İçeriğe Yönlendir

Volkswagen ID. 4 / İlk Elektriklimiz 🧿

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun abi, çok güzel maşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Esnek panellerden yapıştırsak olmaz mı ? 

Deneyelim. Hodjayı ben misafir ederim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Maşallah Hayırlı olsun az ceryan yisin iyi kaçsın inşallah :superman:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

ben misafir ederim

üfff dvaete yancı olabilirm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

üfff dvaete yancı olabilirm

Tv arkası ledleriMden uzak dur!

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Serkan Derya

Güle güle kullanın hocam. İnşallah şarj konusunda sıkıntı yaşamadan ağız tadıyla kazasız belasız binersiniz. :nazar: Şehir dışı menzilinin düşük olması biraz değişik geldi bana. Az değil ama reel olarak vaat ettiğinin ne kadarını tutturur merak ettim. Menzil ile ilgili bir edit yaparsınız umuyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Menzil konusu önemsiz arkadaşlar. Nokia cep telefonları 15 gün giderken 3 gün giden telefonlara çöp diyorduk. Sonra paradigma değişti. Bu da öyle. Bekleyin.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Çağlar Bayur yazdı:

vesile ile bunun iç mekan karşılaştırması yapanı arıyorum ben de

Caglar Abi https://www.perplexity.ai/ sitesi (otomobile ozel bir site degil) bir tik dedigini yapiyor, laf anlatmak biraz zor ama Ford Focus ve Honda Civic'in istedigim  olculerini tablo halinde dokebildi bana. Ancak dogrulugu tartisilir.

image.png.0e565d8c01a457caf8fbfccf82f0e78d.png

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Hayırlı olsun Hocam.

Çok şık duruyor.:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Menzil konusu önemsiz arkadaşlar. Nokia cep telefonları 15 gün giderken 3 gün giden telefonlara çöp diyorduk. Sonra paradigma değişti. Bu da öyle. Bekleyin.

hala telefonda şarj konusu sıkıntı. Masa başında sorun olmayabilir ama sahada olan kişi için, eve işe giderken telefonu kurcalarken şarj azaldı paniği var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hala telefonda şarj konusu sıkıntı. Masa başında sorun olmayabilir ama sahada olan kişi için, eve işe giderken telefonu kurcalarken şarj azaldı paniği var. 

hibrit telefon alırlar. :)   onlar da powerbank ve diğer yöntemlerle çözüyor sonuçta 10 gün giden ayrı telefon yok piyasada. dede telefonları hariç.  Ve satmadı retro olan. 

image.png.268ef2ac094a645a6a994e634f08e411.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

hibrit telefon alırlar. :)   onlar da powerbank ve diğer yöntemlerle çözüyor sonuçta 10 gün giden ayrı telefon yok piyasada. dede telefonları hariç.  Ve satmadı retro olan. 

image.png.268ef2ac094a645a6a994e634f08e411.png

Odtü’de insan beyni kadar atp harcayan işlemci yapmışlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Odtü’de insan beyni kadar atp harcayan işlemci yapmışlar

Link? Mems labda olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Tv arkası ledleriMden uzak dur!

ne led i yok görmedim

Mehmet Göktürk yazdı:

Ve satmadı retro olan. 

aldım da kapanıyor hocam bunlar , imei ler çakma sanırım, hatsız masada da 5 gün dayanmadı içi de sahte sanırım

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın…Deneyimleri merakla bekliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yok o arkadaş benden büyük. ama boğaziçinde ben kurdum evet. 

okudum bunun ceple şarjla alakası pek yok. analog değişken saklamak için yeni geçilecek teknoloji. işlemciyle çok ilgili değil. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Hayırlı olsun hocam güzel günlere şahitlik etsin 🧿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

nvidia felan bunu çalışıyor geleceğin nörü çipleri böyle olacak yarı analog yarı dijital. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Yok o arkadaş benden büyük. ama boğaziçinde ben kurdum evet. 

okudum bunun ceple şarjla alakası pek yok. analog değişken saklamak için yeni geçilecek teknoloji. işlemciyle çok ilgili değil. 

ben cep tel demedimki :) 2 satır okudum. Veri yolunda ve işlemede harcanan enerjiyi azaltacaklarmış. Beyin gibi olacakmış. O yetti bana :)

şu an çin deryasında dht şanzımanlar hakkında yazılan makaleleri okuyorum. Daha zevkli 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hikmet AYDIN
Görkem Karakaş yazdı:

Hayır olsun hocam. Ben de dün beyaz renkte İd4 satın aldim. Ancak bu gün vergi dairesinden borç sorgulama yaptığımda 2024 2. MTV borcu olan 3666₺ olduğunu gördüm. Bu durum sizde nasıl?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Emre Demir yazdı:

neden togg değil 800 bin sıfır faizi de vardı menzil daha uzun daha geniş daha büyük 

Togg’un dolusu 1.923.000 TL. Aynı özelliklerde olanı. Benim aracından 301 bin TL pahalı. Isı pompası yok, bir de Togg 15 mm daha uzun yani 1,5 cm. 34 mm daha geniş, 4 cm daha uzun. Afaki fark yok bana göre. Bagaj hacminde Togg geride 441 litre, ID 4 543 litre. Faizsiz krediyi aylık olarak ben karşılayamam. Arkadaşımın var, tam dolu olanı ben de çok sevdim, ama benim için mantıklı değil. Asıl hedefim Tesla idi, o da mantık çerçevesinde elendi.

Muharrem Karagülle yazdı:

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Çok teşekkür ederim. Amin . 

Servet Aydın yazdı:

:nazar:

Hocam hayırlı olsun. Enfes makina aldın. Cam tavan çok hoşuma hitti. Bi ara getirde camı söküp solar panel takam😁

Sağol Servet Abi. Panelleri benim çatıya takalım, şarj edeyim aracı. 

Köksal Yılmaz yazdı:

Hayırlı olsun abi, çok güzel maşallah :nazar:

Teşekkürler Köksal, daha iyisi sizin olsun. 

Servet Aydın yazdı:

Deneyelim. Hodjayı ben misafir ederim

Abi gelirim,ama söz ver hiç bir şeyi patlatmayacaksın. :) 

Talha Bilgi yazdı:

Maşallah Hayırlı olsun az ceryan yisin iyi kaçsın inşallah :superman:

Çok teşekkürler, amin. 

Serkan Derya yazdı:

Güle güle kullanın hocam. İnşallah şarj konusunda sıkıntı yaşamadan ağız tadıyla kazasız belasız binersiniz. :nazar: Şehir dışı menzilinin düşük olması biraz değişik geldi bana. Az değil ama reel olarak vaat ettiğinin ne kadarını tutturur merak ettim. Menzil ile ilgili bir edit yaparsınız umuyorum.

Çok teşekkürler. İnşallah. Henüz şarj etmedim. İlk dolum çok belirleyici olmayacak.  Çünkü arabanın ayarlarını kurcalıyorsunuz, denemek için spor moda alıp gazlıyorsunuz. Arabayı merak eden arkadaşlarınızı gezintiye çıkarıyorsunuz, onun için akıllı uslu bir tüketim verisi elde etmek ilk etapta zor. Menzil de ona göre değişecek. Kullanım tecrübelerini bu başlık altında paylaşmayı  planlıyorum.

Mehmet Göktürk yazdı:

Biraz da şarj istasyonlarının yaygınlaşmasıyla bu menzil anksiyetesinin kalkacağına inanıyorum hocam.  Özellikle bizim gibi küçük şehirlerde yaşayanlar için uzun kilometreler süren yolculuklar yapmak korkutucu gibi geliyor. Ama Peugeot  2008 sahibi bir arkadaşım isparta’da Antep’e  hiç sıkıntısız gidip geldiğini söyledi. Bunun için özel programlar var. ABRP gibi, sizin yerinize kaç kilometre gideceğinizi nerede şarj edeceğiniz ve şarj sürelerini yolculuğu hesaplayabilen güzel bir program.

Aydın Sert yazdı:

Hayırlı olsun Hocam.

Çok şık duruyor.:nazar:

Çok teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun.

Hasan Basri Bayraktar yazdı:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın…Deneyimleri merakla bekliyorum.

Teşekkür ederim hocam. Deneyimleri yazacağım.

Görkem Karakaş yazdı:

Çok teşekkürler Görkem,inşallah.

Hikmet AYDIN yazdı:

Hayır olsun hocam. Ben de dün beyaz renkte İd4 satın aldim. Ancak bu gün vergi dairesinden borç sorgulama yaptığımda 2024 2. MTV borcu olan 3666₺ olduğunu gördüm. Bu durum sizde nasıl?

Çok teşekkür ederim. Sizin de hayırlı olsun. Plaka tescili ve tüm işlemler bittikten sonra yılbaşına kadar topluca yatırıyorlar onları muhasebe kısmından. İlk bende de görünüyordu şu anda gözükmüyor. O vergi bayiye ait. Anahtar teslimi satışın kuralı verginin bayi tarafından ödenmesi şeklinde. Tesla bu vergiyi ödemiyor bildiğim kadarıyla, TOG’ta durum nasıl bilmiyorum. Ama arıcı teslim aldıysanız, bayiye telefon edip sorun, muhtemelen onlar toplu olarak yatırdığı için biraz gecikmeli olacak ve halledeceklerdir.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bunların MTV si daha düşük sanırım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Hikmet AYDIN yazdı:

Hayırlı olsun. Yorumlaır bekliyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...