Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler dilerim hocam 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Aralık Paylaş 4 Aralık hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık (düzenlendi) Erhan Doruk yazdı: Hayırlı olsun. Ortadaki koca ekrana birşeyler yansıtabilme ihtimali var mı ki. Benim superb deki ekranın aynısı. Teşekkürler. Belki USB type c’ler ile Playstation bağlanabilir. Alpay Sumer yazdı: Gülerek, kullanın hocam 🧿 Dış tasarım fazlasıyla yakısıklı, cok beğendim.. ama geleyim benden yana sınıfı geçemediklerine.. 300 küsür km. menzil yeni teknolojilere cok uzak kalmış.. Cok cok az haliyle Hava şartları, yol durumları max seviyeyi Mümkün degil veremeyecek.. Vw dokunmatik tuş sevdasından vazgecti fakat aracta hala eski ara nesildeki dokunmatik tuslar göruýorum.. Arkadan ceker olması da olmamış sanki.. Ergo koltukla nirvanaya cıkan adamlar böylesine teknolojik aracta niye kollu koltuğu secti anlamiyorum.. iceride kullanılan renkler uyumsuz olmus ama zevk meselesi ne diyebilirimki.. Jantlar ters görünüyor insallah öbür tarafta farklı değildir 😀 Huyumdur, bazı sevmedim ı ıh dediğim arabayı almısımdır. Bi baktiniz 2. aydiii yi biz alırız 😂 Teşekkürler.Menzil anksiyetesi bende de var. Ancak Tesla SR ile yaklaşık aynı verilerde. Dokunmatik tuşlar alışkanlık istiyor evet. Ara kısmı aşağıda konumlandırınca kolçak yerine kolluk yapmışlar biraz MPV havası gelmiş. İçerideki renkler de BMW X1 ile aynı renk (taba) ama fotoğraflarda turuncu gibi görünüyor. Jantlar her elektrikli araçta olduğu gibi değişik tasarımda. Diğer tarafa bakarım. Eren Gökmen yazdı: 👍 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Pek yakışıklı Hayırlı olsun Teşekkürler. Onur Bulut yazdı: Hocam tekerinize taş değmesin. Amin. Sağolun. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Hocam gülerek kullanın Çok teşekkür ederim. Serkan Maden yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler. Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız 🧿. Sağolun. Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun kazasız sürüşler. Teşekkür ederim. Fırat Önal yazdı: Cenk hocam hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Fırat hocam. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler dilerim hocam Sağol Tansu. Hepimize inşallah. Yücel Metin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Serhat Işık yazdı: hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. Amin inşallah. İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın hocam. Teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Daha çok yeni, kullandıkça detayları yazar paylaşırım. 4 Aralık tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık Cihat Küçükay yazdı: Hayırlısı olsun, şarjınız bol olsun Teşekkür ederim. Henüz şarj etmedim. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun Cenk Hocam. Teşekkür ederim Evren. 👍 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Hayırlı olsun Hocam çok güzel tercih olmuş, ilk gördüğümden beridir ilgimi çeken bir araç.. uzun dönem tecrübelerinizi de merakla bekliyor olacağım.. Allah kaza bela elektrik kesintisi göstermesin inşallah:) fotoğraflarda polodan hallice gibi görünsede epey heybetli, ilk dikkatimi çeken boyutları,heybeti olmuştu.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Hayırlı olsun 1 sene den fazla elektrikli kullanıyorum şehir içi mükemmel hele gaz pedalı na usturuplu basılırsa çok iyi ve az tüketiyor elektrikliler. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Hayırlı olsun hocam. Elektrik kesilnce ne olacak? Sat bunu 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Hayırlı olsun hocam rengi çok güzel. Nazarlardan kazalardan belalardan uzak olsun . 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Bonibon bu çok şeker çok ponçik Hayırlı olsun kazasız belasız. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Hayırlı olsun Cenk hocam, çok güzel. Rengi ve tipi çok hoş. Bana göre Çinlilerden çok daha iyi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Güzel günlerde kullanın hocam, Araç ışık saçıyor. Yalnız şu menzil olayı 600 km altında oldum mu , beni tedirgin ediyor nedense. En azından benzinli bir aracın bi depo ile yaptığı km kadar gidebilmeli tek şarj ile... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Hayırlı olsun Hocam. Araç çok güzel,çoooooook beğendim. Müthiş bi tercih yapmışsınız. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Hayırlı olsun Hocam. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Aralık Paylaş 4 Aralık H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kapalı otoparkımız yok. Açık otopar ancak sabit yer yok. Dışarıdan şarj yani anladım. Direksiyon Golf8'in, multimedia Golf8,5'un aynısı. Koltuklar çok şık duruyor. En çok beğendiğim şey ise arka üfleçlerin yukarı yönlü açısı oldu. Bence çok iyi düşünülmüş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts