Kemal Korkmaz 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 Hayırlı uğurlu olsun Hocam güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 Hayırlı olsun 🧿 Maşallah diyelim nazar boncuğu gibi. Kazasız cezasız kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 Hayırlı olsun İyi günlerde binin.... Batarya kaç kW? Ben de ioniq 6 ile kafayı bozdum. 75~80 kW civarında olsa bataryası 1 dk düşünmem alırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 Tevfik Işık yazdı: Hayırlı olsun İyi günlerde binin.... Batarya kaç kW? Ben de ioniq 6 ile kafayı bozdum. 75~80 kW civarında olsa bataryası 1 dk düşünmem alırım. Hocam cupra born'a baktınız mı? 1890TL liste fiyatı. iniyor da olabilirler. olmayabilirler de. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: bunların MTV si daha düşük sanırım Evet hocam daha düşük. Mustafa Yanar yazdı: Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim. Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Hocam güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.. Sağolun, amin. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Maşallah diyelim nazar boncuğu gibi. Kazasız cezasız kullanılsın. Sağol Adnan Abi. Tevfik Işık yazdı: Hayırlı olsun İyi günlerde binin.... Batarya kaç kW? Ben de ioniq 6 ile kafayı bozdum. 75~80 kW civarında olsa bataryası 1 dk düşünmem alırım. Teşekkür ederim. Bataryası 52 kWh. Ioniq 6 tasarım olarak çoğu kişiyi kendine çekiyor. 😊 Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun hocam Teşekkür ederim Murat hocam. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ioniq 6 tasarım olarak çoğu kişiyi kendine çekiyor. 😊 geçen hafta galataport’ta gördüm. Ne kadar büyük porsche yapmışlar dedim hocam 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Arabayi cok begendim ; ancak sonra baktim baktim, 2 husus da VW'e (ya da Dogus Oto'ya) gicik oldum: - Brosurunde istege bagli sunulan elektrikli on koltuklar vs diyor; ancak burada manuel ayarlamali satiyor. Ozellikle elektrikli araclarda boyle seyler gormek hosuma gitmiyor, Ioniq 5'e baktim hemen; orada koltuklar elektrikli - Bir de yolcu ve surucu kol destekleri benim hic hosuma gitmedi. Gene Ioniq 5'e baktim, onun da kol destegi iyi ama bir garip yapmislar o orta hatti; sanirim biraz konservatifim araba konusunda :-) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 vergiyi verirsen fulü gelecektir. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben cep tel demedimki 2 satır okudum. Veri yolunda ve işlemede harcanan enerjiyi azaltacaklarmış. Beyin gibi olacakmış. O yetti bana şu an çin deryasında dht şanzımanlar hakkında yazılan makaleleri okuyorum. Daha zevkli İnsan beyni hiç de az enerji yakmıyor ama. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben cep tel demedimki 2 satır okudum. Veri yolunda ve işlemede harcanan enerjiyi azaltacaklarmış. Beyin gibi olacakmış. O yetti bana şu an çin deryasında dht şanzımanlar hakkında yazılan makaleleri okuyorum. Daha zevkli Cep telefonu şarjı konusuna yazınca bilemedim artık. yazıda da zaten cep telefonu diyor. okudun sandım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: İnsan beyni hiç de az enerji yakmıyor ama. Yol şartlarına bağlı. Bazı ülkelerde çok az yakmıyor çok yakıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yol şartlarına bağlı. Bazı ülkelerde çok az yakmıyor çok yakıyor Bizde hiç yakmıyor mesela 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Bizde hiç yakmıyor mesela tüm vücut 75W beyin hatırladığım kadarı ile 20w harcıyor. oldukça iyi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: tüm vücut 75W beyin hatırladığım kadarı ile 20w harcıyor. oldukça iyi. profesyonel bir bisikletçi 366w/h üretebiliyormuş. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: tüm vücut 75W beyin hatırladığım kadarı ile 20w harcıyor. oldukça iyi. Bazal mı hocam. Matematikte kanıt için uğraşan beyin baya yükleniyordur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Bazal mı hocam. Matematikte kanıt için uğraşan beyin baya yükleniyordur. enerji klima hesaplarında. 75w hesaplanır vücut. oturur pozisyonda. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: enerji klima hesaplarında. 75w hesaplanır vücut. oturur pozisyonda. Evet btu değerini unuttum da ısıtma için performansa eklenir insan sayısı, soğutmada eksi girilir. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Plakası da güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: vergiyi verirsen fulü gelecektir. Mehmet Hocam, ayni liste fiyatina Ioniq 5 var, sanki mevzu vergi degil gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Gökhan Tuna yazdı: Mehmet Hocam, ayni liste fiyatina Ioniq 5 var, sanki mevzu vergi degil gibi. Ama o bir hyundai 1 2 Yorum bağlantısı
Hikmet AYDIN 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun. Yorumlaır bekliyoruz. Teşekkür ederim. 2 gündür kullanıyorum aracı. Keşke daha önce elektrikli bir araç alsaydık diye düşünüyorum. Bu fiyat bence çok uygun. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Ama o bir hyundai pilli akıllı cihazlarda markaya bakılmıyor şu an , çinliler bu konuda başarılı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: pilli akıllı cihazlarda markaya bakılmıyor şu an , çinliler bu konuda başarılı nihayetinde kapısı var tekeri var direksiyonu var bagajı var camı var. var da var. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Mehmet Göktürk yazdı: nihayetinde kapısı var tekeri var direksiyonu var bagajı var camı var. var da var. işte 88 yıldır derim bunu, yok lincoln müş falan ne gerek var, 2 mt. saç levha 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts