17 Ve id7 geldi https://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller-fiyatlar/arac-modelleri/id-7.html Mehmet Dagdeviren yazdı: Umarım dediğiniz gibidir. Bi araba parası istemesinler pil için.Keza yarı parasıda olsa mantıklı değil. Hiç iyi şeyler duymuyorum çünkü. 5bin dolar dolayında olacak. Şu an 10 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Çarşamba 16:13 Paylaş Çarşamba 16:13 Oku oku nereye kadar dedim ve bugün Bursa Arca VW bayisinde ID4 ü test ettim. Ilk izlenimlerim oldukça olumlu. Aracın içine oturdugum andan itibaren malzeme kalitesi, ekranın parlaklığı, ergonomisi, cam tavanı ve hissettirdiği premium duygusunu beğendim. Yaptığım test sürüşü çok kısaydı. Ancak araç hareket ettiği anda ilk hissettigim şey 2 tonluk bir kütleyi kullandiginizi hemen anliyorsunuz. Hızlanması bir roket gibi degil ama yeterli, Rejeneratif frene kolay uyum sağlanıyor, genişliği ve burun uzunluğu benim jettadan fazla olmasına rağmen öyle çok abartılı gelmedi . Denildigi gibi bir VW araç kullanıyorsanız alışması kolay oluyor. Birde unutmadan ekliyeyim araç gerçekten oldukça sessiz . Ilk elektrikli araç kullanma deneyimim oldukça pozitif neticelendi. Ez cümle şahsi görüşüm accık ama accık daha menzil işi çözülürse bundan sonraki aracım kesinlikle elektrikli olacak. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts