Mehmet Göktürk 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: tesisatıyla oynanmayan benzinli araç mı yoksa aynı şekilde pilli araç mı? Yanma oranı açısından pilli araç şu an için daha riskli. Kaza anında benzinli tehlikeli olabilir. Kaza sayısına da bağlı Yok değil binde oran olarak benzin fazla orjinalde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: Yok değil binde oran olarak benzin fazla orjinalde Durup dururken alev alan yeni otomobil haberi hiç yok. Alev alanlar seyir halinde. Onlar da yanlış elektriksel bağlantılar zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Ali Gülmez yazdı: Arkadaşta id4 istemeye başladı corolloyı satarsa hemen alacak Ankara bayilerde hemen teslim id4 ler var 1610 bine hemen teslim demişler arkadaş az önce corollayı ilana koydu hemen 2 kişi aramış 1270 e anlaşmış kaporayı da atmışlar corollayı satıp id4 alacak hemen 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Ali Gülmez yazdı: 1270 e anlaşmış benzinli corolla mı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Türkiyede bu iş hızlı gidecek. bizim bölümde bi hoca daha aldı. bi hoca da düşünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Hakan SEVGİCAN 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Arkadaşlar İzmir veya İstanbul’da en uygun ne fiyat aldınız bende sırf bu aracı almak için TROC aracımısattım Birde bu araçta batarya kaç yıl garantili 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık Paylaş 10 Aralık haydaaa. işte buyur Hakan Hocam da satmış aracını. 8 yıl veya 160.000 km’ye kadar garanti kapsamında sunulan bataryalar, ömürlerinin sonunda geri dönüştürülerek hem malzeme israfı önlenir hem de yeni bataryaların üretimi için geri kazanım sağlanır. Bu süreçte kullanılan malzemeler, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda seçilir. Böylece, ID. Ailesinin her üyesi sadece sıfır emisyonla sürüş değil, aynı zamanda çevreye duyarlı bir kullanım sunar. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Çağlar Bayur yazdı: benzinli corolla mı 2022 model kazasız 40 binde 1.5 cvt flame x paket 1270 e verecek Yorum bağlantısı
Hakan SEVGİCAN 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: haydaaa. işte buyur Hakan Hocam da satmış aracını. 8 yıl veya 160.000 km’ye kadar garanti kapsamında sunulan bataryalar, ömürlerinin sonunda geri dönüştürülerek hem malzeme israfı önlenir hem de yeni bataryaların üretimi için geri kazanım sağlanır. Bu süreçte kullanılan malzemeler, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda seçilir. Böylece, ID. Ailesinin her üyesi sadece sıfır emisyonla sürüş değil, aynı zamanda çevreye duyarlı bir kullanım sunar. Üstadım biraderimde sattı 2023 CHERY tiggo 7 yi bu aracı almak için bu fiyatlara böyle bir araç yok. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ankara için güncel fiyatları paylaşıyorum Opak mavi rengi 1590 bine bugün iş arkadaşım teslim alıyor ankaradaki konya yolunda bulunan doğuştan Başka arkadaşım da 1620 bine metalik rengine fiyat aldı 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 11 Aralık Paylaş 11 Aralık (düzenlendi) Dogus Esenyurt 7 Aralik'ta 1590 fiyat vermisti en ucuz rengine ID.4 icin. Bugun Dogus Maslak Aytasi Gri 1615 istedi. Dogus'un web sayfasinda ellerinde olanlari gorebiliyorsunuz, bir avantaj; ama liste fiyatina takilmayin. Onumuzdeki hafta basinda bir parti daha geliyor. Safir Mavi 1630 istiyorlar. 1590K'ya Peugeot e2008 GT var, 1390K'ya Allure paketi var. Yanlis hatirlamiyorsam Hyundai Odak'ta 7 Aralik'ta aradigimda eski kasa Hyundai Ioniq 5 vardi 1780K'ya. EV3, genelde yok; ancak varsa Elegance Long Range var ve pek fiyat dusecek gibi degiller. Butun bunlar disinda bayilerde su dikkatimi cekti; mutlaka kasko ve trafik bizden diyorlar; yoksa liste fiyatindan veriyoruz arabayi diyorlar; halbuki ben @Mehmet Ozyurekabi ile ilerlemek istiyorum bu konuda, nasil darlayabilirim bayileri? Son ek bir bilgi, baska bir Peugeot bayiinde e2008 GT nakit 1610K, 250K 0 faiz kullanilirsa 1640K, fena durmuyor. Bu arada bu bayi cam film, seramik kaplama ve kaputa ppf film dedi ayrica. En son olarak da, arac alimini simdilik erteledik, ben ID.4'e cok yukselsem de.. Ocak, Subat gibi Ioniq 5 ve EV3 kovalayacagiz. 11 Aralık tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Gökhan Tuna yazdı: En son olarak da, arac alimini simdilik erteledik, ben ID.4'e cok yukselsem de.. Ocak, Subat gibi Ioniq 5 ve EV3 kovalayacagiz. Kia Ev3 benim de radarımda. Hatta test sürüşü de yaptım ve çok beğendim. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Evren Barış Özbek yazdı: Kia Ev3 benim de radarımda. Hatta test sürüşü de yaptım ve çok beğendim. Prestige veya GT Line icin takipteyim Evren Bey, geldiginde haberleselim :-) 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Durup dururken alev alan yeni otomobil haberi hiç yok. Alev alanlar seyir halinde. Onlar da yanlış elektriksel bağlantılar zaten. https://www.bugunkocaeli.com.tr/haber/22331906/ford-otosanda-cikan-yangin-kontrol-altina-alindi Montaj hattında ne olabilir ki? 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Gökhan Tuna yazdı: Butun bunlar disinda bayilerde su dikkatimi cekti; mutlaka kasko ve trafik bizden diyorlar; yoksa liste fiyatindan veriyoruz arabayi diyorlar; halbuki ben @Mehmet Ozyurekabi ile ilerlemek istiyorum bu konuda, nasil darlayabilirim bayileri? Bana da dediler, emmi kızar dedim. 😊 Mehmet Kaya yazdı: Abi güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. Teşekkür ederim Mehmet hocam. Amin. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık ID 4 videomuz da gelsin. Kanal sahibi öğrencim Tolga ile elektrikli araçları konuştuğumuz başka bir videomuz vardı. Bu da ID.4 inceleme videosu oldu. 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Gökhan Tuna yazdı: Butun bunlar disinda bayilerde su dikkatimi cekti; mutlaka kasko ve trafik bizden diyorlar; yoksa liste fiyatindan veriyoruz arabayi diyorlar; halbuki ben @Mehmet Ozyurekabi ile ilerlemek istiyorum bu konuda, nasil darlayabilirim bayileri? Özel bir kredi kullanmayacaksınız. Böyle bir hakları olmadığını sen de biliyorsun. Ben nissanı alırken bana Kasko ve trafik sigortası dayatacaksanız hiç konuşmayalım demiştim. Hiç bir bayi ısrarcı olmamıştı. 450 bin lira da kredi kullandırdılar. Doğuş biraz katı. Ancak çok ısrar ederlerse ve özel bir kredi kullanmıyorsanız kaskoya karşıyım istemiyorum diyebilirsiniz. Kredi kullanıyorsanız şartı poliçede rehin alacaklı olarak kredi kuruluşunu yazmaktır. Yeni poliçe yapar gönderir, onlardan iptalini isteriz. Müşterilerim genelde şunu söylüyor. Saat 17 den sonra benim muhatabım kim. Başıma bir iş gelirse gece ben hanginizi arayacağım diyince pes ediyorlar. Tületici haklarına dava açıp iptal ettiren müşterim de var. Ha şu da var. Sigortacı kız çok güzeldi bıyığı da yoktu kıramadım oradan yaptırdım kaskoyu diyen arkadaşım da var Böyle bir şey olursa da saygıyla karşılarım. Kızmam gücenmem. O poliçe elbette bir gün bitecek 3 11 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık H.Cenk Bayrakçı yazdı: ID 4 videomuz da gelsin. Kanal sahibi öğrencim Tolga ile elektrikli araçları konuştuğumuz başka bir videomuz vardı. Bu da ID.4 inceleme videosu oldu. Arabada kaliteli algısı çok iyi. önü kısa. Göğüs kısa. Bu da arkanın ve bagajın ferahlamasını sağlamış. Bu şekilde şasenin kazadaki absorbe gelişmişliğini görüyoruz. Ama arkadaki şaft boşluğu ile alakalı vw’nin bi derdi var. Orayı boş bırakamıyor. İçi el vermiyor nedense Adnan Çakır yazdı: https://www.bugunkocaeli.com.tr/haber/22331906/ford-otosanda-cikan-yangin-kontrol-altina-alindi Montaj hattında ne olabilir ki? @Adnan Çakır insan hatası vardır belki. Açıklama yapmadılar galiba 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Arka tarafta şaft tüneli yok artık. Zemin düz. Klima menfezlerinden sonra bir yükselti yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık H.Cenk Bayrakçı yazdı: Arka tarafta şaft tüneli yok artık. Zemin düz. Klima menfezlerinden sonra bir yükselti yok. Tünel yerine klima koymuş hocam onu demek istedim. Ortada oturacak kişi gönül rahatlığıyla bi ayağına yana atmak isteyince takılıyor yani. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Güle güle kullanın, elektrik işine bende kafayı taktım. Özellikle Hyundai İoniq 5 ve 6 ya. Birgün inşallah diyelim. Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Sigortacı kız çok güzeldi bıyığı da yoktu kıramadım oradan yaptırdım kaskoyu diyen arkadaşım da var iletişim bilgisi alayım 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Hakan Gürsu yazdı: Güle güle kullanın, elektrik işine bende kafayı taktım. Özellikle Hyundai İoniq 5 ve 6 ya. Birgün inşallah diyelim. Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah. Sağol Hakan. Amin. Gönlündeki araç senin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Sigortacı kız çok güzeldi bıyığı da yoktu kıramadım oradan yaptırdım kaskoyu diyen arkadaşım da var Böyle bir şey olursa da saygıyla karşılarım. Kızmam gücenmem. O poliçe elbette bir gün bitecek Bıyıksız sigortacı mı, iyyy Bankalar çok zorluyor ne yazık ki, iptali mümkün ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Çağlar Bayur yazdı: iletişim bilgisi alayım Ünlü bir marka bayisi.. bilirsin sen Yorum bağlantısı
Recommended Posts